Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Flori de vara

Flori de vara, tu știi care sunt și ce flori să alegi pentru sezonul estival? Cu toții așteptam căldura, vara, nopțile lungi, ușor răcoroase și zilele fierbinți, toride, care ne îndeamnă spre mare. Iubim vara pentru drumețiile lungi în natură, prin păduri stufoase sau la malul mării, un sezon în care florile nu trebuie să lipsească și ne înconjoară oriunde ne-am afla.
Vara este sezonul iubirilor rapide, intense și profunde. Pe lângă soarele care ne alină sufletul cu căldura emanată, florile vin în culori și nuanțe mult așteptate, parfumuri intense care ne îmbrățișează. Ele au fost întotdeauna prezente în viața noastră, atât în momentele triste, cât și în cele mai dureroase. Florile sunt magie pentru suflet și bună dispoziție, florile sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a fi fericiți!

Oferă flori spectaculoase vara aceasta și alege flori de vară de la Flori de Lux!

 

 

Ce flori ofer vara aceasta?

 

Fiecare sezon vine cu veșmintele pregătite. Astfel, natura ascunde în fiecare buzunar câte o floare, o nuanță, un parfum pentru fiecare sezon. Acum, vom vorbi despre sezonul estival, un curcubeu cromatic, un amalgam de miresme care îți domină ființa. Anul acesta, cele mai căutate flori de vara sunt hortensiile în culori calde, aranjamente cu floarea soarelui, flori în nuanțe pastelate, predominante fiind culorile galben, roz, bleu sau chiar alb.
Fiecare dintre aceste culori transmite o altă emoție, iar fiecare floare este picatată într-o nuanță special pentru noi. La FlorideLux vei găsi flori pentru toate emoțiile tale: de la flori în culori întense, pasionale, nuanțe puternice de roșu, albastru sau galben și până la flori monocromatice, aranjamente în culori pastelate dedicate celor mai sensibile persoane.
Noi credem că fiecare anotimp este o altă poveste. Astfel, vara este anotimpul cel mai colorat, vibrant și emoționant. Acum, la orice pas vezi flori și păsarele, te lași purtat de parfumul dulce al vieții și mângâiat de cântul cristalin al păsărilor.


Exemple cu flori de vara:

 

Aranjamente cu hortensie

 

 

Hortensia este una dintre cele mai iubite flori. Floarea sa este mare, voluminoasă și înzestrată cu darul de a impresiona pe oricine, devenind din start un punct de atracție al oricărui buchet. Hortensia se face remarcată prin varietatea de culori în care o găsim, fiecare floare având o altă semnificatie. De exemplu, hortensiile roz se oferă adesea celei de-a patra aniversări a căsătoriei, fiind un simbol pentru cei care aniversează cei patru ani. În ceea ce privește hortensiile albe, acestea reprezintă un simbol al purității și delicateței. De asemenea, pentru că movul este o culoare regală, hortensiile mov vor simboliza bogăția, opulența și abundența, potrivite pentru un cadou de mulțumire. La polul opus, dacă ai nevoie de o floare prin care să îți ceri iertare, atunci un buchet cu hortensii albastre va cere toate scuzele în locul tău!
Un buchet cu hortensii precum acesta, nuante de alb, combinate cu roz și albastru face parte din categoria flori de vară pe care nu trebuie să le ignori. Buchetul denotă o atmosferă caldă, suavă, prosperă și te duce cu gândul la puritate, sinceritate și longevitate. Comanda online un buchet de lux cu hortensii și fă un cadou neașteptat!

 

Floarea-Soarelui



Floarea soarelui, o regină într-o lume a florilor de vara. Vrei să faci un cadou cu adevărat deosebit? Comanda floarea soarelui și nu cauta alte flori de vara. Această plantă superbă este o clonă pământească a soarelui și nu putem contesta legătura dintre cele două elemente divine. Se aseamănă prin culori, formă, iar simplul fapt că floarea se rotește de jur împrejur după soare ne duce cu gândul la o iubire secretă, poate chiar interzisă. Dacă analizăm semnificațiile florii soarelui, vom spune că cea mai puternică semnificație purtată este cea de dragoste veșnică, fiind preferată adesea pentru aranjamente florale de nuntă sau buchete jucăușe pentru alte evenimente speciale. De asemenea, floarea soarelui mai simbolizerază fidelitatea, devotamentul, fericirea și viața prosperă.
În ceea ce privește nuanțele de galben intens, vom spune că floarea soarelui transmite energie, puteră, lumină, un soare pe pământ care în loc de căldura din termometru, există căldură pentru suflet. Comandă și tu floarea soarelui online. Fă o surpriză cum nu s-a mai văzut!

 

Flori Roz



Florile nu sunt doar flori. Ele sunt un adevărat mesager al emotiei, iubirii și gândurilor bune. Fiecare floare are o altă valoare și așa cum forma sau parfumul purtat dau o anumită valoare buchetului, la fel de mult contează și culoarea florilor tale. Tu știi ce pot transmite florile de vara roz? Culoarea roz reprezintă blândețea, căldura și exprimă sentimente de dragoste, bunătate, sensibilitate.
Un buchet cu flori de vara roz poate avea rol terapeutic asupra ta, exrpimând totodată prietenie și afectiune. Comanda online un buchet cu flori roz și noi vom livra flori de vara la domiciliu oriunde în România!

 

 

Cum și de unde comand cele mai frumoase flori de vară?

 

FlorideLux este compania care se ocupă de mai bine de 18 ani de cele mai frumoase surprize. De-a lungul timpului am investit în compania și produsele noastre și am realizat buchete cu flori, aranjamente florale și cadouri elegante care cuceresc pe oricine. Dacă vrei să faci un cadou WOW, FlorideLux te învață cum! Intră pe www.floridelux.ro și alege cadoul preferat. Ți-am pregătit colecții de lux și produse accesibile fiecărui buzunar. Tot ce trebuie să faci este să te hotărăști care este mai frumos, da, știm, grea decizie! Apoi, adaugă-l în coș și îndreaptă-te spre plată. Poți adăuga cadouri care se potrivesc, accesorii sau noi felicitări persoalizate. Îndată ce ești pregătit să plătești, alege dacă o vei face cash sau online. Poți plăti cu cardul sau prin PayPal, ba chiar mai mult decât atât, poți opta pentru plata prin virament bancar. După ce ai achitat, noi suntem gata! Vom începe pregătirea aranjamentului tău și îl vom livra spre tine în doar 2-4 ore, oriunde în Romania. Cu FlorideLux, este simplu să ai stil!

Comanda flori de vara cu stil. FlorideLux este aici sa te ajute si iti pune la dispozitie cei mai talentati floristi pentru aranjamente de senzatie. Ofera un cadou care duce entuziasmul dincolo de nori!

 

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Poți citi mai multe articole precum:

Ceva despre zodia Taur

Care sunt cele mai rezistente plante de apartament

50 de mesaje de LA MULTI ANI

Despre livrare flori București

Aranajmente florale business

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK