Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Cum sa alegi cel mai frumos buchet de trandafiri 

Cu toții ne dorim să aducem zâmbete pe chipurile celor dragi, mai ales cu ocazia evenimentelor speciale. Florile exprimă mereu emoțiile în cel mai frumos mod, iar trandafirii sunt recunoscuți la nivel mondial ca fiind simbolul iubirii adevărate. Însă cum alegem cel mai frumos buchet de trandafiri, ce semnifică acesta și cu ce ocazie îl oferim? Află totul acum din articolul pe care l-am pregătit special pentru tine! 

Ce semnificație are un buchet de trandafiri pe care îl oferi unei persoane dragi

Încă din epoca victoriană, buchetele cu trandafiri erau dăruite pentru a transmite emoții greu de exprimat în cuvinte. Deși trandafirii sunt renumiți ca simbol al iubirii, aceste flori semnifică mai mult decât atât, fiecare culoare dezvăluind un mesaj aparte.

Trandafiri roșii

Trandafirii roșii sunt la nivel mondial simbolul dragostei și pasiunii și se crede că intensitatea culorii reflectă profunzimea sentimentelor. 

buchet trandafiri rosii amour

Trandafiri roz

Trandafirii roz transmit atât mesaje de admirație și recunoștință, cât și grație și feminitate. Un buchet în această nuanță este potrivit pentru a felicita pe cineva drag, în special pe o doamnă sau domnișoară. 

buchet trandafiri roz fancy love

Trandafiri albi

Trandafirii albi sunt numiți și florile lumii sau flori de nuntă deoarece simbolizează puritatea, dragostea tânără și loialitatea veșnică. De asemenea, buchetele cu trandafiri albi sunt ideale pentru a transmite cuiva succes în noul capitol din viață.

buchet trandafiri albi si verdeata white romance

Trandafiri portocalii

Trandafirii portocalii semnifică entuziasm și energie pozitivă, iar nuanța strălucitoare luminează orice încăpere. Aceștia sunt o floare motivațională, fiind perfecți de oferit pentru a încuraja pe cineva drag.

buchet de toamna trandafiri portocalii

Trandafiri galbeni

Fericire și căldură sufletească, acestea sunt definitorii pentru trandafirii galbeni. Mai mult, sunt cunoscuți drept florile prieteniei și transmit mesaje precum “Sunt bucuros că te am în viața mea!”

buchet sun power trandafiri galbeni

Trandafiri mov

Fiind unii dintre cei mai rari trandafiri, cei mov erau considerați în trecut florile regalității, semnificând și astăzi respectul profund. Totodată, se spune că trandafirii mov reprezintă dragostea la prima vedere.  

Trandafiri albaștri

Buchetele cu trandafiri albaștri simbolizează misterul și unicitatea, fiind perfecți de dăruit pentru a-i demonstra cuiva cât de special este în viața ta.

buchet trandafiri albastri blue perfection

Cum să alegi cel mai frumos buchet de trandafiri

Trandafirii cuceresc pe oricine, se îmbină armonios cu alte flori și dau naștere unor buchete inedite, în nuanțe speciale. Iată cum alegi cel mai frumos buchet de trandafiri pentru a-l dărui cuiva drag!

buchet trandafiri galbeni florist

  1. Preferințele destinatarului

Frumusețea este subiectivă și recomandăm să alegi un buchet cu trandafiri, fie în culoarea favorită a destinatarului, fie în combinație cu alte flori preferate de acesta.

  1. Ocazia 

Cu siguranță, ocazia pentru care oferi buchetul este foarte importantă. De exemplu, pentru o întâlnire romantică recomandăm trandafirii roșii, trandafirii albi pentru cadoul de nuntă, cei roz pentru o absolvire sau cei galbeni pentru ziua de naștere a unei prietene dragi

  1. Aspectul florilor

Acordă atenție petalelor de flori atunci când alegi cel mai frumos buchet de trandafiri. Asigură-te că nu prezintă crăpături, pete sau deformări. Mai mult, alege un trandafir care nu a înflorit în totalitate, ca surpriza să dureze cât mai mult. 

  1. Relația cu destinatarul 

Așa cum am menționat anterior, fiecare culoare a trandafirilor se potrivește unui eveniment și unei anumite persoane din viața ta. Buchetele cu trandafiri roșii sunt perfecte pentru iubită, cele din trandafiri albi pentru mame și cele cu trandafiri roz pentru soră sau cea mai bună prietenă. 

 

Ocazii perfecte pentru a oferi un buchet de trandafiri

Buchetele de flori mereu au câștigat zâmbete și, dacă sunt dăruite cu ocazia unui anumit eveniment, destinatarul se va simți important și apreciat. În continuare vom prezenta ocaziile perfecte pentru a oferi un buchet de trandafiri. 

cadou zi de nastere trandafiri rosii

  1. Zi de naștere

Ziua de naștere este evenimentul principal cu ocazia căruia primim flori, fiind un cadou cu care nu poți da greș. Așa cum am mai prezentat, în funcție de relația cu sărbătoritul, putem alege trandafiri în diverse nuanțe și combinații florale. 

  1. Aniversarea voastră

O primă întâlnire, o cină romantică sau aniversarea relației voastre este momentul ideal pentru dăruirea unui buchet plin de trandafiri de un roșu intens, simbolizând dragoste și pasiune.

  1. Nuntă

Trandafirii albi numiți și florile nunții sunt florile perfecte de dăruit de cea mai importantă zi din viața unui cuplu. De asemenea, dacă organizezi propria nuntă, buchetul de mireasă poate conține delicații trandafiri albi. 

  1. Absolvire

Absolvirea este un eveniment cu mare însemnătate în viața tuturor, iar un buchet cu trandafiri albi sau roz va spune cel mai frumos “Succes în noul capitol!”. 

  1. Pur și simplu! 

Nu este mereu nevoie de o ocazie specială pentru a fac epe cineva fericit! Pentru o bucurie sinceră și plină de emoții, dăruiește trandafiri, pur și simplu! 

 

Sperăm că acest articol te-a ajutat să alegi cel mai frumos buchet de trandafiri, să înțelegi semnificațiile acestor flori și să afli cu ce ocazie să surprinzi pe cineva drag. 

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere OCT5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK