Pe 15 august, creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare. În această dată, peste 2,2 milioane de românii își serbează onomastica, 1,8 milioane fiind femei. Tradițiile și obiceiurile din toate zonele includ și florile în această sărbătoare. În unele zone, fetele le culeg, merg la biserică să le sfințească, apoi le aduc acasă pentru noroc.

Deși este unul dintre cele mai populare nume de la noi din țară, suntem siguri că îți dorești ca Maria ta să se simtă unică, primind un cadou inedit, precum buchetele de la flori de lux.

Buchet pentru soția sau iubita Maria
Buchetul de trandafiri True Love îmbină trandafirii delicați roșii, simbolul clasic al dragostei, cu florile elegante de gypsophila, de un alb ce semnifică sinceritate, puritate. Acesta este perfect pentru a spune “Te iubesc, Maria!” într-un mod inedit, ideal pentru o persoană cu gusturi rafinate.


Buchet pentru mama sau bunica Maria
Buchetul special cu crini albi transmite mesaje profunde respect și apreciere deoarece crinii imperiali sunt considerați florile regalității. Mai mult, albul imaculat adaugă o notă elegantă și îl transformă un simbol al iubirii sincere și al loialității, ideal pentru un cadou special pentru mamă sau bunică.


Buchet pentru colega Maria
Cu toții cunoaștem și apreciem o colegă ce poartă numele Maria, aceasta meriă să fie surprinsă într-o manieră elegantă cu ocazia onomasticii. Astfel, buchetul Mauve Touch cu lalele mov regale, iris proaspăt și solidago sălbatic este alegerea perfectă pentru un cadou rafinat, ce transmite mesaje de admirație și prietenie.


Indiferent de rolul Mariei în viața ta, aceasta îți aduce bucurie zilnic și merită să fie surprinsă cu un cadou unic și elegant de onomastica ei! Alege din colecția de Sfânta Maria și transmite-i un gând bun de ziua ei de nume!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:
Flori proaspete
Cadouri deosebite
Poză martor pe e-mail
Livrare oriunde în România de luni pana duminica
Felicitari elegante pentru orice comandă
Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online
www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro