Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Impresioneaza in nuante Black and Gold

Impresionează în nuanțe Black and Gold

Una dintre cele mai populare colecții marca Flori de Lux a revenit cu un aer proaspăt și cu un stil și mai rafinat. Black and Gold își propune să reunească cele mai grațioase domenii, arta florală și lumea fashion-ului, deoarece produsele noastre sunt completarea perfectă a ținutelor tale. Ne dorim ca buchetele de lux să coloreze outift-urile și să te facă să ieși din tipare, oferindu-ți încrederea de care ai nevoie!

La scurt timp de la lansare, această colecție a devenit preferata voastră și, de aceea, dorim să prezentăm cele mai iubite buchete de lux, alese de voi pentru a face ziua cuiva mai colorată!

 

Top buchete din colecția Black and Gold:

 

Top preferințelor voastre a fost acest buchet de vară ce îmbină armonios bogatele hortensii albe, semn al admirației sincere, cu delicatele flori de trandafiri ramificați. Nuanțele florilor, dar și construcția buchetului, fac din acest produs o explozie de culori inedită, ce înseninează ziua oricui!

 

Deși colecțiile noastre se bazează pe concepte moderne și adorăm să fim în pas cu noile tendințe, credem că declarațiile clasice de dragoste se transmit cel mai bine cu ajutorul trandafirilor roșii, cărora le-am adăugat florile de gypsophila, creând un buchet plin de pasiune și mesaje sincere.

 

Tot la capitolul iubire se încadrează și acest buchet elegant, exclusiv din trandafiri albi. În general, florile albe transmit puritate, sinceritate, iar acest buchet are capacitatea de a transmite emoții profunde, dacă este oferit persoanei potrivite.

 

Multe alte buchete delicate realizate într-un ambalaj fin, unic și elegant le puteți comanda din colecția Black and Gold, disponibilă pe floridelux.ro, fiind alegerea perfectă pentru un moment special din viața cuiva drag!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:
Flori proaspete
Cadouri deosebite
Poză martor pe e-mail
Livrare oriunde în România de luni pana duminica
Felicitari elegante pentru orice comandă
Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp 0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online
www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Poți citi mai multe articole precum:

Cum a luat nastere Colectia Black&Gold?
Flori de vara
Care sunt cele mai rezistente plante de apartament
Flori si cadouri zile de nastere

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK