Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi

Multumim ca ai ales FloriDeLux pentru a face pe cineva fericit!

Ne pare rau in cazul in care nu ai fost multumit de livrare sau de produsele comandate! 

Returnari

Pentru produsele perisabile:

- produsele perisabile nu se pot returna: flori, plante, torturi

- ai un termen de maximum 24 de ore in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile


Pentru produsele neperisabile:

- produsele neperisabile se pot returna: baloane, plusuri, decoratiuni pentru casa si birou, lumanari (in stare impecabila, nefolosite, ambalaj sigilat), ciocolata (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), bauturi (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate), ceaiuri (nefolosite, ambalaj sigilat, in termen de valabilitate).

- ai un termen de maximum 5 zile lucratoare in care ne poti sesiza eventuale probleme legate de produsele perisabile.

- veti primi informatiile necesare returnarii pe e-mail, in urma primirii sesizarii de returnare

Garantia 100% 

Oferim garantia oferirii banilor inapoi 100% pentru comanda plasata si achitata pe www.floridelux.ro, in urmatoarele conditii dovedibile: 

Eventuale personalizari ale produselor, solicitate de catre clienti doar pe baza unei descrieri sau a unei fotografii preluate (manopera poate diferi, materialele de lucru si calitatea florilor), se vor face strict pe raspunderea clientului, orice reclamatii ulterioare nu se pot lua in considerare, exceptie fiind cele legate strict de prospetimea florilor. 

Sunt acceptate reclamatiile primite doar cu/de la datele de identificare client primite in comanda (adresa de e-mail sau numar de telefon, nume complet). Nu putem accepta sau procesa reclamatii din partea altor persoane decat clientul platitor mentionat in comanda plasata pe website/telefonic/email/mesagerie. 

Returnarea banilor se va face doar din motive sustenabile si dovedibile din poze (deteriorari, ruperi spargeri, ofiliri). 

Conditii Garantie 100%

Garantia banilor inapoi se poate oferi doar dupa returnarea produselor deja livrate (in conditii bune pentru produsele perisabile si in maxim 24 de ore de la livrare si in ambalajul original pentru produsele neperisabile), alaturi de toate documentele primite: factura, felicitare, cutie, vaza, instructiuni, cos, burete, flori, ciocolata, urs de plus, vin, sampanie (produsele consumabile / alimentare in varianta sigilata) etc.

Clientul poate beneficia de garantia 100% a banilor inapoi, conform legii in vigoare, insa nu poate solicita si compensatii suplimentare. Odata oferiti banii inapoi, responsabilitatea website-ului www.floridelux.ro fata de client si contractul dintre client si website considerandu-se incheiat. 

Garantia 100% a banilor inapoi nu include si taxele bancare. Anumite banci / canale de plata retin taxe si acestea nu vor fi suportate de catre FloriDeLux, ci fiecare parte isi va suporta taxele bancare.

Stoc si politica de inlocuire

Oferim garantia produsului disponibil in stoc furnizor la un moment dat, conform marcaj website. Insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare. Clientul intelege si este de acord ca pot exista intarzieri in livrare si inlocuiri in cadrul componentei florale pentru livrarile nationale, locale si internationale, pastrandu-se coloristica si valoarea produsului final. 

Pentru inlocuiri, clientul este contactat, fiind nevoie de acordul lui in scris sau verbal.. In anumite perioade ale anului, stocurile de flori si plante pot fi extrem de restranse, iar clientul intelege si accepta aceste situatii. Pentru cosurile cadou se va respecta descrierea continutului disponibila pe website si valoarea acestora, clientul intelege si accepta faptul ca anumite produse pot diferi precum marca, coloristica ambalaj si forma cutiei. 


Contacteaza-ne si vom rezolva impreuna orice problema aparuta!

Suntem aici pentru a te ajuta!

Esti un client foarte important pentru noi, te invitam sa discuti cu noi orice probleme ai, le vom rezolva cu siguranta impreuna, in cele mai bune conditii! 


Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK