Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Flori de primavara in ghiveci

Flori de primavara in ghiveci

Nu exista cuvinte care sa poata sa descrie primavara, insa florile pot face asta si, mai mult decat atat, o fac cel mai bine! Cand spui -primavara- spui parfum si culoare. Cand spui -primavara- spui iubire pentru mama si familie.  Cand spui -primavara- spui zambile in ghiveci si lalele la ghiveci, adica flori de primavara la ghiveci.

Adesea, multi dintre noi preferam florile la ghiveci, unul din motive fiind faptul ca acestea rezista mai mult timp. O mare parte din florile de primavara sunt intalnite la ghiveci si iata cateva exemple:

Zambile la ghiveci 

Zambilele sunt recunoscute pentru parfumul intens si culorile contrastante pe care le poarta. Acestea sunt unele din florile de primavara pe care le poti planta si pastra in ghivece in apartament pe perioada sezonului rece. Zambile la ghiveci rezista cel mai bine in locurile ferite de lumina directa a soarelui, iar noi le adaugam cu multa incredere in buchetele si aranjamentele noastre!

Lalele la ghiveci 

Fara dar sau poate, lalelele la ghiveci sunt cele mai gratioase flori de primavara pe care le poti avea in casa ta. Lalelele sunt suave, fine si delicate, gingase si unice. Spre deosebire de zambile, lalelele prefera locurile insorite si un sol nisipos, bine drentat si, desi au o durata de viata foarte mica, merita sa sarbatoresti primavara cu lalele, fie ca sunt ele la ghiveci sau in buchete.

 

Narcise la ghiveci 

Alte semne ale primaverii sunt narcisele, flori de primavara pe care le poti gasi in nuante de galben sau alb. Narcisele infloresc incepand cu luna februarie, timp in care trebuie sa le uzi constant, cam de doua oriu pe saptamana. Dupa ce se ofelesc, bulbii trebuie scosi din pamant si pastrati intr-un loc uscat si rece pana in toamna, cand de replanteaza. Daca totusi nu iti plac narcisele in ghiveci, iata cele mai frumoase aranjamente florale cu narcise:

Trandafiri la ghiveci 

Trandafirul este planta suprema, un simbol al dragostei, puterii, curajului si demnitatii, fiind prezent pe toata perioada anului. Din acest motiv vei gasi mereu trandafiri in florarii, atat in buchete, cat si in ghivece, in acest caz vorbind de minitrandafiri. Daca primesti trandafiri la ghiveci, tine cont ca acestia au nevoie de un loc luminos, dar racoros, fara o lumina directa sau un loc in proximitatea caloriferelor. Trandafirii la ghiveci nu iubesc umezeala statuta si au nevoie de un pamant usor umed.

Ginseng

Exista alternative si pentru momentele in care vrei sa faci un cadou in ghiveci, dar diferit. Un exemplu in acest sens poate fi ficusul Ginseng. Acesta impune cerinte minime de ingrijire si este foarte rezistent la boli si daunatori. Bonsaiul Ginseng prefera sa stea la un loc luminos, un sol obisnuit pentru ghiveci cu nisip si turba.

Aloe

O alta planta deosebita pe care o poti oferi sau cumpara pentru tine in primavara asta este aloe. Aceasta este o floare cu radacini asiatice si numeroase proprietati medicinale. Aloe Vera este formata din frunze suculente, gri-verzui  si are nevoie de multa lumina. Fiind considerata „planta nemuririi”, frunzele sale sunt folosite pentru masti sau sucuri cu efecte benefice organismului

Se stie ca indiferent de sezon, florile la ghiveci reprezinta cadoul perfect! Plantele rezista mult mai mult, iar emotia va fi pe masura!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Citeste si:

Cum sa cuceresti o femeie

Flori la domiciliu pentru iubita ta

Cadouri la domiciliu in Iasi

Cum faci o surpriza iubitei

Ce flori oferi de Martisor

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK