Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Flori care aduc noroc in 2022

Flori care aduc noroc in 2022

Conform Zodiacului Chinezesc, in anul 2022 se intra in Anul tigrului de apa, un an marcat de schimbari, dar si un an al prosperitatii. 

Deoarece tigrul semnifica pasiune, putere si curaj, floristii FlorideLux iti recomanda sa oferi in anul 2022, flori in culori indraznete, puternice, aranjamente florale cu design unic, buchete in combinatii florale speciale!

Comanda acum cele mai frumoase aranjamente florale!

Flori care aduc noroc in 2022; in 2022 cumpara online cele mai frumoase aranjamente florale cu livrare oriunde in Romania, de la FlorideLux.ro! Livram in aceeasi zi, flori si cadouri oriunde in Romania, de luni pana duminica! Comanda online flori si cadouri cu livrare oriunde si beneficiezi de livrare premium si flori de cea mai buna calitate!

Recomandari flori care aduc noroc in 2022:

1. Clasicul trandafir rosu

Trandafirii rosii nu se demodeaza niciodata. Fie ca ii oferi cu o ocazie romantica, fie ca ii alegi pentru un aranjament business in combinatii cu flori exotice, trandafirii rosii sunt un must have pe care nu trebuie sa il ratezi. Ofera trandariri in nuante de rosu puternic si vei oferi energie pozitiva destinatarului!

Cutie 13 trandafiri rosii

 

2. Florile in nuante solare

Comanda cele mai frumoase buchete cu flori in nuante de portocaliu si galben pentru persoanele puternice ce adora schimbarea. Fii indraznet si iesi din tipare oferind flori puternic colorate, solare! Fie ca alegi trandafiri, frezii sau orhidee, alege sa comanzi aranjamente viu colorate!

Cutie flori exotice

 

3. Aranjamente in culori puternice, vibrante

Anul 2022 este un an al schimbarilor, un an caracterizat de putere si vointa. La FlorideLux gasesti pentru 2022 aranjamente florale in culori vibrante, contrastante cu care sa iesi in evidenta. Transmite energie si ganduri bune prin combinatii unice de flori in culori mov, violet, ciclam, albastru, negru sau burgundy!

Cutie trandafiri albastri

 

4. Bonsai

In 2022 ofera bonsai pentru a aduce noroc si echilibru in casa destinatarilor. Daca nu stii ce cadou sa alegi, bonsaii vor fi intotdeauna o alegere potrivita, rafinata. Atrage energia pozitiva in casa destinatarului prin oferirea unui bonsai special ce va deveni un decor de exceptie!

Bonsai

 

 Asadar, in anul 2022 trimite flori la domiciliu, oriunde in Romania, prin FlorideLux florarie online! Alege sa fii unic si ofera aranjamente florale deosebite, cu design unic, create special de catre floristii FlorideLux pentru tine! Buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu flori, plante si cadouri, toate gata sa impresioneze cele mai pretentioase gusturi!

 

 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

 

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Iata cateva articole interesante:

Cum sa cuceresti o femeie

50 mesaje de ziua indragostitilor

Tu comanzi si noi iti oferim ciocolata cadou

Flori la domiciliu pentru iubita ta

Cadouri la domiciliu in Iasi

Cum faci o surpriza iubitei

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK