Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Trimite flori in Cluj pentru zambete garantate!

Flori de lux pe strazile din Cluj

Daca ar fi sa aleg un un oras in care Cupidon ar trebui sa fie prezent, cu siguranta acela ar fi Clujul. Din punctul meu de vedere, Clujul este asociat cu viata, culoare, multiculturalism si frumusete. Clujul este un oras al festivalului, iar dupa cum bine stii, festivalul este asociat cu flori, fericire si fluturi in stomac.

Un oras precum Cluj da scanteia dragostei, tu doar trebuie sa o mentii!

florarie cluj

Iubire pe strazile din Cluj

Clujul este cunoscut si sub denumirea de Orasul Evenimentelor, un oras multicultural si plin de diversitate, mandrindu-se cu mii de evenimente, din toate domeniile. Cele mai cunoscute evenimente de aici sunt Untold, TIFF, Electric Castle, Jazz in the Park, festivaluri care au devenit recunoscute la nivel international.

Clujul este un loc in care romantismul inca exista. Aici, te poti plimba de mana cu aleasa inimii tale prin Parcul Central sau pe Cetatuie, un loc perfect de unde vei admira orasul. Daca ajungi aici, sa nu ratezi Ceainaria Samsara, care pe timpul verii are deschisa o terasa ce arata de parca ai fi in Bali. De acolo te poti indrepta spre Centrul orasului, iar pana acolo te poti opri in Piata Muzeului.

Piata Unirii este asemanatoare cu Piata Muzeului, mandrindu-se cu importante ansampluri arhitectonice gotice, baroce si neo-baroce din Transilvania: Biserica Romano-Catolica Sf. Mihail, Muzeul de Arta., Muzeul Farmaciei, statuia lui Matia Corvin, Strada in oglinda si vechile palate nobiliare.

imagine din orasul cluj napoca

In Piata Unirii langa Biserica Romano-Catolica, langa trecerea de pietoni, in colt, vei gasi adesea o batranica. Aceasta batranica este foarte draga sufletului meu: vara, iarna sau oricare alt anotimp nu o opreste sa aduca zambete clujenilor. Sta mereu acolo, in coltul ei floral si vinde flori, la un pret mic. Daca treci pe acolo de mana cu iubita ta, nu rata ocazia de a-i aduce zambetul pe buze si incant-o cu un buchetel oferit din suflet de la o batranica.

Cum faci o surpriza in Cluj

Deja ti-am dat un exemplu mai sus.  Ii poti cumpara flori atunci cand va plimbati pe strada, aceasta poate fi o adevarata surpriza in Cluj.

Trimite flori in Cluj

Florarie Cluj Napoca

Florile sunt mereu cadoul perfect pentru ea. Iubim florile si iubim surprizele in Cluj, oriunde. Cu ajutorul florilor poti face surpriza oricand.  Ofera flori si vei aduce in viata ei mai mult decat un zambet. Tu o surprinzi in Cluj, iar ea te surprinde toata viata.

Cum faci o surpriza in Cluj? Apelezi la Flori de Lux si ii oferi cele mai frumoase flori pe care le poate avea. Prima data va fi impresionata de gestul tau, apoi va fi cucerita de florile noastre. Pe www.floridelux.ro gasesti aranjamente deosebite de diverse dimensiuni, culori unice si forme speciale. Aici gasesti flori clasice, cutii cu flori elegante, decoruri cu flori, cosulete misterioase cu flori, tot ce ai nevoie pentru o surpriza in Cluj de mari proportii!

De unde cumpar flori in Cluj

Daca nu stii de unde sa cumperi flori in Cluj, intra pe site-ul florariei noastre online si vei reusi indata sa faci o surpriza placuta! Tasteaza acum www.floridelux.ro

Nu trebuie sa strabati jumatate de oras in cautarea cadoului perfect pentru ea. Exista o platforma de unde poti cumpara tot ce ai nevoie pentru jumatatea ta. Sfantul Valentin nu e la fel fara un buchet luxuriant, marca Flori de Lux. Poti comanda de aici cele mai impresionante flori si, mai mult decat atat, poti trimite cadoul tau oriunde, de oriunde!

De ce sa alegi Flori de Lux

flori in cluj

Principalul avantaj pe care il avem in comparatie cu alte florarii este ca activitatatea noastra online se desfasoara in functie de cerintele si preferintele clientului. Ne dorim ca toti cei ce apeleaza la noi sa fie multumiti de produsele noastre, motiv pentru care nu trimitem decat flori proaspete, cu un design perfect. Flori de Lux inseamna eleganta si perfectiune: la fel ca iubirea voastra.

Pe langa frumusetea nemarginita a produselor noastre, ne vom asigura ca vei fi multumit de serviciile noastre si de aceea vei primi o poza martor inainte de livrare! De asemenea, in coletul tau vei avea un pliculet cu hrana pentru flori, pentru ca florile sa isi pastreze prospetimea pentru mai mult timp.

Cu Flori de Lux ai livrare oriunde in Romania si consultanta la orice ora! Floristii nostri iti pot pregati cadoul visat, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi si sa alegem impreuna cum va arata buchetul tau.

In plus, suntem atenti la toate etapele din an, cream noi campanii si editii florale adaptate evenimentelor tale. Ti-am pregatit aranajamente pentru fiecare eveniment important: flori pentru sarbatori, fie ele de iarna, Paste sau ocazionale. Poti gasi cadouri concepute pentru ziua de Sf Valentin, 1 martie, 8 martie, flori pentru ea, cadouri pentru el, deci trebuie sa alegi Flori de Lux pentru produsele oferite, pentru servicii si produse la un nivel de top.

Pot sa comand azi flori in Cluj de la Flori de Lux?

Poti comanda AZI flori in Cluj de la Flori de Lux!!!! pentru ca oferim livrare chiar in aceeasi zi. Cu Flori de Lux ai livrare oriunde in Romania in doar 24 ore, iar in cazul oraselor mari, precum Cluj, ai livrare mult mai rapida. Poti comanda astazi de oriunde: de la birou, de pe canapea, din autobuz si asta pentru ca este simplu: doar intri pe site si in doar cativa pasi ai facut rost de un cadou impresionant pentru fiecare femeie din viata ta. Livram flori delicate, trandafiri parfumati, buchete atractive oriunde in Romania!

floridelux cluj flori in cluj napoca

Cu Flori de Lux este atat de simplu sa faci surprize!! Nu mai ezita, comanda acum!

 

Te-ar putea interesa si:

1. Cum sa cuceresti o femeie

2. 50 mesaje de ziua indragostitilor

3. Tu comanzi si noi iti oferim ciocolata cadou

4. Top 10 buchete de trandafiri

5. Cum intretii trandafirii criogenati

6. Cum faci o surpriza iubitei

7. Despre obiceiuri trimitere coroane funerare

 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

 

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK