Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Flori de Sfintii Constantin si Elena - 21 mai

Flori de Sfintii Constantin si Elena - 21 mai, comandă flori pentru toți sărbătoriții tăi de luna aceasta. Știm că fiecare onomastică este sărbătorită cu drag de români, motiv pentru care îți aducem un nou articol despre florile și cadourile pe care le poți oferi de ziua Sfinților Împărați Constantin și mama sa, Elena. 

Să începi ziua cu o floare este la fel ca atunci când începi ziua cu un zâmbet, asta pentru că dacă banii nu aduc fericirea, florile cu siguranță o fac! FlorideLux te ajută să faci surprize spontane și cu o puternică intensitate emoțională. Comandă flori online și surprinde-te chiar și pe tine. În acest articol vom prezenta câteva aranjamente florale pe care le poți oferi cadou de Sfintii Constantin și Elena și vei înțelege de ce suntem atât de siguri pe impactul oferit de florile noastre.

 

Flori de Sfintii Constantin si Elena - 21 mai Istoric sărbătoare

Sfinții Împărați Constantin și mama sa, Elena, sunt cunoscuți pentru sacrificiile pe care le-au făcut și, respectiv, schimbările pe care le-au adus in ceea ce privește libertatea religiei creștine. Împăratul Constantin a avut de-a lungul vieții numeroase intervenții în salvarea creștinismului. Acesta a declarat duminica drept zi de odihnă, o sărbătoare săptămânală pentru creștini.

Nici mama sa nu a fost mai prejos: Sfânta Elena a fost prima femeie care și-a eliberat sclavii și a ocrotit creștinii persecutați, pe cei care aveau nevoie de ajutor.

Sărbătorim cei doi sfinți anual în ziua de 21 Mai pentru toate lucrurile bune pe care le-au făcut pentru biserică: au reparat și construit noi biserici, au liberalizat creștinismul. În anul 330, Constantin cel Mare a consturit o nouă capitală și astfel a transformat orașul Bizantium în Constantinopol, capitală care se va păstra timp de o mie de ani.

 

Ce flori poti oferi pentru aceasta ocazie:

Buchete

Pentru că este încă primăvară, poți oferi în dar de Sfintii Constantin și Elena acest Buchet cu trandafiri deep purple  care îți inspiră viață și care reușește să trimită către tine un stol de sentimente. Buchetul vine la pachet cu nuanțe intense de roz și un parfum intens de primăvară, fiind potrivit pentru persoanele puternice, dar în același timp sensibile.

 

Cosuri cu flori

Tot din colecția primăverii este și acest Cos de lux cu flori, trufe si prosecco, un cadou cu adevărat sofisticat pentru ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena. Deși face parte din categoria produselor de Paște, coșul de lux combo a fost creat pentru evenimente de gală sau întruniri familiare selecte. Compus din lalele roz și albe, nuanțe pastelate și calde, zambile înmiresmate, ruscus și chamelaucium, produsul îmbină de minune măreția florilor cu gustul intens al pralinelor fine sau a spumantului propus. Nu uita că îți poți personaliza coșul de lux în funcție după bunul plac. FlorideLux continuă să livreze flori proaspete oriunde în România!

 

Aranjamente florale

Luna Mai aduce tot mai multă culoare atât în natură, cât și în viețile noastre. De aceea, un aranjament floral numai bun de trimis pe 21 mai este acest aranjament cu Flori solare in cutie. Compus din frezii și trandafiri minirosa în nuanțele soarelui, cadoul tău va umple oricuui casa cu parfum și sufletul cu iubire, aducând bună dispoziție în casă. FlorideLux are grijă să livreze cele mai frumoase flori oriunde în România în cel mai scurt timp!

 

Cutii cu flori

Pentru cei îndrăgostiți am pregătit o Cutie cu trandafiri de lux Preludiu. Dacă iubita ta poartă numele Elena, atunci o cutie ca aceasta poate fi cadoul perfect! Aranjamentul propus are la bază o cutie neagră, un element care scoate în vedere gradul de eleganță purtat prin intermediul contrastului dintre negru intens și culoarea aurie, în nuanțe strălucitoare sub care este tipărită sigla companiei. Trandafirii roșii sunt completati de minune de orhideele phalaenopsis, mimând parcă idealul realizat al unei iubiri eterne. Comandă și tu o astfel de cutie cu trandafiri de lux preludiu pentru cea mai importantă Elena din viața ta!

 

Plante in ghiveci

Totuși, sărbătoarea Sfinților Constantin și Elena din 21 Mai nu este doar despre femei. Astfel, dacă sărbătoritul tău poartă numele de Constantin sau derivatul său, atunci îi poți comana un mic arbust, un bonsai cu flori verzi si proaspete de la FlorideLux. Pe lângă frumusețe, bonsaiul se face remarcat mulțumită numeroaselor avantaje pe care le are asupra sănătății voastre. De exemplu, bonsaiul ajută la purificarea aerului din cameră, înfrumusețând totodată design-ul casei tale. Încă mai ai nevoie de un motiv să comanzi online de la FlorideLux? Primești poză martor înainte de livrare, deci, vei ști sigur care este produsul care va ajunge la tine!

 

Trandafiri criogenati

Dacă vrei să spui un "La mulți ani" etern, indiferent dacă e pentru ea, Elena, sau pentru el, Constantin, acest aranjament cu Trandafiri Criogenați Golden Flame va străluci în casa ta o perioadă îndelungată. Trandafirii criogenați rezistă mai bine de 10 ani și sunt totodată un simbol pentru poveștile de dragoste inegalabilă. Trandafirii criogenați de la FlorideLux sunt de o calitate excepțională, decorați cu glitter, frunze negre și aurii, un real stimul pentru zâmbetul tău!

Indiferent dacă sărbătoritul tău este o EA sau un EL, fii unic și oferă cele mai frumoase flori de Sfinții Constantin si Elena - 21 mai. Florile sunt cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi de onomastică, iar dacă vor fi însoțite de un mesaj cumsecade, momentul va rămâne impregnat în mintea destinatarului veșnic. FlorideLux este lângă tine de mai bine de 18 ani și îți pune la dispoziție flori în diverse mărimi și flore, proaspete, de care te vei îndrăgosti!

 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

 

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Poți citi mai multe articole precum:

Ceva despre zodia Taur

Care sunt cele mai rezistente plante de apartament

50 de mesaje de LA MULTI ANI

Despre livrare flori București

 

 

 

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK