Buchete irisi

Buchete irisi

Buchete irisi- buchete cu irisi proaspeti, mereu cuceritori. Comanda astazi buchete cu irisi albi, irisi mov, irisi albastri. Cele mai frumoase flori de gradina sunt cu siguranta irisii - acestia rezista foarte mult timp si ne incanta privirile cu flori delicate si nuante puternice, atunci cand sunt infloriti.

Poti comanda tot timpul anului buchete irisi. Acestia sunt disponibili in floraria noastra online la preturi competitive, cu livrare gratuita de luni pana duminica, in peste 12500 localitati din Romania. 

Alege de aici cele mai frumoase buchete irisi, irisi albi sau irisi mov: 

53 Produs(e)

pe pagina

53 Produs(e)

pe pagina

Buchete irisi, buchete cu flori rezistente si frumoase. Alege acum cele mai frumoase flori cadou, cadou cu irisi albi sau irisi mov. Livrare gratuita buchete irisi in peste 12500 localitati din Romania, de luni pana duminica, chiar si in sate! Avem disponibili irisi in stoc tot timpul anului. Poti comanda online irisi din floraria noastra si vom realiza pentru tine cele mai frumoase buchete, buchete irisi albi sau buchete irisi mov, fie buchete de irisi cu trandafiri sau alt mix floral. Buchetele noastre contin flori proaspete, flori de calitate, design floral special pentru cele mai frumoase cadouri florale. Irisii in buchet aduc prospetime, dar si culoare buchetului. Buchetele de irisi sunt vesele, si pline de culoare si voie buna.

Buchete irisi

Alege de la noi buchete speciale de irisi, la oferte speciale pentru tine! Comanda acum buchete irisi pentru cei dragi tie pentru a le transmite cele mai calde sentimente. Prin noi, cele mai frumoase buchete de flori transmit cele mai calde ganduri pentru tine, sentimente de iubire si de dor. Buchete irisi la preturi speciale pentru tine, pentru cele mai frumoase cadouri florale.

Despre iris

>

Irisul este o planta perena din familia iridaceelor. Exista 210 specii de irisi, majoritatea fiind destinati plantarii in gradina. Irisii sunt plante minunate de gradina, gasindu-se in multe combinatii coloristice: albastru si mov, alb si galben, roz si portocaliu, brun si rosu sau chiar negru. Habitatul natural al irisilor este foarte variat: unii cresc in desert, altii in mlastini, altii in ger, iar multi dintre ei prefera clima temperata.

Irisul si Mitologia

Cuvantul Iris inseamna Curcubeu. Iris era in mitologia greaca zeita mesagera a iubirii. In limbajul florilor, irisul inseamna deci elocventa, comunicare si mesaje. In functie de culoare, irisii mai au si alte semnificatii: isirul mov este un simbol al intelepciunii si al complimentelor, irisul albastru simbolizeaza credinta si speranta, irisul galben simbolizeaza pasiunea, iar cel alb reprezinta, bineinteles, puritatea.