Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
8 idei de buchete de flori pentru Sfantul Andrei

Sfântul Andrei este numit ocrotitorul românilor și este una dintre cele mai importante sărbători ale țării. De 30 noiembrie, aproape 800.000 români își serbează onomastica, iar cele mai căutate cadouri sunt buchetele de flori de Sfântul Andrei. Iată de ce un buchet de flori poate fi cadoul perfect, ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei, dar și ce buchete recomandă profesioniștii florariei online FlorideLux.

De ce un buchet de flori poate fi cadoul perfect de Sfântul Andrei

Cu siguranță și tu cunoști cel puțin un sărbătorit de Sfântul Andrei și, chiar dacă nu poți fi alături de el, florile sunt cele care pot transmite iubirea și grija ta. Încă din epoca victoriană, sentimentele profunde sunt transmise prin flori, unele dintre cele mai frumoase creații ale naturii. De aceea, buchetele de flori sunt alegerea perfectă pentru cele mai frumoase urări de 30 noiembrie.

De asemenea, buchetul de flori de onomastică este un cadou cu care nu poți da greș, indiferent de destinatar. Pentru buchetul de Sfântul Andrei, alege florile favorite ale sărbătoritului și, dacă nu îi cunoști preferințele, alege un buchet cu flori de sezon.

Mai mult, un obicei de Sfântul Andrei spune că, în această zi, copiii culeg crenguțe de pom, le pun în apă și așteaptă apariția mugurilor până la finalul anului. Această tradiție s-a dezvoltat de-a lungul anilor și clasicele crenguțe au devenit buchete de flori de Sfântul Andrei. 

Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Andrei

Una dintre cele mai importante sărbători este pe 30 noiembrie, aproape 800.000 români își serbează numele de Sfântul Andrei. Originea numelui Andrei vine din greacă și semnifică bărbăție, curaj, suflet puternic. 

Pentru a te asigura că nu uiți să spui un călduros “La mulți ani!” celor ce își serbează onomastica, iată care sunt numele ce se sărbătoresc de Sfântul Andrei: 

  • Andrei
  • Andreea
  • Andra
  • Andrada
  • Andraș
  • Andruș
  • Andruța
  • Andreas
  • Andrias
  • Andries
  • Adi
  • Andi
  • Andu
  • Andru
  • Andreiu
  • Edra
  • Endre
  • Deia
  • Deea

Buchete de flori cu trandafiri

Trandafirul este simbolul iubirii și chiar floarea perfectă, fiind nelipsit în buchetele de Sfântul Andrei pentru cei dragi ție. Buchetele de trandafiri transmit sincer și elegant emoțiile tale, însă fiecare culoare a petalelor poate fi potrivită pentru alt destinatar.

Buchete de trandafiri roșii

Dacă îți dorești să o impresionezi pe iubita sau soția ta de Sfântul Andrei, buchetele din trandafiri roșii sunt un cadou romantic. Decorați cu verdeață, gypsophilla sau florile ei preferate, trandafirii roșii sunt cadoul ideal de 30 noiembrie pentru persoana iubită. 

 

Buchete trandafiri rosii

Buchete de trandafiri albi

Dacă pe 30 noiembrie își serbează ziua de nume mama sau sora ta, buchetele din trandafiri albi sunt alegerea potrivită. Trandafirii albi semnifică inocența și dragostea pură și sunt un cadou pe cât de simplu, pe atât de plin de emoție.

 

Buchet trandafiri albi

 

Buchete de trandafiri roz

Buchetele din trandafiri roz sunt simbolul feminității, grației și rafinamentului, fiind cadoul perfect pentru o prietenă dragă de 30 noiembrie. Buchetele de trandafiri roz de Sfântul Andrei vor colora zilele de toamnă ale sărbătoriților și, cu siguranță, vor câștiga un zâmbet.

 

Trandafiri roz

Buchete de trandafiri galbeni

Buchetele din trandafiri galbeni luminează casele celor dragi, mai ales în zilele de sărbătoare. Galbenul este asemănat cu soarele, iar trandafirii galbeni sunt perfecți pentru buchetul de flori de Sfântul Andrei deoarece vor încălzi sufletele tuturor sărbătoriților. 

 

Trandafiri galbeni

Buchete de trandafiri portocalii

Energie și pasiune sunt cuvintele definitorii pentru buchetele de trandafiri portocalii, fiind perfecte de dăruit iubitei tale de 30 noiembrie. Deși iarna este la o zi distanță, buchetele cu trandafiri portocalii de Sfântul Andrei vor umple de culoare și soare casele celor dragi.

 

Buchet trandafiri portocalii

Buchete de trandafiri albaștri

Este cunoscut faptul că buchetele din trandafiri albaștri sunt un cadou unic, care se dăruiește unei persoane speciale din viața ta. Dacă îți dorești să cucerești pe cineva cu un buchet de flori de Sfântul Andrei, trandafirii albaștri te vor ajuta, fiind un simbol al eleganței, romantismului, dar și al misterului.

 

Trandafiri albastri

Buchete de flori cu orhidee

Buchetele de flori cu orhidee sunt un cadou cu adevărat inedit, potrivit pentru sărbătoriții de 30 noiembrie. Orhideea este o floare exotică, numită și floarea eleganței. Buchetele de flori cu orhidee sunt perfecte pentru cadoul mamei, surorii sau iubitei, atât de ziua de nume, cât și pentru a le aminti cât de importante sunt pentru tine.

Buchet orhidee

Buchete de flori cu crini

Buchetele de flori cu crini sunt cele ce vor colora casele sărbătoriților de Sfântul Andrei, fiind flori gingașe și pline de viață. Acest cadou de 30 noiembrie este potrivit pentru o persoană creativă, energică și optimistă. 

 

Buchet cu crini

 

Acestea sunt cele 8 idei de buchete de flori de Sfântul Andrei cu care nu vei da greș. Profesioniștii florăriei online FlorideLux te ajută să fii alături de cei dragi, în orice moment al vieții!

 

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere ANDREI pentru 6% reducere

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK