Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Livrare flori in Bucuresti

Stim ca in luna iubirii, dragostea e la fiecare colt. Atmosfera este parca mai dulce si totul in jur este despre iubire. Este luna in care oferi si primesti iubire! Ofera flori, ofera iubire, ofera-i inima ta!

Iata un articol despre livrare flori in Bucuresti si cateva sfaturi despre cum poti face o surpriza placuta in cel mai important oras din Romania.

Bucuresti, un oras al tuturor

Bucuresti este capitala Romaniei, un important centru politic, economic, comercial, financiar, curtural, turistic si unul din cele mai mari orase ale lumii. Orasul este recunoscut ca fiind un important centru mass-media, de cultura si arta in Romania, avand o arhitectura aparte. Arhitectura Bucurestiului reprezinta un ameste intre istoric, comunist si modern, reflectand istoria orasului. Acesta arhitectura unica, eleganta si sofisticata, a adus Bucurestiului titlul de „Micul Paris”.

La momentul actual, orasul trece printr-o expansiune continua, fiind supus unei perioade constanta de reinnoire la nivel urban. Ce poti vizita aici?

Palatul Parlamentului. Aceasta este o cladire foarte cunoscuta, un edificiu grandios care reuneste stilul brancovenesc cu stilul renascentist, germanic si baroc. Cunoscut sub numele de Casa Poporului, contructia detine in jur de 1000 incaperi. Aici vei regasi mobilier din lemn masiv, usi sculptate, coloane de marmura, lustre de cristal si draperii de matase: o minunatie.

Muzeul Taranului Roman este locul in care trebuie sa mergi daca esti pasionat de arta si cum a evoluat aceasta in Romania. Aici vei gasi cea mai bogata colectie de obiecte traditionale din Romania, expozitii de ceramica, tesaturi, costume populare, obiecte de mobilier si icoane.

Nu trebuie sa ratezi Centrul Istoric, una dintre cele mai indragite si cochete zone din Bucuresti. Aici vei fi inconjurat de cladiri construite in stil neoclasic si neobaroc, la parterul carora se afla terase, cafenele, restaurante si magazine. Centrul istoric din Bucuresti iti da impresia unei calatorii in timp, in Bucurestiul de alta data.

Parcul Herastrau este locul in care trebuie sa mergi cand ai chef de o plimbare in aer liber si vrei sa fii inconjurat de natura. Parcul se afla pe malul lacului cu acelasi nume, inca din anul 1936. Daca alegi sa mergi aici, nu te vei plictisi, te poti plimba cu vaporasul, barca sau hidrobicileta, poti juca tenis sau poti vizita Acvariul Herastrau.

Cum oferi florile in Bucuresti

Floristii nostri recomanda sa fim atenti atat la florile oferite, cat si la modul in care le oferim. Ce flori poti oferi in Bucuresti si, mai important, cum?

-Ii poti oferi trandafiri pentru ca trandafirii cuceresc pe oricine.

-Fii atent la detalii! Observam orice lucru marunt si poate ca ceea ce pentru tine nu insemna nimic, pentru noi poate inseamna mult. Un te iubesc trebuie spus intr-un anume fel, un barbat sarmant trebuie sa fie politicos si atent la tot ce il inconjoara.

-Trimite-i flori la birou in Bucuresti! Asa o vei cuceri. Nu doar ca o vei surprinde, dar se va gandi numai la tine!

-Alege intotdeana calitatea! Cand vine vorba de flori, nu are rost sa te zgarcesti! Trebuie sa oferi flori frumoase, proaspete si de calitate! Nicio femeie nu va fi incantata de un buchet de flori in Bucuresti care se ofileste dupa 2 zile. Cu Flori de Lux ai flori proaspete, cu o durata de prospetime de minim 7 zile. Garantat!

-Pretul nu conteaza! Nu tot timpul pretul e simbol al calitatii, dar de cele mai multe ori poate fi un martor. Calitatea costa, putem spune asta din experienta noastra. Desi avem preturi pentru oricine, produsele noastre sunt de o calitate superioare, iar serviciile floridelux cu livrare in Bucuresti nu pot fi decat din gama de lux!

-Ia in calcul florile de sezon! Femeile iubesc gesturile mici si faptele mari! Noi iubim florile gingase, primavaratice. Nu ezita sa ii oferi din senin un buchet de ghiocei pentru ca asta o va face sa se simta sensibila.

-Ai incredere in profesionisti! Atunci cand oferi flori, daca nu esti un expert in cadouri, poti apela si este indicat sa apelezi la profesionisti. Floristii FlorideLux sunt profesionisti in tot ce tine de arta florala.

Livrare flori Bucuresti

Cand vrei sa comanzi flori cu livrare in Bucuresti, trebuie sa apelezi la Flori de Lux. Floraria Flori de Lux are o vechime de 19 ani pe piata, timp in care a incantat clientii cu produse impresionante si speciale. Flori de Lux au fost printre primii din tara care au introdus conceptul de livrare flori la domiciliu in Bucuresti.

Ce ne diferentiaza de florariile normale? In primul rand, livram oriunde in Romania in 24 ore. In orasele mari, de exemplu Bucuresti, poti avea livrare chiar in aceeasi zi, in doar cateva ore. De ce sa comanzi flori online? Pentru ca prin cateva click-uri poti avea acasa buchete deosebite, mici, mari, colorate sau unicolore. Toate vor fi trimise in Bucuresti la adresa indicata de tine, iar curierii nostri vor face tot posibilul ca acestea sa ajunga in siguranta la destinatie.

De ce sa comanzi flori in Bucuresti

In primul rand, haide sa vorbim despre avantajele pe care le ofera FlorideLux la livrarea florilor in Bucuresti. Pe langa faptul ca poti comanda rapid si simplu, ai livrare oriunde in doar 24 ore si o poza martor inainte de livrare.. Ai la dispozitie o multitudine de buchete, aranjamente florale, cutii cu flori, trandafiri criogentai sau cosuri cu flori.  Pe langa asta, florile isi pastreaza prospetimea pana la 7 zile, fara probleme. Daca nu esti multumit de produsele primite, ai garantia banilor inapoi, dar nu se va ajunge acolo.

DE CE? Pentru ca floristii FlorideLux sunt implicati si iubesc ceea ce fac. Acestia pun accent pe calitate si design si au grija de flori ca si de propiii copii. In plus, florile sunt pastrate in camaere frigorifice, niste camere specializate pentru pastrarea florilor.

Avantaje? Multe! Primesti un plic de hrana florala si intructiuni cu ce trebuie sa faci pentru ca planta ta as reziste mai mult. De asemenea primesti sprijin si consultanta din partea colegilor nostri, acestia putand sa te ajute in alegerea cadoului dorit. Poti chiar sa comanzi produse personalizate, sa personalizezi felicitarea cadou si sa faci cadoul tau sa fie unic! Comanda flori in Bucuresti! Nu ai niciun motiv sa te opresti!

Cum cuceresti femeia visurilor tale in Bucuresti?

O iubesti! Asta trebuie sa faci pentru ca femeia visurilor tale sa fie cucerita! O femeie are nevoie de sentimente intense, puternice si sa se simta speciala in fiecare clipa. In acest caz, florile te pot ajuta mai mult decat ai crede. Tot ce trebuie sa faci este sa ii oferi flori. Daca vrei sa se simta iubita, trimite-i flori acasa, la birou, la locul de munca sau oriunde s-ar afla. Pe langa flori, ii poti scrie un mesaj de dragoste impresionant, un mesaj care o va surprinde frumos si o va face sa se simta unica!

Iata cateva idei de mesaje pentru cadoul tau cu livrare in Bucuresti:

-Regina balului de azi ești tu! Aș da jumătate de regat pentru tine! Să ai o dispoziție grozavă, să primești flori frumoase!

-Datorită ție, lumea a devenit mai strălucitoare și mai frumoasă, iar visul meu s-a făcut realitate. Mereu am visat doar la tine!

-Soarele meu! În fiecare zi mă vrăjești cu frumusețea ta.

-Alaturi de tine simt ca pot sa lupt, sa rad, sa daruiesc… sa traiesc. Te iubesc mult!

-Iubito, vreau să-ți amintesc în această zi specială că dragostea pentru tine îmi încălzește sufletul, căldura inimii tale și frumusețea ochilor tăi mă face fericit în fiecare zi.

-Draga mea, tu ești cea mai minunată femeie din lume!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

 -Flori proaspete

 - Cadouri deosebite

 - Poză martor pe e-mail

 - Livrare oriunde în România de luni pana duminica

 - Felicitari elegante pentru orice comandă

 - Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

 - SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

 - Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
https://instagram.com/floridelux.ro

Iata cateva articole interesante:

 - Cum sa cuceresti o femeie

 - 50 mesaje de ziua indragostitilor

 - Tu comanzi si noi iti oferim ciocolata cadou

 - Flori la domiciliu pentru iubita ta 

 - Cadouri la domiciliu in Iasi

 - Cum faci o surpriza iubitei

 - Despre obiceiuri trimitere coroane funerare

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK