Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
15 moduri de a impresiona o femeie

15 moduri de a impresiona o femeie

15 moduri de a impresiona o femeie, iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cuceresti femeia visurilor tale. Stii deja ca pentru a castiga inima unei femei trebuie sa ii oferi atentie, vorbe dulci si nenumarate cutii cu flori, dar pana acolo, trebuie sa ii atragi atentia.

 

“Gesturile mici fac diferenta”, un citat de care am tinut cont intotdeauna, atat eu, cat si o mare parte din femeile din intreaga lume. Intr-adevar, fiecare dintre noi este atenta la un alt detaliu, un alt gest, un anumit tip de comportament. Unele femei vor ca persoana de langa sa le ofere trandafiri criogenati la fiecare eveniment important, in timp ce pentru altele conteaza mai mult modul in care arata sau cum le vorbeste partenerul.

Cutie inima trandafiri

Iata 15 cele mai comune gesturi cu care poti cuceri

1. Fii ingrijit!

O femeie se va uita intodeauna la aspectul barbatului de langa ea. La fel ca si voua, ne place ca partenerul nostru sa fie atent la igiena si sa foloseasca produse de ingrijire de calitate. Deci, nu uita niciodata de deodorant si gel de dus!

2. Ai grija cum te imbraci!

Pe langa igiena, trebuie sa ai in vedere si hainele pe care le alegi, cel putin atunci cand dai ochii cu ea. Ofera-i un buchet de trandafiri voluminos, impresionant, purtand un costum elegant si cu siguranta o vei cuceri! Ne plac barbatii bine imbracati, in culori neutre si asortati corespunzator fiecarei ocazii.

3. Fa-o sa se simta speciala!

Ne plac gesturile mici, surprize care ne pot aduce zambetul pe buze atunci cand totul in jur de gri. Cum o faci sa se simta speciala? Poti, de exemplu, sa ii trimiti flori la birou: noi ne putem ocupa de asta. Tot ce trebuie sa faci este sa navighezi printre produsele noastre si sa comanzi flori online. Noi ne vom ocupa de restul!

4. Ofera-i complimente sincere!

O femeie iubeste sa i se spuna ca este frumoasa, nu rata ocazia si arata-i ca o doresti! Poti veni in completarea buchetului de flori despre care vorbeam mai sus cu o felicitare. Cum ar fi sa primeasca din senin un buchet de flori impresionant impreuna cu un mesaj precum „Esti tot ce mi-am dorit. Ma simt norocos ca am alaturi cea mai frumoasa femeie din lume!”. Iti spunem noi, ii vei topi inima!

5. Fii politicos!

Nu uita niciodata bunele maniere acasa. Un barbat adevarat ii ofera flori iubitei sale, ii deschide usa, ii aseaza scaunul si este intotdeauna atent la nevoile sale.

Ofera flori

6. Cere-i sfaturi!

Pe langa trandafiri criogenati, ofera-i sprijinul tau si cere-i sfaturi in tot ceea ce faci. Femeilor le place sa li se ceara parerea, fie ca vorbim de camasa pe care urmeaza sa o porti la birou sau schimbarea locului de munca. Cere-i sfaturi si tine cont de ele, asta va face diferenta!

7. Fii prezent!

Nu intarzia niciodata la intalnire! Mai bine cu o ora mai devreme decat cu un minut mai tarziu. Nu doar ca o vei dezamagi, ci isi va pierde interesul. In plus, mentine-i atentia tot timpul, fii prezent in discutie. Daca ea iti vorbeste despre cele mai frumoase cosuri flori vazute vreodata, tu trebuie sa iti imaginezi cele mai frumoase cutii cu flori, cele la care viseaza, nu te gandi la masini!

8. Fii sincer cu ea!

Poate fi un aspect neimportant, dar pentru ele conteaza mai mult decat ai crede! Femeile prefera adevarul spus in fata si nu le place sa fie mintite! Nu o minti, nici macar o livrare cu flori nu te va mai salva!

9. Intretine discutia!

Pune intrebari, povesteste-i despre tine, nu te bloca la prima intrebare. Femeile vorbesc...mult..si le place sa auda povesti despre tine mic. Nu te rusina si adu in discutie cele mai mari nazbatii pe care le faceai in copilarie!

10. Uita de telefon atunci cand esti cu ea!

Hm.. te-ai imbracat frumos, te-ai aranjat, ba chiar i-ai adus si un buchet de trandafiri, dar telefonul este in mana ta pe durata intregii intalniri. Iata un sfat: arunca-l! Nu te lasa furat de social media si alege sa te pierzi in ochii femeii de langa tine!

Flori si ursulet de plus

Citeste si 50 mesaje ziua indragostitilor

 

11. Fa-o sa rada!

Pe langa flori si ciocolata, rasul e fara doar si poate cheia dragostei. Pregateste cele mai bune glume pe care le ai, femeile iubesc barbatii amuzanti si nu ezista sa se indragosteasca de acestia.

12. Adu-i flori!

Florile o vor face sa te iubeasca, ne plac florile si surprizele cu flori. Alege sa fii diferit si opteaza pentru livrare flori la domiciliu. Cu Flori de Lux ii poti trimite flori de oriunde, oricand si ii vei castiga inima! Ne plac florile primite din senin: daca merg pe strada, comite o ilegalitate si rupe un trandafir de pe strada. Poate vei primi o amenda, dar vei castiga inima femeii iubite.

13. Eye contact

Nu uita de eye contact, este unul din cele 15 moduri prin care o poti impresiona. Ofera-i un cos cu flori si priveste-o intens. Priveste-o de parca ar fi ultima data, spune-i te iubesc cu o privire!

14. Fii tu cel care initiaza date-ul!

Nu te multumi cu o singura intalnire. Tine cont de pasiunile ei si invit-o sa faceti numeroase activitati impreuna. Propune-i sa faceti o plimbare si las-o pe ea sa aleaga locatia. Astfel, va sti ca e importanta pentru tine si ca ai incredere in ea.

15. Relaxeaza-te!

Acest fapt le include pe toate cele de mai sus. Nu poti impresiona o femeie decat fiind exact asa cum esti zi de zi! O femeie se indragosteste de tine si nu de aparente. Daca nu te place asa cum esti, atunci nu trebuie sa o impresionezi pentru ca nu este sorita tie!

Deci, un barbat adevarat va tine cont atat de aspecte ce tin cont de fizicul sau, cat si de comportamentul pe care il adopta in preajma femeii iubite. Cert este ca cel mai potrivit mod de a o impresiona este o comanda flori online, livrata chiar la ea acasa. Nu uita sa fii unic, noi te ajutam!

Cutie inima trandafiri rosii

De ce sa comanzi de la FlorideLux:

Ciocolata cadou la comenzi peste 299 lei
 Varietate de flori online si cadouri
 Consiliere alegere flori si cadouri cu ajutorul operatorilor specializati
 Preluare comanda rapida pe site, telefonic, e-mail, chat sau whatsapp
 Livrare rapida in aceeasi zi
 Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 Poză martor a produsului pe e-mail
 Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 Discounturi de fidelitate

Contact FlorideLux:

Whatsapp: 0722394904
Telefonic: 0372740106
Email: contact@floridelux.ro

Da-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
https://instagram.com/floridelux.ro

Iata cateva articole interesante:

Cum sa cuceresti o femeie
50 mesaje de ziua indragostitilor
Tu comanzi si noi iti oferim ciocolata cadou
Flori la domiciliu pentru iubita ta
Cadouri la domiciliu in Iasi
Cum faci o surpriza iubitei

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK