Buchete trandafiri albi

Buchete trandafiri albi

Buchete trandafirii albi - buchetele din trandafiri albi exprima puritate si sinceritate, sunt atat de delicati si uimitori prin textura, incat femeile nu le pot rezista, pur si simplu. Floristii nostri creeaza buchete cu trandafiri albi, de neuitat! Vezi mai jos intreaga oferta de trandafiri albi, diverse soiuri, texturi si marimi - gata sa te incante. Livrare trandafiri albi in buchete oriunde in Romania.

Trandafiri albi:

65 Produs(e)

pe pagina

65 Produs(e)

pe pagina

Buchete trandafiri albi sunt cunoscuti si precum "florile luminii", acestia fiind pur si simplu stralucitori, fermecatori, orbitor de frumosi prin albul imaculat pe care il afiseaza in orice ansamblu floral si cu care iti fura imediat privirea si inima. Nu este greu sa descifrezi simbolistica buchetelor de trandafiri albi, pentru ca albul este sinonim cu puritatea si virtutea. Atunci cand vrei sa convingi pe cineva de sinceritatea inimii tale si de afectiunea ta eterna, iti recomandam cu mare drag buchete trandafiri albi, pentru ca nu ai cum sa dai gres! Albul a fost dintotdeauna un simbol al puritatii, al unei lumi inca nealterata si neatinsa de rautate, ganduri rele, ura. Simbolistica din spatele unui buchet imens si proaspat de trandafiri albi este dragostea spirituala si sentimentele sincere. Trandafirul alb glorifica o dragoste ce nu este dependenta de tentatii fizice, pentru ca ea se regaseste neintinata doar pe aripile sufletului. Frumusetea neasemuita a trandafirului alb consta in simplitatea sa timida si in eleganta sa fara efort.  Buchetele de trandafiri albi au inceput sa semnifice dragoste pura din anii 1840, cand Regina Victoria ii accepta precum pretendenti doar pe domnii cu gusturi impecabile, pe cei care stiau sa ii ofere un buchet impecabil de trandafiri albi. Tocmai de aceea se mai spune ca trandafirul alb este si trandafirul reginei. 

 

Buchete trandafiri albi de la cea mai buna florarie online

 

Noi, precum specialisti in floristica si design floral, suntem absolut incantati cand trebuie sa punem in valoare splendidul trandafir alb. Veti regasi cu placere in oferta noastra cele mai frumoase buchete de trandafiri albi, de o frumusete speciala, imbratisate de ambalaje unicat si verdeata abundenta, extrem de luxurianta si proaspata. Suntem convinsi ca vor fi pe placul tau si preturile extrem de bune la buchete trandafiri albi, dar si faptul ca aceste buchete beneficiaza de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania.

 

Buchetele de trandafiri albi pot fi comandate oricand online, pe email, telefonic, pe WhatsApp sau pe Skype. Asteptam cu mare drag comenzile tale si te vei convinge astfel de serviciile noastre impecabile, asemeni unui trandafir alb. Nu uita ca la fiecare livrare de la FlorideLux primesti si: felicitare gratuita, plic hrana florala si instructiuni ingrijire, SMS si email de confirmare livrare in timp real.