Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Am construit de la 0 o florarie online care a devenit un etalon in piata de profil 

Suntem mandri de ceea ce am realizat, suntem recunoscatori clientilor care au fost alaturi de noi si ne dorim sa facem cat mai multi oameni fericiti. Acum si peste 100 de ani, doar cu FlorideLux.ro. Grupul FlorideLux cuprinde site-urile https://www.floridelux.ro/ - FlorideLux, https://www.cosuridelux.ro/ - CosurideLux si https://www.coroane.ro/ - Coroane.

In ce credem?

 

Floraria online FlorideLux.ro

MISIUNEA FLORIDELUX

Motto-ul nostru, "Petale de Viata, Alaturi de tine in orice moment" este o declaratie a misiunii noastre, precum companie. Ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri in fiecare moment ce are nevoie sa fie presarat cu flori minunate, fie el bucuros sau trist. De aceea suntem determinati sa livram flori oriunde in tara, la cel mai bun pret de pe piata din Romania, sa ajungem mereu cu florile proaspete si sa reusim impreuna sa cream momente de neuitat!

POVESTEA NOASTRA

FlorideLux este o afacere de familie, asa am pornit la drum acum 18 ani de zile si doar asa am reusit sa oferim mereu cele mai bune servicii si produse clientilor nostri: IMPREUNA! FlorideLux este cea mai buna florarie din Romania tocmai pentru nivelul de pasiune, implicare si dedicare pe care il investim zilnic, in echipa. Suntem o florarie cu traditie si ne mandrim cu faptul ca suntem floraria oficiala a tuturor romanilor, de pretutindeni, facem impreuna cadouri de neuitat!

VIZIUNEA ECHIPEI FLORIDELUX

Ne dorim foarte mult sa reusim sa multumim fiecare client in parte, oricat de mare devine volumul si oricat de greu ne-ar fi. Tocmai pentru ca experienta ne-a invatat cat de importanta este fiecare comanda pentru clientii nostri, pentru ca ei pun suflet, pentru ca sunt departe de cei dragi, pentru ca iubesc, pentru ca le este dor, pentru ca simt atat de multe si florile reusesc sa exprime tot ce gandesc. Doar din aceste motive viziunea noastra "Fiecare client multumit 100%!" si in fiecare zi ne dam interesul, muncim si ne concentram sa ne atingem obiectivul!

BENEFICIILE FLORARIEI NOASTRE

Discount-uri de fidelitate, metode de comanda si plata foarte flexibile, poza martor pe email inainte de livrare, SMS de confirmare livrare in timp real, suport telefonic, pe email si Whatsapp foarte prietenos si amabil, garantia 100% banii inapoi in caz de probleme. Suntem dedicati unui serviciu de livrare flori la domiciliu personalizat si orientat catre client. Consideram ca acesta este cel mai mare beneficiu al clientilor nostri, faptul ca discuta cu oameni, pentru oameni! Alaturi de tine in orice moment!

Cu FlorideLux am reusit sa ajungem in mii de case din Romania, in sute de birouri, la institutii, spitale, la magazine, in mall-uri, am deschis mii de usi, am creat mii si mii de zambete. Sunt mandru de afacerea pe care am construit-o alaturi de familia mea, pentru ca simt in fiecare zi ca facem cu adevarat o diferenta in viata oamenilor! 
Descopera produsele FlorideLux.ro, florarie online

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK