Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
ZODIAC: Flori pentru femeia Taur

ZODIAC: Flori pentru femeia Taur pentru că fiecare cadou trebuie să aibă elemente distincte, buchete cu flori concepute special pentru ea, culori și nuanțe alese în funcție de personalitate și caracter. Învață să oferi flori cu stil și află de ce trăsături trebuie să ții cont atunci când oferi un buchet cu flori!

Mulți dintre noi credem cu tărie în lumea astrelor și analizăm în detaliu fiecare semn zodiacal deoarece acestea ne afectează comportamentul și fiecare acțiune din viața de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care, de data aceasta, ne-am concentrat atenția pe zodia Taur. Femeia Taur este un adevărat simbol de eleganță și putere în zodiac și de aceea trebuie să știi cum să alegi florile pentru ea. Citește aici despre zodia Taur și cadourile ce i se potrivesc apoi apelează la noi pentru noi amănunte care te pot ajuta în alegerea cadoului perfect!

 

Caracteristici Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt născuți între 21 aprilie și 21 mai. Aflați sub guvernarea planetei Venus, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt purtători și iubitori de frumos, calitate și finețe.

În ceea ce privește personalitatea femeii taur, fiind o zodie de pământ, iubește grădinăritul, este foarte organizată, are un caracter integru, ceea ce înseamnă că se ține mereu de cuvânt și își onorează promisiunile făcute. 

 

Calitate sau defect?!

Femeia Taur este una dintre cele mai loiale dintre zodii. Ea este modestă și nu dorește o locuință luxoasă, ci mai de grabă una frumoasă, călduroasă, un refugiu pentru zilele mohorâte și un loc în care să își găsească liniștea și refugiul.  

Femeia Taur va ieși întotdeauna în evidență cu frumusețea și feminitatea ei, fiind reprezentanta zeiței Venus pe Pământ și purtând trăsături extrem de elegante și fine. 

Femeia Taur nu doar că este frumoasă, ci este o fire puternică, foarte organizată, atât fizic, cât și emoțional. Ea va face față cu brio stresului și va obține întotdeauna ceea ce își dorește.

Această zodie iese în evidență și prin simțul artistic pe care îl poartă: unele sunt pictorițe, actrițe, adevărate artiste ale zodiacului fie că scriu frumos sau citesc poezii shakespeariene.

Să nu uităm însă că, la fel ca oricine, femeia Taur are și defecte: poate fi încăpățânată sau total lipsită de spontaneitate. Femeia Taur este foarte perseverentă și muncește mult pentru a ajunge acolo unde își dorește, deținând numeroase frustrări emoționale, ceea ce o împiedică să își explime sentimentele. Nu uita că, deși nu arată empatie, este o fire sensibilă și apreciază fragilitatea.

În ceea ce privește lipsa de spontaneitate, femeia Taur iubește stabilitatea și confortul, motiv pentru care poate părea leneșă. Deși nu este o fire spontană, apreciază surprizele neașteptate, deci îi poți comanda flori online și să o surprinzi plăcut!

 

Cucerește Femeia Taur

Am stabilit deja că femeia Taur este o zeiță a frumuseții, așa că bărbatul de lângă ea trebuie să fie și el impecabil. Femeia Taur caută un bărbat pe măsură, care îi poate oferi eleganță, siguranță și stabilitate, dar care să fie romantic și loial.

Cum poți cuceri femeia Taur? 

1. Fii mereu impecabil! Dacă vrei să atragi atenția femeii din zodia Taur, fii atent întotdeauna la modul în care arăți. Femeia Taur este extraordinar de frumoasă și vrea ca bărbatul de alături să fie prezentabil, să se îmbrace cu gust și să fie atent la micile detalii.

2. Oferă și primește încredere! Pentru că este independentă și întotdeauna sigură pe ea, femeia Taur va alege un bărbat cu încredere în el, un bărbat hotărât, de succes. Dacă vrei să o cucerești, nu îi oferi cadouri scumpe, ci pune preț pe emoția momentului și dă-i valoare! Trimite-i un buchet de flori la locul de muncă și cucereste-o cu o surpriză pe măsură!

3. Fii atent la cadouri! Când vine vorba de cadouri, Taurul pune preț pe calitate. Un cadou nu trebuie să fie doar frumos, ci trebuie să respecte cele mai înalte standarde. Nu îi poți oferi orice buchet cu flori, trimite-i un buchet proaspăt, impresionant, precum cele de la FlorideLux!

4. Nu uita de rafinament! Delicată din fire, rafinamentul este una din calitățile de care trebuie să ții cont dacă vrei să atragi femeia Taur. Oferă-i o cutie elegantă cu trandafiri parfumați de la FlorideLux, artă la pachet!

5. Femeia Taur e o adevărată gurmandă, oferă-i ciocolată! Ciocolata poate fi AS-ul din mâneca ta dacă vrei să o cucerești! Intră pe www.floridelux.ro și comandă-i un buchet cu flori de senzație alături de cele mai delicioase praline de ciocolată și spune-i "te iubesc" prin fapte.

ZODIAC: Flori pentru femeia Taur

 

Buchet trandafiri heaven 

Un buchet trandafiri heaven va fi cu siguranță pe placul femeii Taur pentru că deține culori fine în nuanțe pastelate, alb, un simbol pentru loialitatea și sinceritatea zodiei. Buchetul cu un Heaven touch este un buchet de sezon, creat parcă pentru femeia Taur, cu trandafiri albi și lalele impecabile. Comandă online un buchet cu flori rupt din Rai care îi va atinge sufletul și o va purta în lumea magică a iubirii!

 

Buchet portocaliu cu trandafiri si leucospermum

Buchetul portocaliu cu trandafiri si leucospermum îl găsești doar la FlorideLux, fiind un buchet unicat! Poate fi cadoul abia așteptat de o "tăuroaică" iubitoare de viață, energică, dar în același timp gingașă. Buchetul conține soiuri rare de flori, trandafiri galbeni cuceritori, craspedia suave și leucospermum, plantă care dă unicitate buchetului. Comandă acum online și poate fi al tău în mai puțin de 24 de ore pentru că FlorideLux livrează oriunde în România!

 

Orhidee Phalaenopsis galbena

Am spus mai sus că femeia Taur iubește pământul și lucrurile durabile. Acesta este motivul pentru care trebuie să îi oferi o Orhidee Phalaenopsis galbena! Culoarea este una care îi va cuprinde simțurile vizuale, îi va atinge inima și îi va aduce zâmbetul pe chip! În plus, planta ta va rezista mult timp mulțumită ghiveciului ales cu grijă în aceeași notă! Nu uita că ne poți contacta telefonic, pe email sau whatsapp și te vom ajuta să alegi cadoul potrivit pentru tăurița ta!

 

Cutie cu trandafiri roșii

Și pentru că spuneam mai sus că femeia Taur iubește rafinamentul și eleganța, ți-am pregătit această cutie cu trandafiri roșii, un cumul de frumusețe și delicatețe, totul de la FlorideLux. Femeia Taur va fi uluită întotdeauna de un cadou simplu, parfumat și cu un aer unic. Comandă online o cutie cu trandafiri de la FlorideLux și ai livrare oriunde în România în mai puțin de 24 de ore!

 

 

Aranjament 3 Trandafiri Criogenati si cadouri speciale

Să nu uităm că femeia Taur este o gurmandă, o gurmandă sensibilă care iubește florile! De aceea, îți propunem un cadou trio: oferă-i trandafiri criogenți acoperiți de o cupolă de sticlă premium, un cadou exact pe placul ei: elegant și rezistent! Și pentru că iubește ciocolata, îi poți trimite și o cutie cu bomboane delicioase alături de un ursuleț plușat. Astfel, va ști că este femeia puternică din viața ta, dar pe care o vei proteja întodeauna!
 
Indiferent ce flori sau cadouri vei alege pentru femeia Taur, ține cont că un cadou special vine întotdeauna din suflet și dacă îți vei pune inima într-un buchet cu flori, atunci vei transmite emoție! FlorideLux are cei mai talentați floriști, iar buchetele lor vor conține mereu bucăți din suflet, sentimente și admirație. Comandă de la FlorideLux pentru cele mai sincere cadouri!
 

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Vezi aici idei de cadouri pentru Ziua Tatălui

50 de citate cu și despre flori 

Despre livrare flori București

 

 

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK