Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Colectia de buchete Black&Gold 2022

Colecția de buchete Black&Gold 2022

Colecția Black & Gold a luat naștere inițial în anul 2017 sub numele de „Black&Gold – ultimate luxury floral bouquets 2017” din dorința de pune bazele unui nou trend. Astfel, colecția reunește două concepte ce gravitează în jurul sexului frumos: arta florală și noțiunea de fashion. Dacă, în trecut, colecția era construită plecând de la eleganță și noutate, acum în 2022, Black and Gold primește un refresh și duce stilul la un alt nivel!

Vezi aici intreaga colectie Black&Gold 2022!

 

Buchet Sofisticat de lux

 

De ce am creat Colecția Black & Gold 2022?

Scopul colecției este ca produsul final să fie o completare a outfit-ului tău, un plus de culoare care să iasă din tipar și care să te acopere cu un văl de încredere și stimă de sine.
Mizând pe unicitate, eleganță și stil, Black and Gold iese în evidență prin design-ul clasic și minimalist susținut de un negru intens pe care este inscripționat logo-ul companiei în nuanțe aurii, strălucitoare – un contrast de lux! Fiecare aranjament din colecția Black and Gold este gravat cu urme de opulență, estetica buchetelor fiind marcată de măiestria florilor ce răsar încrezătoare din „poșetă” și parcă radiază în mâinile tale.

 

Buchet de lux Sensational

 

Produsele FlorideLux sunt destinate persoanelor care iubesc florile, arta și frumosul, acesta fiind motivul pentru care buchetele noastre sunt atât de grațioase: ele conțin flori proaspete, vibrante, împletite în aranjamente selecte prin tehnici complexe cunoscute doar de specialiștii în arta florală. De asemenea, fiecare cadou FlorideLux este unic pentru că „ingredientul” de bază, frumosul din buchetele noastre, este reprezentat de sentiment. Regula numărul unu este ca fiecare buchet să fie conceput cu emoție pentru destinatar. Iubim florile și sădim zâmbete, iar această colecție a fost gândită pentru cei care înțeleg că florile reflectă ceea ce porți în suflet!

Trandafiri albi Black&Gold

 

Ce este nou in cadrul Colecția Black & Gold 2022?

Ambalajul Black and Gold este elementul central al colecției, fiind foarte practic și extrem de fin la atingere. Suportul poate fi asemănat cu o geantă fashion care adăpostește flori vesele, impunătoare. Așa-i că și tu ți-ai dori o „poșetă” cu parfum dulce și delicat?! FlorideLux transformă orice buchet într-un accesoriu de fashion, practic, menit să cucerească de la prima vedere!
Colecția Black and Gold este destinată femeii moderne, practică și mereu în mișcare. Detaliile aurii ale siglei împreună cu petalele firave ale florilor se completează perfect cu latura artistică, fragilă a fiecărei femei care iubește stilul și atenția.

Printre florile utilizate în realizarea buchetelor din colecția Black&Gold se numără trandafirii în cele mai căutate nuanțe: alb, roșu, galben, portocaliu, mov sau roz, cale albe, crin imperial, eustoma, hortensie pufoasă, crin peruvian, dar și flori exotice precum leucospermum. Printre florile principale, floristii FlorideLux au inserat în procesul de creație fire de ruscus și eucalypt, dar și limonium sălbatic, toate acestea transformând buchetele în adevărate opere de artă, extrase din mijlocul naturii.

 

Trandafiri rosii Black&Gold


În ceea ce privește nuanțele predominante, culorile centrale sunt negru și auriu, un simbol al luxului, fiind completate de roșu, culoarea pasiunii, roz, delicatețe întruchipată sau mov, o culoare regală, gata să atragă până și cele mai îndepărtate priviri, dar și galben și portocaliu solar.

Pe lângă acestea, pentru ca surpriza să capete un contur de lux, poți comanda alături de florile preferate și cadouri de lux precum praline belgiene fine, vinuri spumante de lux, șampanie Moet, baloane cu heliu sau luamânări parfumate.

Vezi aici cele mai frumoase cadouri de lux!

 

Buchet Sun Power

 

De ce sa alegi buchete din Colecția Black & Gold?

Comandă chiar acum cele mai frumoase buchete de lux din noua colecție FlorideLux Black&Gold 2022; poți alege buchete cu trandafiri, buchete cu cale, buchete cu minirosa sau buchete flori exotice! FlorideLux este alături de tine în orice moment și îți pune la dispoziție cei mai talentați floristi pentru ca dorințele tale să devină realitate: aranjamentul perfect va fi realizat cu pasiune și creativitate, dar și cu atenție până în cele mai mici detalii. Oferă un aranjamentul floral perfect, iar zâmbetul celor dragi va fi garantat! Indiferent cui îi va fi destinat cadoul tău, colecția Black and Gold este locul din care trebuie să îl cumperi: practic, inedit și cu un aspect de lux! Black and Gold, be gold not old!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Poți citi mai multe articole precum:

Ceva despre zodia Taur

Care sunt cele mai rezistente plante de apartament

50 de mesaje de LA MULTI ANI

Despre livrare flori București

Aranajmente florale business

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK