Buchete alstroemeria

Buchete alstroemeria

Buchete alstroemeria - colorate, vesele, pot fi trimise pentru orice ocazie. Comanda doar aici buchete alstroemeria in cele mai cuceritoare culori si combinatii. Florile de alstroemeria sunt extrem de rezistente si pot fi oferite cu succes pentru aniversare, dragoste, ziua mamei sau a spune Mi-e dor de tine. Mai multe despre alstroemeria. Alstroemeria mai este cunoscuta si sub numele de "Crin peruvian", facand parte din familia crinilor, desigur. O data pus in vaza poate dura pana la 6 zile sa isi deschida cupa florii, avand ulterior infloririi o viata in vaza de pana la 10 zile. Buchetele cu alstroemeria semnifica bogatie, noroc si prosperitate.

Buchete alstroemeria:

38 Produs(e)

pe pagina

38 Produs(e)

pe pagina

Despre alstroemeria

Genul alstroemeria cuprinde peste 55 de specii erbacee, perene cu rizomi carnosi din care pornesc radacini adventive ingrosate si tulpini drepte, cilindrice cu frunze dispuse alterne.

Este originara din Chile si Peru. alstroemeria aurea:  Cu inaltimea de 1.5-2 m si flori de culoare galben oranj.

Creste sub forma de tufa formata din lastari erbacei, pe care frunzele oval alungite sunt dispuse altern, iar sub inforescenta formeaza o rozeta mica. Florile sunt grupate in umbele terminale. in sol are rizomi carnosi de culoare alba foarte fragili. alstroemeria rezista in vaza intre 6-14 zile, in conditiile optime de ingrijire.

Iata ce va sfatuim sa faceti atunci cand aveti un buchet de alstroemeria: rupeti toate frunzele care vor fi sub apa iar apoi taiati coditele florilor intr-un unghi sub un jet de apa. De asemenea evitati florile cu frunze galbene sau transparente, acestea fiind semne ca floarea este destul de batrana.