Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
4 idei de buchete de flori pentru cea mai buna prietena

Prieteniile sunt unele dintre cele mai importante relații legate de-a lungul vieții, iar cei mai buni prieteni sunt oamenii de încredere, ce au sărbătorit cu tine momentele bune și te-au sprijinit în cele rele. Deși pare greu de crezut, o astfel de prietenie are un impact major asupra sănătății și bunăstării tale, crește nivelul de fericire, reduce stresul și îmbunătățește încrederea de sine. 

De aceea, persoanele speciale merită să se simtă apreciate și iubite, primind florile preferate. Iată care sunt ocaziile în care îi poți oferi flori celei mai bune prietene, ce buchete de flori recomandăm, dar și cum se păstrează florile cât mai mult timp!

surpriza cu flori roz pentru cea mai buna prietena

Ocazii în care îi poți oferi flori celei mai bune prietene

Se spune că nu e nevoie de o ocazie specială pentru a face pe cineva fericit, iar prietenii apropiați merită toată aprecierea și atenția noastră. Îți recomandăm să nu aștepți un eveniment special pentru a-i dărui florile preferate prietenei tale cele mai bune. Însă, dacă îți dorești să marchezi o sărbătoare, iată care sunt recomandările noastre. 

Ziua de naștere

Fii unic și surprinde-ți prietena cea mai bună de ziua ei de naștere! Demonstrează că este o zi specială și pentru tine, fiind data în care a apărut pe lume unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta. Este ocazia perfectă pentru a o face să se simtă unică, iar trandafirii galbeni sunt cei ce spun cel mai frumos “Îmi doresc să fim cei mai buni prieteni toată viața!”.

Ziua Internațională a Prieteniei

În fiecare an, pe 30 iulie, tot globul sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei și este momentul perfect pentru a oferi florile recunoștinței, hortensiile, care transmit mesaje de “Mulțumesc că îmi ești cea mai bună prietenă!”.

flori si cadouri de zi de nastere pentru cea mai buna prietena

Începerea unui nou capitol din viață

Este important să fii alături de prietena ta cea mai bună în toate momentele vieții, mai ales să îi fii alături în noile călătorii. Astfel, un buchet de trandafiri albi vor spune cel mai bine “Succes, prietena mea cea mai bună!” și poate fi dăruit la absolviri, la o promovare în carieră sau la nuntă.

Pur și simplu! 

Nimic nu se compară cu o surpriză reușită! Emoționează cea mai bună prietenă a ta până la lacrimi dăruind, fără motiv, un buchet din florile ei preferate sau din alstroemeria, numită și “floarea prieteniei”.

 

Buchete de flori pentru cea mai buna prietena

Așa cum este menționat anterior, fiecare floare transmite un mesaj aparte, în funcție de eveniment sau de culoare. Iată care sunt buchetele pentru cea mai bună prietenă, ce mesaje transmit și cu ce ocazie pot fi dăruite. 

Buchet Sun Power

Buchetul Sun Power cu trandafiri galbeni transmite aprecierea și recunoștința față de cea mai bună prietenă. Culoarea vibrantă emană energie pozitivă, buchetul devenind un simbol al fericirii și al optimismului. De asemenea, trandafirii galbeni reprezintă soarele, căldura sufletească și, bineînțeles, prietenia adevărată, fiind ideali pentru zile de naștere.

Sun Power buchet trandafiri galbeni pentru prieteni

Buchet colorat de trandafiri și hortensii

Un buchet colorat de toamnă ce spune cel mai frumos “Mulțumesc!” prietenei tale, fiind potrivit pentru orice ocazie. Trandafirii roșii, galbeni și portocalii demonstrează dragostea profundă, admirație sinceră și delicatețe aparte, iar alăturarea hortensiilor burgundy aduce o notă de eleganță și rafinament.

buchet de toamna colorat cu trandafiri si hortensii pentru prieteni

Buchet din trandafiri albi White Romance 

Buchetul White Romance  a fost creat de artiștii noștri pentru a reprezenta iubirea pură, sinceră, fiind capabil să emoționeze profund orice destinatar! În general, trandafirii albi sunt precum un talisman norocos pentru începerea unui nou capitol din viață, deci, îi poți dărui prietenei tale în ziua nunții, a absolvirii sau pentru a sărbători promovarea în carieră. 

buchet din trandafiri albi pentru noroc in noul capitol al vietii

Buchet Purple Dream

Buchetul Purple Dream conține și alstroemeria, floarea ce a primit titulatura de floarea prieteniei, fiind perfect pentru prietena ta cea mai bună la orice eveniment. Acest buchet precum un vis de vară! Colorat, delicat și diafan, acesta este ideal pentru a-i surprinde pe cei dragi! Trandafirii roz pufosi sunt puși în evidență de movul intens al florilor de lisianthus, iar alstroemeria regală completează perfect decorul buchetului superb!

buchet roz si mov cu trandafiri si alstroemeria

Cum se păstrează un buchet de flori mai mult timp

Din cele mai vechi timpuri, dăruirea unui buchet de flori este cel mai frumos est prin care îți poți exprima sentimentele. Deși emoțiile tale sunt permanente, florile au o durată de viață limitată, însă îi prezentăm câteva sfaturi pentru ca buchetul să fie păstrat cât mai mult timp. 

 

Cel mai important factor este temperatura, florile sunt păstrate și transportate la temperaturi foarte scăzute, așa că poziționează vaza într-un loc unde nu se depășesc 20 grade Celsius. Un alt aspect este hidratarea, recomandăm schimbarea apei din vază zilnic, apa rece va împiedica dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, tăiați o dată la două zile tijele florilor pe diagonală, cu un cutter, pentru a împrospăta contactul cu apă.

 

Sperăm că te-am ajutat și de această dată să oferiți FlorideLux celei mai bune prietene, cu ocazia diverselor evenimente și să păstrați buchetele de flori în cele mai bune condiții! 

 

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere OCT5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK