Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Ce flori se potrivesc personalitatii Mariei?

15 august este aproape și știm cât de important este pentru tine să alegi un buchet elegant pentru Maria, potrivit personalității ei. De aceea venim în ajutorul tău cu sfaturi pentru a crea un moment de neuitat.

Personalitatea Mariei

Se spune că, spiritual, noi ne alegem numele ce ne definește cel mai bine caracterul. Maria înseamnă în ebraică „cea iubită”, ”cea îndrăgită”. Cei ce poartă acest nume biblic se integrează ușor într-un grup, au tendința de a fi protectivi, de a-i ocroti pe cei din jurul lor.

Maria este afectuoasă, dar într-un mod discret, este o prietenă de încredere, implicându-se în rezolvarea problemelor celorlalți cu energie și devotament. De asemenea, iubește să aibă o viață socială activă și este o familistă convinsă.

Ce flori se potrivesc Mariei?

Femeile pe nume Maria sunt grijulii și sincere, asemenea Fecioarei Maria, care a fost, conform scrierilor Noului Testament, mama lui Iisus din Nazaret. Floarea definitorie pentru aceste calități este crinul alb, un simbol al purităţii, având un mesaj religios foarte puternic.

Mai mult, prietenia este o valoare importantă pentru Maria, florile galbene fiind simbolul incontestabil al admirației, armoniei și optimismului. Buchetele cu flori galbene, precum solidago, freziile, lalele, trandafirii și multe altele sunt ideale pentru a le oferi unei prietene, demonstrând încredere și devotament.

Recomandările noastre pentru Maria

Deoarece ne dorim să te ajutăm în realizarea unei surprize de neuitat, am creat o întreagă colecțiededicată sărbătoarei de Sfânta Maria. Iată care sunt recomandările noastre!

Buchetul special cu crini albi transmite mesaje profunde respect și apreciere deoarece crinii imperiali sunt considerați florile regalității. Mai mult, albul imaculat adaugă o notă elegantă și îl transformă într-un simbol al iubirii sincere și al loialității, ideal pentru un cadou special.

Buchet delicat crini și trandafiri, un simbol al admirației sincere și optimismului, potrivit atât pentru un cadou din prietenie, cât și pentru unul romantic.

Flori solare în cutie, o cutie elegantă în nuanțe contrastante de primavara, flori delicate, de un galben intens care va atrage atenția oricui, fiind un simbol al prieteniei și devotamentului.

Sperăm că ai regăsit calitățile Mariei din viața ta în articolul nostru și că recomandările îți vor fi de ajutor în crearea unui moment special, de neuitat!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Poză martor pe e-mail

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere AUGUST5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK