Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Flori norocoase pentru femeia din zodia Balanta

De secole, oamenii au acordat o importanță mare zodiilor, aceștia, în trecut, își ghidau întreaga viață după previziunile astrale. În prezent, este bine cunoscut că persoanele sub același semn zodiacal au preferințe sau pasiuni comune și alte trăsături asemănătoare.

Trăsăturile zodiei Balanță

Din 22 septembrie, ne aflăm în zodia Balanței, o zodie de aer, la care predomină partea rațională, guvernată de planeta Venus. Femeile Balanță sunt seducătoare, extrovertite, cu un simț estetic aparte. Acestea iubesc misterul și eleganța, sunt sociabile și amabile, pun accent atât pe atracția intelectuală, cât și fizică. Deși nu își doresc să arate, Balanțele sunt geloase și au mereu nevoie de armonie în jur. Nativii acestei zodii sunt firi romantice și carismatice, deloc ușor de impresionat.

 

Flori norcoase pentru zodia Balanță

Femeile Balanță nu se lasă ușor impresionate, acestea păstrează mereu o distanță emoțională și durează până le ajungi la inimă. De aceea, florile trebuie să fie alese cu atenție, să se potrivească personalității și preferințelor. 

Deși persoane delicate, ele pot răni oamenii ce le atacă, asemenea unui trandafir, floarea reprezentativă pentru această zodie, talismanul norocos al Balanței. Trandafirii transmit un mesaj diferit, în funcție de culoare, așa că trebuie să fii foarte atent când alegi cadoul pentru femeia Balanță. Iată care sunt recomandările noastre!

 

Buchet trandafiri You and I

Un buchet inedit, unde trandafirii roșii, simbolul clasic al dragostei, sunt completați perfect de cel alb, celebrând iubirea profundă dintre două persoane. Alege să fii romantic și daruiește acest buchet din trandafiri, dacă iubești o femeie Balanță.

 

Buchet trandafiri roz Fancy Love

Fiind firi delicate și romantice, trandafirii roz sunt adesea preferații femeilor din zodia Balanței. Pentru a-ți exprima, într-un mod inedit, dragostea față de femeia Balanță, dăruiește acest buchet rafinat, de o eleganță aparte. 

buchet-trandafiri-roz-fancy-love

Buchet din trandafiri White Romance

Buchetul din trandafiri White Romance a fost creat de artiștii noștrii pentru a reprezenta iubirea pură, sinceră, fiind capabil să emoționeze profund orice destinatar, inclusiv Balanțele ce își ascund adesea sentimentele. 

buchet-trandafiri-albi-white-romance

Buchet trandafiri albaștri Blue Perfection

O culoare mai puțin obișnuită în rândul trandafirilor, însă foarte apreciată de orice femeie care își dorește ceva deosebit, inclusiv de Balanțele greu de impresionat. Blue Perfection este definit de culoarea spiritualității, având semnificații profunde. Un buchet plin de trandafiri albaștri spune "Te iubesc!" într-un mod inedit, este simbolul dragostei nemărginite și face destinatarul să se simtă unic!

buchet-trandafiri-albastri-blue-perfection

Acestea sunt principalele recomandări ale specialiștilor FlorideLux pentru a face femeia Balanță să se simtă răsfățată, apreciată și să se îndrăgostească de voi, cu fiecare ocazie. Însă, nu uitați, nativii zodiei Balanță adoră să se simtă unici, deci și un buchet personalizat cu florile lor preferate pot crea surpriza mult dorită! 
buchet-trandafir-personalizat

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere SEP5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro



Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK