Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Urări de Paște

Urări de Paște în 2022

Fiecare sărbătoare ne aduce aproape de cei dragi. Paștele este una din acele perioade în care primim și trimitem la rândul nostru mesaje prin care vrem să transmitem căldură și iubire, adică ce avem noi mai bun. Este important ca în zilele speciale să știi că ești iubit sau apreciat de cei care chiar contează pentru tine.

De aceea, pentru că în ziua de azi e tot mai greu să vii cu ceva nou, original, ți-am pregătit o selecție de mesaje și urări de Paște prin care vei reuși să transmiți sentimente sincere și să fii cu sufletul alături de familia ta, indiferent de locul în care te-ai afla. Citește în continuare despre cum poți spune un „Paște fericit” diferit!

Cum spui Paște Fericit într-un mod special

Vrei să te faci remarcat sărbătorile acestea? Fă o urare de Paște diferită și fii în centrul atenției oferind un buchet cu flori cu livrare la propria adresă. Comandă flori atunci când vrei să spui -la mulți ani-, -te iubesc- sau, precum în cazul de față, atunci când să faci o urare de sezon. Dacă vrei să faci o surpriză specială de Paște, comandă flori online de pe www.floridelux.ro și ai livrare oriunde în România în cel mai scurt timp. Urarea ta va fi mai apreciată dacă vine alături de un buchet cu flori de primăvară, un buchet colorat și înmiresmat. De asemenea, nu ezita să adaugi la comanda ta un vin spumant de lux sau o cutie cu praline savuroase.

Indiferent de ce cadou ai alege, Floridelux ți le pune la dispoziție o selecție de produse pentru cele mai înalte standarde!

Urări de Paște

Cea mai frumoasă urare de Paște este cea care vine din suflet! Nu uita că un mesaj este mai frumos dacă este însoțit de un buchet cu flori impresionant. Comandă flori online de la FlorideLux și trimite-le la domiciliu alături de unul dintre mesajele următoare! Iată ce urări poți face de Paște!

Urări și felicitări de Paște pentru cei dragi

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

„Dumnezeu S-a facut purtator de trup, pentru ca omul sa poata deveni purtator de duh” (Sfantul Atanasie cel Mare). De Paste fii mai intelegator, fii alaturi de cei dragi si fie ca bucuria Invierii Domnului sa iti umple viata. Hristos a inviat!

Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

Urări de Paște scurte

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa!

Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!”.

Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună „HRISTOS A ÎNVIAT”!

Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Primeşte de la Iepuraş un gând bun şi multă sănătate!

Să ai parte de-o masă îmbelșugată cum e iarba de bogată! Paște Fericit!

Urări de Paște amuzante

M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari!

Poti să te maturizezi, să te cultivi, dar nu vei putea renunţa niciodată la bunătăţile mesei de Paşte!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, Hristos va Învia!

De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame.

Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Paşte fericit că iarbă e destulă!

Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine. Îți urez un Paşte fericit cu râsete și voie.

Indiferent care ar fi urarea ta de Paște, ține minte că aceasta trebuie să vină din suflet și să fie însoțită de un cadou cu flori de lux!

 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp: 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK