Aici poti verifica statusul comenzii tale deja plasate

Pentru a verifica acest status, ai nevoie de numarul comenzii tale: este un numar unic, pe care l-ai primit pe email la plasarea comenzii; numarul de comanda FlorideLux are forma 10000XXXXX.

Acest numar de comanda unic trebuie introdus in formatul sau complet in campul din stanga, apasand butonul Verifica. Se poate afisa unul dintre statusurile de mai jos, pe care le-am explicat pentru tine in urmatoarele randuri:

  • 1. In asteptare - comanda este plasata, insa plata nu este confirmata, inclusiv comenzile cu plata CASH / NUMERAR la livrare au acest status. In cazul acestor metode de plata comanda intra automat in productie pentru livrari in Bucuresti, Ilfov (maxim 30 km de Bucuresti), Brasov sau Cluj.
  • 2. Se proceseaza - comanda este plasata si plata este confirmata; in cazul statusului Se proceseaza comanda intra in productie, urmand a fi livrata la data solicitata. In cazul in care comanda este livrata prin FanCourier, parteneri de incredere FlorideLux.ro, atunci va aparea nr AWB-ului. Pentru verificare puteti suna in call center FanCourier la 021 9336.
  • 3. Completa - comanda este livrata cu succes.
  • 4. Anulata - comanda a fost anulata din diverse motive. In cazul in care aveti intrebari legate de motivele anularii, ne puteti contacta oricand pe email contact@floridelux.ro sau la telefon 0372.740.106.