Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Cele mai frumoase buchete de flori din lume sunt cele pe care le daruiesti din inima

Cele mai frumoase buchete de flori din lume sunt cele pe care le daruiesti din inima

De secole, oamenii și-au exprimat sentimentele printr-un gest simplu și plin de semnificații, dăruirea florilor. În epoca victoriană, a fost dezvoltat un limbaj al florilor, conform căruia fiecare tip de floare avea un simbolism aparte. Acest limbaj s-a păstrat până în zilele noastre și, astfel, buchetele dăruite celor dragi au devenit, de fapt, o declarație a celor mai profunde trăiri. 

Citește în continuare și află de ce buchetele de flori sunt cadoul perfect pentru cineva drag, care sunt cele mai frumoase buchete de flori din lume, dar și cu ce poți completa un buchet de flori, pentru un cadou reușit. 

De ce buchetele de flori sunt cadoul perfect pentru cineva drag

Majoritatea oamenilor nu își poate imagina vreo sărbătoare fără flori. Fie că vorbim de zile de naștere, nunți, botezuri sau alte motive de bucurie, florile sunt elementul central. Deși, unele voci susțin că buchetele de flori au devenit banale, noi credem că nu este cazul și îți vom prezenta de ce buchetele de flori sunt cadoul perfect pentru cineva drag. 

Florile transmit mesaje profunde

Așa cum am menționat, în epoca victoriană, s-a dezvoltat limbajul florilor. Astfel, fiecare floare are o semnificație aparte. De exemplu, trandafirii roșii simbolizează iubirea profundă, lalele sunt cadoul ideal pentru mame, iar alstroemeria este considerată floarea prieteniei. 

Florile sunt perfecte pentru orice ocazie

Fie că este ziua de naștere a unui prieten, aniversarea părintelui, petrecerea de inaugurare a casei sau o sărbătoare de absolvire, florile sunt cadoul cu care nu vei da greș. Fiecare nuanță a unei flori simbolizează emoții diferite. În funcție de tipul de ocazie, poți trimite flori potrivite și poți transmite mesaje de dragoste și grijă față de prieteni și cei dragi. 

Florile aduc fericirea

Florile sunt darurile care, cu siguranță, vor înveseli ziua oricui. Cercetările arată că florile sunt legate de fericire, compasiune, creativitate și liniște. Se observă că oamenii care primesc flori cadou își îmbunătățesc starea de spirit. De asemenea, decorarea casei cu flori aduce energie pozitivă și reduce stările de stres sau anxietate. 

Florile nu se demodează niciodată

Nu contează cât timp trece, gestul de a oferi flori celor dragi nu se demodează niciodată. Indiferent de ocazie, de vârsta persoanei sau de ce perioadă a anului este, florile sunt cadoul cu care nu vei da greș. 

 

Cele mai frumoase buchete de flori din lume

În funcție de semnificații sau de preferințele destinatarului, fiecare floare poate fi considerată cea mai frumoasă din lume. Atunci când trebuie să alegi cele mai frumoase buchete de flori din lume pentru a-ți demonstra dragostea și afecțiunea, noi suntem aici să te ajutăm. Iată care sunt, pentru noi, cele mai frumoase buchete de flori din lume! 

Buchet 101 trandafiri roșii

Trandafirii roșii sunt un simbol al stilului aristocratic și unic. Cei 101 trandafiri din acest buchet de flori impresionant evocă atmosfera perfectă pentru o plimbare romantică pe aleile unui castel vechi. Astfel, prin dăruirea acestui buchet de 101 trandafiri roșii, destinatara se va simți ca o adevărată prințesă. 

Buchet lalele colorate

Un buchet multicolor cu lalele proaspete, romantice și parfumate, perfecte pentru a transmite gânduri bune în prag de primăvară, pentru a transmite La mulți ani mamei tale, cu ocazia zilei de 8 Martie sau pentru a spune Te iubesc!, în luna iubirii. 

Buchet trandafiri roșii

Buchetul de trandafiri roșii în ambalaj romantic este un "TE IUBESC" spus diferit. Trandafirul roșu este simbolul iubirii, la nivel internațional, și este cadoul potrivit pentru persoana specială din viața ta. 

Buchet în nuanțe mov

Un buchet de flori precum un vis de vară! Colorat, delicat și diafan, acesta este buchetul perfect pentru a-i surprinde pe cei dragi! Trandafirii roz pufoși sunt puși în evidență de movul intens al florilor de lisianthus, iar alstroemeria regală completează perfect decorul buchetului superb!

Buchet 101 trandafiri colorați

Buchetul 101 trandafiri colorați este un cadou cu adevărat special, care va transmite toată dragostea și aprecierea purtate persoanei iubite. Prin forma rotundă, prin numărul impresionant de flori, dar și prin nuanțele

Cu ce poți completa un buchet de flori, pentru un cadou reușit

Un avantaj foarte mare al florilor este că se potrivesc cu orice! Acestea pot fi dăruite singure, în buchete impresionante, sau pot fi completate de o altă atenție, pentru a obține un cadou reușit. Iată sugestiile noastre! 

Flori și ciocolată 

Cadoul romantic cu trandafiri roșii și praline premium - Cadoul perfect pentru o seara romantică! O cutie ideala pentru a-ți declara dragostea pentru iubita ta, trandafirii roșii îi vor transmite sentimentele tale, iar cea mai fină ciocolată îi va răsfăța papilele gustative.

Flori și șampanie

Trandafiri albi și șampanie Moet - Ocaziile romantice nu au fost nicicând mai speciale datorită acestui pachet afrodisiac format din trandafiri albi sclipitori și șampanie de lux. Trimite-i trandafiri albi și șampanie pentru a transmite cel mai frumos TE IUBESC!

Flori și ursuleț de pluș

Buchetul de trandafiri roz și ursulețul de pluș este un cadou pe cât de romantic, pe atât de adorabil, perfect pentru a-ți răsfăța iubita. 

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere MARTISOR pentru 5% reducere

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK