Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
3 buchete de mireasa la moda in 2023. Alege-l pe al tau, pentru cea mai frumoasa zi din viata ta

Dintotdeauna, florile au fost asociate cu ziua nunții deoarece ele semnifică speranța, iubirea și noile începuturi. De la nunta Reginei Victoria, când ea a purtat un mic buchet de flori, această modă s-a răspândit în toată lumea. Mulți ani mai târziu, tradiția se păstrează și are același simbolism profund.

Iată cum alegi buchetul de mireasă, ce culori și flori se folosesc anul acesta, dar și care sunt buchetele de mireasă la modă în 2023. 

buchet mireasa clasic cu trandafiri albi

Cum alegi buchetul de mireasă

Florile, dar mai ales buchetul de mireasă joacă un rol foarte important în ziua nunții tale. Pentru a fii sigură că faci alegerea potrivită, iată care sunt aspectele de care trebuie să ții cont!

Găsește-ți rochia de mireasă înainte de a alege un buchet

Stilul întregii nunți ar trebui să fie în concordanță cu rochia de mireasă, iar buchetul de flori nu face excepție. Alege rochia visurilor tale și privește buchetul miresei precum o completare a ținutei. Florile nu ar trebui să acopere niciun element important al rochiei tale, ci, din contră, să o pună mai bine în valoare. 

Gândește-te la forma și dimensiunea buchetului

Buchetele de nuntă vin în toate formele și stilurile, de la buchete mici, în stilul Reginei Victoria, până la buchete mari, impresionante. Acestea sunt cele mai populare stiluri:

Buchete rotunde

Buchetele rotunde sunt unul dintre cele mai populare stiluri de buchet de nuntă, sunt simple și elegante. Buchetele rotunde arată uimitor și cu un singur tip de floare, cum ar fi trandafirii sau bujorii albi. 

Buchete în cascadă

Acest stil este potrivit pentru combinații de flori și verdeață, perfect pentru o mireasă creativă, ce dorește să iasă din tipare. Deși trebuie să fii atentă la fiecare mișcare, pentru a nu distruge buchetul, cu siguranță acesta va cuceri toate privirile. 

Buchete rustice

Pentru o nuntă relaxată în aer liber, în grădină sau pe plajă, buchetele rustice sunt alegerea ideală. Florile arată ca și cum ar fi fost culese cu câteva momente în urmă, tulpinile sunt lungi și legate cu o panglică fină sau o bucată de material. 

Buchete asimetrice    

Buchetele asimetrice sunt preferate de mirese nonconformiste, cu o latură artistică bine dezvoltată. Deoarece nu are o formă regulată, acest buchet de mireasă poate fi format din orice tip de floare. 

Gândește-te la culoarea buchetului tău

Așa cum am am menționat anterior, buchetul de mireasă este o completare a rochiei tale. Astfel, trebuie să decizi dacă florile vor fi o pată de culoare inedită sau vor avea exact aceeași nuanță cu ținuta ta. Dacă optezi pentru flori albe, alege florile orientându-te după o bucată din materialul rochiei. 

Alege un buchet pe care îl poți ține cu ușurință 

Întrucât vei avea buchetul toată ziua, asigură-te că alegi o dimensiune și o formă care să fie ușor de ținut în mână și să nu te facă să te simți incomod. 

Ce culori sunt la modă în aranjamentele florale

culoarea anului 2023 viva magenta

Pentru a alege florile potrivite pentru nunta ta, este important să afli ce culori sunt la modă în aranjamentele florale de anul acesta. Tendințele de design floral includ tonuri pastelate, nuanțe delicate, dar și culori strălucitoare. Culoarea anului 2023, potrivit Pantone, este Viva Magenta, o culoare “tânără”, plină de energie și pasiune. 

Iată care sunt cele mai populare culori de flori în 2023!

Flori în culoarea anului

Așa cum am menționat anterior, Viva Magenta este culoarea anului 2023, aceasta fiind regăsită în multe flori, precum trandafiri, lalele, hortensii și chiar bujori.

Flori violete

Apropiate de culoarea anului, florile în toate nuanțele violet sunt în tendințe în 2023. Frumusețea și misterul violetului cucerește orice privire. Vei găsi această culoare în tendințe atât la nunți, cât și la aranjamente florale de zi cu zi . Tipurile populare de flori violet sunt trandafirii, lavanda, zambilele, liliacul. 

Flori albe

Florile albe nu se demodează niciodată . Și se preconizează că vor fi în tendințe și în 2023. Trandafirii albi, margaretele și alte flori de culoare albă sunt idei populare pentru aranjamente florale clasice sau de nuntă.

buchet simplu trandafiri albi si verdeata

Flori verzi

Verdele este o tendință florală pentru 2023 . Floriștii experimentați creează cu flori verzi buchete și aranjamente în moduri interesante și neașteptate. Ia în considerare verdeața decorativă, dar și florile alb-verzi, cum ar fi trandafirii și crinii.

Ce flori se folosesc în 2023 pentru buchetul miresei

Buchetul este un element important al nunții, ce reflectă în totalitate personalitatea miresei. Astfel, înainte de a decide ce flori să conțină buchetul tău, află mai multe despre simbolistica acestora și alege combinația care te reprezintă. 

Conform celor mai populare culori ale anului, florile la modă în 2023 vor fi trandafirii, lavanda, liliacul, zambilele, crinii, hortensiile, bujorii și lalele, la care se adaugă florile exotice, pentru mirese creative. 

Mai mult decât atât, așa cum am menționat anterior, 2023 este un an cu un aer tineresc și pasional, unde noul și ineditul sunt încurajate. De aceea, florile folosite pot fi atât cele clasice, delicate, precum trandafirii sau crinii albi, cât și cele exotice, în nuanțe aprinse.

Anul 2023 va avea mirese îndrăznețe, curajoase, cu aranjamente florale și buchete unice, ce vor rezuma perfect relația dintre cei doi miri. 

Buchete de mireasă la modă în 2023

buchet mireasa flori uscate

Înainte de a vedea recomandările experților FlorideLux, dorim să îți amintim că nunta este cel mai important eveniment dintr-o relație, o zi cu adevărat specială pentru miri, ce marchează începutul unei veșnicii împreună. Buchetul perfect pentru tine este cel ce te reprezintă în totalitate deoarece originalitatea va fi la modă în fiecare an. 

Pentru a-ți lua inspirația pentru ziua cea mare, iată câteva buchete de mireasă la modă în 2023!

Buchete colorate

Se spune că după perioada pandemică, oamenii își doresc să vadă mai multă culoare în jurul lor, nunțile monocrom fiind de domeniul trecutului. Astfel, ce poate aduce mai multă culoare în prim-plan decât buchetul miresei? Adaugă la florile clasice, în nuanțe alb sau crem, o notă originală, o floare exotică sau sălbatică, în culoarea ta preferată. 

Buchete din flori uscate

Se preconizează că florile uscate vor deveni un trend în 2023, mai ales la nunți. Acestea, păstrate corespunzător, dau naștere unor buchete impresionante ce simbolizează iubirea veșnică. Acest buchet simbolizează dragostea mirilor ce va rămâne la fel de frumoasă și după trecerea anilor.

Buchete simple și elegante

Se spune că simplitatea este cel mai greu de imitat, iar acest tip de buchet oferă nunții o eleganță aparte. Deși vremurile se schimbă, să nu îți fie teamă să alegi un buchet clasic, acestea nu se vor demoda niciodată. Spre exemplu, poți opta pentru un buchet plin cu trandafiri de un alb imaculat, totul strâns de o panglică fină. 

 

Acestea sunt 3 dintre cele mai populare tipuri de buchete de mireasă la modă din 2023. Alege stilul preferat pentru tine, decide ce flori reflectă cu adevărat caracterul tău, care sunt nuanțele favorite și creează buchetul de mireasă mult dorit. 

Nu uita să te bucuri din plin de una dintre cele mai frumoase zile din viața ta!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere NEW5 pentru 5% reducere

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK