Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Ciocolata cadou la comenzi flori online de minim 299 RON!

Ciocolata cadou la comenzi flori online de minim 299 RON!


Ciocolata cadou la comenzi flori online de minim 299 RON! Ciocolata…oh…ciocolata… nimic nu suna mai bine pentru papilele noastre gustative. Daca florile ar fi prima minune a lumii, ciocolata ar fi a doua. Ce femeie ar refuza un cadou irezistibil? Iubim florile si tot ce e dulce, iar ciocolata nu poate fi scoasa din discutie.
Ne gandim continuu la noi metode prin care poti sa o cuceresti, asa ca am inclus in pachetul nostru promotional o ciocolata savuroasa, deliciul perfect pentru iubita ta.
Astfel, la o comanda de minim 299 lei voi primi din partea Flori de Lux o cutie cu ciocolata in forma de inima, simbol al iubirii.

Ce poti sa comanzi?


Poti incepe lupta pentru inima ei cu un buchet de flori superb, compus din trandafiri rosii si frezii galbele. Parfumul imbietor al freziilor o va transpune intr-o gradina a frumusetii, iar trandafirii o vor cuceri cu romantism si tandrete. Cu Flori de Lux ai livrare oriunde in Romania, chiar in aceeasi zi, ceea ce inseamna ca o poti surprinde cu cele mai frumoase flori chiar azi!

Trandafiri rosii si frezii galbene

Ori, ii poti spune TE IUBESC cu ajutorul acestui aranjament. Ciocolata noastra bonus va completa perfect cosuletul cu 25 trandafiri proaspeti ornati cu feriga si lilly grass de mai jos. Cu Flori de Lux ai numai avantaje, cucereste-o cu stil!

Cos trandafiri rosii

 

Un mod inedit de a o surprinde poate fi si acest aranjament, cu o cutie neagra si eleganta, marca premium.
Negrul profund, clasic, poarta simboluri are brandului, o florarie online de 5 stele. Cei 35 trandafiri proaspeti sunt asezati cu grija intr-o forma a iubirii si dau o nota de mister aranjamentului, fiind un cadou destinat oamenilor pretiosi din viata ta. Comanda acum o cutie in forma de inima cu 35 trandafiri si primesti cadou o cutie cu ciocolata!

cutie trandafiri rosii

 

Iata o propunere de cadou, eterna precum dragostea voastra! Comanda acum acest aranjament cu trandafiri criogenati pink kiss si primesti bonus ciocolata! Pe langa surpriza momentului, ea va avea pe birou mult timp de acum inainte un cadou cu care se va mandri in fiecare zi!

cupola trandafiri criogenati

Un cadou elegant, cu iz de primavara, potrivit atat unei adolescente, cat si unei mame, este acest aranjament exotic compus din orhidee, lalele si veronica mov. Design-ul imperial poate cuceri pe oricine, iar ciocolata noastra va fi desertul perfect!

Cos flori mov

O floare arata mai bine daca este insotita de ciocolata, deci, e prilejul perfect sa comanzi de aici. Alege sa fii unic, alege sa daruiesti frumos!

 

De ce sa comanzi de la FlorideLux:


 Ciocolata cadou la comenzi peste 299 lei
 Varietate de flori online si cadouri
 Consiliere alegere flori si cadouri cu ajutorul operatorilor specializati
 Preluare comanda rapida pe site, telefonic, e-mail, chat sau whatsapp
 Livrare rapida in aceeasi zi
 Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
 Poză martor a produsului pe e-mail
 Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
 SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
 Discounturi de fidelitate

Contact FlorideLux:
Whatsapp: 0722394904
Telefonic: 0372740106
Email: contact@floridelux.ro

Iata cateva articole interesante:

  1. Cum sa cuceresti o femeie 
  2. 50 mesaje de ziua indragostitilor 
  3. Tu comanzi si noi iti oferim ciocolata cadou 
  4. Flori la domiciliu pentru iubita ta 
  5. Cadouri la domiciliu in Iasi
  6. Cum faci o surpriza iubitei 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK