Blog FlorideLux.ro - FlorideLux.ro

Blog FlorideLux.ro

Flori de lux pentru Maria

15 august se apropie și suntem siguri că îți dorești să creezi surpriza perfectă pentru persoana ta specială! Florăria online flori de lux este aici să te ajute în oferirea cadoului ideal, elegant, luxuriant! Află acum care sunt recomandările noastre pentru femeile din viața ta ce poartă numele Maria!

Citeste articolulFlori de lux pentru Maria
Impresioneaza in nuante Black and Gold

Impresionează în nuanțe Black&Gold - Colecția Black & Gold 2022 îți atrage atenția prin suportul special de buchete, extrem de fin la atingere, cu detalii aurii și negre absolut remarcabile. Suportul transformă orice cadou floral într-un fashion statement, ușor de transportat, ușor de impresionat, ușor de oferit!

Citeste articolulImpresioneaza in nuante Black and Gold
Cum a luat naștere Colecția Black&Gold?

Află acum cum a luat naștere colecția Black&Gold marca Flori de Lux, alege buchete de flori elegante într-un ambalaj deosebit și creează surpriza perfectă !

Citeste articolulCum a luat naștere Colecția Black&Gold?
Colectia de buchete Black&Gold 2022

Colecția de buchete Black&Gold 2022 - Designerii FlorideLux sunt în permanență în căutarea celor mai inedite idei, celor mai elegante cadouri, design floral unicat care să atragă și să impresioneze, produse unicat pe piață din România gata să lase o senzație de lux infinit, absolut, flori mereu proaspete, vibrante, în care fiecare petală este atent îngrijită și pusă în evidență. Floristii noștri au reușit în această vara să creeze pentru clienții noștri de top o colecție WOW, până în cele mai mici detalii, decor ultimate luxury, buchete de flori online exclusiviste pentru că tu să oferi momente inedite femeilor din viața ta!

Citeste articolulColectia de buchete Black&Gold 2022
Flori de vara

Flori de vara, acum, ca vara a venit, ar fi bine sa schimbi si nuantele cadourilor oferite. Nunu, nu trebuie sa renunti la flori! Florile ne aduc zambetul pe buze! Doar trebuie sa adaptezi nuanta la ceea ce vrei sa transmiti! Comanda online flori in nuante pastelate de la FlorideLux si noi le livram la tine. Iata cum trebuie sa alegi cadourile vara aceasta!

Citeste articolulFlori de vara
Flori si cadouri pentru zile de nastere

Flori si cadouri pentru zile de nastere pentru persoanele dragi din viața ta. Când vorbim de o zi de naștere, vorbim de emoții, sentimente și iubire. Bucură-te de persoanele importante din viața ta șă fă-le o surpriză de ziua lor! Dacă nu știi ce cadou le poți oferi, accesează acest articol și alege cu stil. Fă o surpriză cu FlorideLux!

Citeste articolulFlori si cadouri pentru zile de nastere

Articolele 1 la 6 din 43 total

Afisati pe pagina

Floraria online FlorideLux.ro, iti ofera livrare flori, buchete si aranjamente florale in aceeasi zi oriunde in Romania. Cu FlorideLux.ro, ai cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alege sa oferi flori, sa comanzi online prin, probabil, cea mai buna florarie online.Suntem alaturi de tine in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: PETALE DE VIATA - Alaturi de tine in orice moment!