Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Aranjamente florale de Florii

Aranjamente florale de Florii

Pentru că mai sunt doar câteva zile până de Florii, ne-am gândit să îți pregătim un articol despre importanța acestei zile în viețile românilor și cum putem face o surpriză celor dragi, chiar și de la distanță.

De Florii îi sărbătorim pe toți cei care poartă nume de flori și, după cum știm, îi întâlnim la fiecare pas. Pentru că mulți dintre români lucrează sau se află în afara țării, ți-am pregătit un articol cu aranajamente florale de Florii pe care le poți trimite de la distanță, oriunde în România. 

Citește mai departe și vei afla lucruri despre Florii și cum poți face un cadou special de Florii.

Sărbătoarea Floriilor și origine

Numele Floriilor provine de la sărbătoarea romană Floralia, care s-a suprapus cu Floriile recunoscute de biserică. În Roma Antică, se credea că există o zeiță, Flora, care poate face florile să înflorească. În cinstea sa erau organizate parade, festivaluri la care se purtau coronițe din flori, iar statuile zeiței erau decorate și ele cu flori.

Creștinii asociază Floriile cu venirea Mântuitorului în Ierusalim pe un asin, imediat după Sâmbăta lui Lazăr. Asinul simboliza natura pașnică a venirii Lui, asta dacă facem o comparație cu regii care veneau pe cal, un animal de război. Atunci, Iisus a fost întâmpinat de mulțime cu flori și ramuri de măslin, motiv pentru care Floriile reprezintă într-adevăr o sărbătoare a florilor. 

Aranjamente florale de Florii

Florile transmit cele mai frumoase emoții și nimic rău nu ar putea fi vreodată asociat cu florile. Pentru că iubim florile, iar sărbătoarea Floriilor înseamnă flori, ți-am pregătit o colecție întreagă cu flori și buchete pe care le poți oferi cadou de Florii.

Să ne concentrăm atenția acum pe aranjamentele colecției de anul acesta. Nu știi ce poți să oferi cadou de Florii? Citește în continuare și vei afla:

Aranjament elegant in culori de primavara

Un aranjament elegant in culori de primavara va fi o alegere cumpătată dacă vrei să oferi un cadou de Florii care să atragă priviri, dar totodată sa nu deranjeze vizual. Acest aranjament floral în culori de primăvară este mai mult decât s-ar aștepta oricine să primească cadou. Dacă analizăm în ansamblu, vom vedea un aranjament elegant, decent și care te fascinează prim măiestria sa. Dar, privește mai atent: luând în detaliu fiecare floare, fiecare culoare și modul în care sunt așezate, vei vedea că e mai mult decât un aranjament: e pur și simplu artă. Comandă un aranjament elegant in culori de primăvară de Florii și cucerește inima oricui!

Cutie cu lalele si narcise orange

Lalelele sunt un simbol al primăverii, atât de delicate, sensibile și totodată pure. Niciodată nu vei da greș cu o cutie cu lalele și narcise orange. Dacă vrei să trimiți un cadou călduros de departe, alege-l pe acesta! Aranjamentul conține elementele reprezentative primăverii și te poartă în atmosfera sărbătorilor ce urmează, fiind compus din flori sezoniere, de primăvară, galben-portocalii și trei ouă roșii îmbulinate, toate așezate cu stil într-o cutie roșie, elegantă, demnă de un renume de lux. 

Cos rustic cu flori colorate de primavara

Dacă printre sărbătoriții tăi se află o persoană mai simplă, tradițională, avem și aici soluție. Coșul de mai sus te transpune complet în atmosfera de acasă. Acesta este compus dintr-un coș cu design tradițional cu flori de primăvară. Narcisele galbene și zambilele lila îți vor umple camera cu un parfum îmbietor, parfumul de acasa, din grădina bunicii. Ești departe? nu te îngrijora! Poți comanda acest coș de departe și Flori de Lux îl va livra oriunde în România!

Cos de lux cu flori, cafea si ciocolata

Flori de lux promovează calitatea, luxul și emoțiile sincere. De aceea, ți-am pregătit un aranjament combo cu flori și produse alese. Acest aranjament se potrivește perfect persoanelor pragmatice și care preferă cadourile practice. Intră pe www.floridelux.ro și vei găsi în această colecție coșuri cu sau fără flori, bogate în produse și de o calitate superioară. Aranjamentul de mai sus se potrivește atât ei cât și lui, având flori în nuanțe pastelate, un roz pudrat de poveste! Coșul vine cu o cutie de praline pentru cele mai fine gusturi și o cutie cu cafea de cea mai înaltă calitate. 

Flori solare in cutie

Ultimul aranjament pe care ți-l vom prezenta este aceastră cutie rotundă cu trandafiri în două culori, o magie solară care îți umple sufletul de lumină zilelele acestea. Aranjamentul de mai sus este dovada clară că poți face pe cineva să zâmbească în doar câteva secunde. Comandă flori online de oriunde și Flori de Lux te va ajuta cu livrarea sa pentru un moment unic de Florii!

Comandă flori de Florii

Nu există cadou mai potrivit de Florii decât florile! Florile sunt artă pură, emoție, iubire și orice altceva ți-ai putea dori. Vrei să faci un cadou? Oferă flori! Vrei să cucerești persoana iubita? Cumpără-i flori! Vrei să faci o surpriză de neuitat? Comandă flori online și trimite-le direct la adresă!

Flori de Lux este o companie top pe piața florală din România, reușind pe durata a mai bine de 18 ani să aducă zâmbete pe chipurile a mii de oameni. Dacă vrei să faci o surpriză inedită, comandă flori pentru cei dragi și optează pentru livrare la domiciliu sau loc de munca. Astfel, vei reuși să creezi un moment unic și neasteptat, plin de culoare și parfum. 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK