Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Aranjamente florale pentru Paște

Aranjamente florale de Paște deosebite în anul 2022 la Flori de Lux!

 

Paștele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători anuale pentru creștini. Aceștia se pregătesc cu bucate alese, ouă vopsite, cozonac sau alte bunătăți tradiționale și merg la biserică pentru curățirea sufletului. Pentru credincioși, Paștele este unul dintre cele mai importante evenimente și nu numai, el reprezintă chiar un simbol al creștinismului. Motivul este acela că Paștele comemorează învierea lui Hristos și evenimentele precedente precum răstignirea, drumul crucii și minunile pe care le-a săvârșit Iisus.

Astfel, noi toți asociem sărbătorile pascale cu un motiv de bucurie. Paștele înseamnă timp petrecut cu familia, activități împreună cu cei dragi și timp petrecut cu apropiații. Este una din acele perioade în care căutăm cadouri și aranjamente florale pentru toate persoanele importante din viața noastră, dar uneori găsim, alteori nu!

Tu știi ce poți oferi cadou de Paște?

Cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi de Paște este atenția ta! Trimite cadouri de la distanță, FlorideLux livrează oriunde în România în mai puțin de 24 de ore. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să analizezi produsele noastre până găsești ceea ce ți se potrivește. Ai de ales între sute de sortimente de flori, aranjamente florale sau cutii cu flori, buchete cu flori de primăvară pe care le poți comanda online chiar la tine acasă!

Ți-am pregătit o listă cu top 5 aranjamente florale de Paște pentru anul acesta.

Oferă un buchet colorat și parfumat de primăvară!

Dacă nu știi ce cadou să oferi de Paște, atunci un buchet cu flori frumos parfumate, multicolor va fi apreciat de oricine. Acest buchet ar putea fi cadoul perfect luna aceasta, fiind completat de două păsări pe o crenguță, vestitoare ale primăverii și voiei bune!

Nu ezita să oferi un aranjament floral unic și colorat!

FlorideLux.ro ți-a pregătit aranjamente florale pentru Paște așa cum nu ai mai văzut, precum cel de mai sus. Oferă un buchet cu trandafiri și flori colorate într-o vază plină cu ouă de Paște. Îl poți comanda acum, este disponibil pentru tine și ți-l vom livra oriunde în România în cel mai scurt timp! 

Alege îndrăzneț aranjamente florale pentru Paște

Dacă ești mai curajos, oferă acest aranjament floral cu flori într-un ou! La FlorideLux găsești cadouri unice, iar aranjamentul acesta este un bun exemplu pentru cadoul tău de Paște. Oferă un ou plin cu flori care ies afară și surprinde-i pe cei dragi așa cum nimeni nu a făcut-o! Poți scrie pe felicitarea noastră cadou o urare din suflet și gata: cadoul va fi livrat!

Oferă un aranjament floral pentru Paște cu iepuraș 

Iepurașul nu trebuie să lipsească din aranjamentul tău de Paște! Ți-am pregătit un aranjament rustic cu lalele, ouă și iepuraș. Toate acestea sunt așezate într-un coș de lemn, în forma unei căsuțe care poate reprezenta chiar legătura dintre tine și familia ta. Căsuța iepurașului înseamnă -acasă-, iar însuși iepurașul amintește de momentul reuniunii. Comandă acum și oferă un cadou de lux jucăuș, dar elegant!

Oferă un aranjament cu flori de primăvară și design special

Nu uita că este primăvară și oferă flori de sezon într-un ghiveci special în formă de stropitoare! Aranjamentul conține flori de liliac și trandafiri, iar culorile îți fac inima să zumzăie precum albinuțele din câmp. Comandă flori online și ai parte de surprize pentru tine și cei apropiați!

Florile transmit cele mai sincere emoții, nu uita de ele în momentele importante! Oferă cadouri, cadouri de lux, adaptate pentru fiecare persoană în parte pentru că fiecare destinatar este unic, iar produsele noastre la fel! Comandă flori din timp pentru Paște și câștigi nu doar timp, ci și inimile delor apropiați!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

- Flori proaspete

- Cadouri deosebite

- Poză martor pe e-mail

- Livrare oriunde în România de luni pana duminica

- Felicitari elegante pentru orice comandă

- Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

- SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

- Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK