Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Cele mai rezistente plante de apartament

Cele mai rezistente plante de apartament pentru iubitorii de natură. În ultimii ani, plantele de interior au devenit tot mai căutate, atât pentru frumusețea lor, cât și pentru numeroasele beneficii pe care le au asupra noastră.

Mulți dintre oamenii societății moderne locuiesc în orașe metropole, apartamente sau spații în care natura lipsește pe deplin. Tocmai de aceea, ne-am hotărât să redactăm un articol în care să evidențiem cât de importante sunt plantele în viețile noastre și ce opțiuni avem atunci când căutăm o plantă de apartament rezistentă și ușor de întreținut. 

De ce să cumperi plante de apartament

Plantele de apartament sunt alegerea perfectă atunci când vrei să dai viață casei tale. Pe lângă reîmprospătarea design-ului, acestea au numeroase beneficii asupra sănătății tale. De exemplu, plantele te pot scăpa de durerile de cap și totodată îți pot îmbunătăți sănătatea mentală. 

Un alt beneficiu pe care îl oferă plantele de apartament ține tot de sănătatea noastră: previn declanșarea alergiilor și multe dintre ele pot fi folosite ca și tratamente. De exemplu, plantele de apartament purifică aerul și sunt folosite pentru numeroase afecțiuni precum cele hepatice, anemie, imunitate scăzută sau chiar ulcer.

Plantele contribuie la fericirea ta: plantele de apartament îți aduc o stare de bine, calm și bună dispoziție. Există zeci de studii științifice care au dovedit că florile, fie ele de grădină, buchete sau flori de apartament, aduc zâmbetul pe zâmbetul oricui! Acest lucru vine la pachet cu productivitate la locul muncă și un nivel de concentrare mai ridicat. 

În final, să nu uităm de beneficiile pe care le au asupra somnului. De exemplu, lavanda este recunoscută pentru efectele pe care le are asupra somnului: reduce pulsul și starea arterială și induce starea de somnolență.

Cele mai rezistente plante de apartament

Dacă ai nevoie de un prieten verde, mic și delicat, o plantă care să îți aducă o stare pozitivă, atunci poți alege dintre zeci sau sute de sortimente. Noi îti recomandăm plante rezistente precum Iedera diavolului (Pothos Epipremnum), Papucul doamnei sau Calceolaria, Aspidistra sau Planta de fier, Planta banilor sau planta ZZ (Zamioculcus zamiofolia), Crinul păcii, Limba soacrei (Sansevieria Moonshine), Filodendronul, Cactusul vâsc (Riphasalis) sau Părul fetei ferigă (Adiantum).

Iată câteva variante de flori rezistente pe care le poți avea în apartamentul tău. 

Ficusul

Ficusul este una dintre cele mai răspândite plante în rândul românilor. Ficusul este o plantă de apartament elegandă, nepretențioasă, ușor de întreținut, o plantă care poate schimba cu totul aspectul casei tale. Planta poate ajunge și până la 60 de metri, însă există și specii pitice, decorul perfect pentru casa ta!

Aloe Vera

Poți achiziționa Aloe Vera din piețe sau centre specializate de bricolaj, însă noi îți recomandăm să le procuri din locuri sigure, recunoscute. Poți cultiva aloe vera acasa, într-un sol cu nisip, permeabil la apă deoarece este o plantă deșertică, păreferând un loc jumatate umbrit, fără irigare excesivă.

Aloe Vera are beneficii nenumărate în prevenirea și tratarea bolilor inflamatorii ale pielii, acneei, psoriazis-ului, eczemelor sau arsurilor. Gelul de Aloe Vera este folosit și în domeniul cosmetic pentru creme și alte geluri. 

Azalee

Azalee-le reprezintă un alt exemplu de plante care pot rezista de minune în casa ta. Azaleele rezistă bine atât în interior, cât și în exterior, dacă sunt protejate corespunzător. 

În cultura chinezească, azaleele sunt recunoscute drept "florile dorului de casă", iar în Brazilia, azaleele sunt un simbol al orașului Sao Paolo. Atunci când oferi cadou o azalee, transmiți sentimente de atașament și dor, fiind o floare superbă, ușor de îngrijit și care poate face minuni în orice colț din casa ta!

Clorofitum/ Voalul miresei

Clorofitutum este o altă plantă întâlnită foarte des în casele românilor. Aceasta mai este cunoscută și sub denumirea de Voalul miresei și arată precum un crin verde, cu frunze subțiri și lungi. Clorofitum-ul este o plantă fără prea multe pretenții, poate crește în orice sol și rezistă oricărui tip de lumină, tolerează atât soarele, cât și umbra, diferența fiind aceea că la soare frunzele sunt puțin mai strălucitoare. 

De unde cumperi cele mai rezistente plante de apartament?

Cele mai frumooase flori le poți comanda online de la Flori de Lux. Intră în site-ul online și vei găsi doar produse proaspete, concepute pentru tine.  Floriștii noștri pregătesc constant flori și aranjamente spectaculoase, buchete deosebite și îți pun la dispoziție cele mai rezistente plante de apartament. Toate astea pot fi ale tale în doar câteva clipe. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să comanzi produsul preferat. Mai departe, Flori de Lux îl va livra chiar la ușa ta!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK