Flori pentru hoteluri si receptii

Flori pentru hoteluri si receptii

Flori pentru hoteluri si receptii, decoratiuni vii, naturale, care atrag atentia, care pun perfect in evidenta orice design interior, dar si personalitate brandului tau. Flori pentru hoteluri si receptii este o modalitate magnifica, accesibila si extrem de frumoasa de a pune in evidenta decorul interior al companiei, de a da o pata de culoare si optimism sau de eleganta senzationala. Florile pe care ti le punem la dispozitie special pentru hoteluri si receptii sunt aranjamente foarte rezistente, adaptabile spatiului tau, dar si bugetului. Avem numeroase contracte de livrari flori pentru receptii si hoteluri, experienta vasta si floristii de prima clasa FlorideLux iti garanteaza succes pe toate planurile!

Contacteaza-ne astazi pentru flori pentru hoteluri si receptii!

Localitate
Data livrarii
Grila Lista

14 Articole

Setati descendent
 1. Cos trandafiri, lisianthus si dianthus
  începand de la 729,00 RON
 2. Cos in doua culori cu trandafiri si fluturi portocalii
 3. Aranjament cu trandafiri rosii si iris
  începand de la 599,00 RON
 4. Cosulet lalele in trei culori
  începand de la 359,00 RON
 5. Cos pastel cu trandafiri, frezii si alstroemeria
 6. Trandafiri si lalele rosii
  începand de la 359,00 RON
 7. Aranjament lalele rosii si ornitogalum
  începand de la 439,00 RON
 8. Cutie de lux Create Memories
  începand de la 269,00 RON
 9. Cutie de lux Prestige
 10. Cel mai romantic aranjament trandafiri
  începand de la 289,00 RON
 11. Cutie cu 25 trandafiri rosii
 12. Cutie de lux lalele si trandafiri
  începand de la 299,00 RON
 13. Cutie cu frezii galbene
 14. Aranjament flori exotice
Grila Lista

14 Articole

Setati descendent

Flori pentru hoteluri si receptii, detalii decorative absolut magnifice pentru orice interior office, elegant, minimalist sau de orice alt tip de design. Conform unui studiu international efectuat la prestigioasa universitate Harvard, florile si plantele nu aduc doar frumusete si prospetime in spatiile interioare de lucru si ospitalitate, ci si cresc productivitatea, sunt un subiect de discutie interesant, atrag zambete si mult optimism.

 

Vezi aici: Abonamente flori, un nou business de succes?

 

Aranjamentele pentru hoteluri se preteaza a fi foarte impozante. In hoteluri, de obicei, mai ales in cele extrem de luxuriante, acestia isi primesc oaspetii in receptie cu un aranjament floral impozant, realizat pe inaltime, ceva maiestuos si perfect adaptat stilului si brandului hotelier. Aceste aranjamente infrumuseteaza o masa rotunda, de mijloc, un colt de incapere sau marcheaza senzational receptia de primire a oaspetilor. Flori pentru hoteluri pot fi realizate din flori proaspete, exotice, foarte rezistente sau din mixuri de flori naturale si flori artificiale sau din flori uscate pentru un plus de rezistenta in timp si o investitie controlata. De asemenea, hotelurile isi decoreaza de cele mai multe ori si camerele oaspetilor, dar si mesele din restaurant. Florariile noastre colaboreaza de peste 14 ani de zile cu numeroase hoteluri pentru care am livrat flori pentru receptii, restaurante sau decor interior. Avantajele florariei noastre pentru hoteluri sunt:

 

 • livrare in locatie si montaj gratuit
 • debarasare gratuita, periodica
 • consultanta design si adaptare idei floristice in functie de necesitati
 • contract cu preturi preferentiale, de volume
 • plata la termen
 • BONUS! catalog special pentru receptie, cu modele buchete si aranjamente florale la preturi speciale pentru invitatii si oaspetii hotelului, cu livrare gratuita oriunde in Romania si in lume; operator dedicat pentru comenzile hotelului, posibilitate comanda pe email/telefon sau direct online
 

Flori pentru hoteluri si receptii

 

Clientii companii, firme si corporatii opteaza de obicei pentru aranjamente pentru receptii si pentru salile de conferinta. De asemenea, pentru acest tip de interioare se poate opta si pentru aranjamente de podea, extrem de inalte, care sa incadreze un anumit mobilier sau care sa fie plasate pe un colt. Oferta noastra de aranjamente corporate este extrem de vasta, flexibila si perfect adaptabila nevoilor companiei dvs. Ne putem incadra intr-un anumit buget sau intr-un anumit design specificat sau puteti beneficia de consultanta design floral gratuit.

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!