Aranjamente corporate hoteluri, aranjamente florale unice pentru hoteluri si receptii. Florile pentru decorul hotelurilor si pentru receptii, sunt flori speciale, exotice si foarte rezistente.

Aranjamentele corporate sunt simple, cu design minimalist, foarte elegante si speciale, insa de foarte mare efect in ceea ce priveste perceptia angajatilor si a oaspetilor. In orice mediu business, fie hotel sau receptie de firma, florile au puterea de a optimiza productivitatea, aduc prospetime si frumusete in spatiile interioare.

 

Citeste si - Cum poti comanda flori ieftine pentru nunta! 

Vezi aici 8 beneficii ale plantelor pentru birou

Aranjamente florale pentru conferinte

Cele mai frumoase aranjamente pentru mediul corporate

Aranjamente florale pentru receptii

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

De cele mai multe ori, hotelurile aleg sa isi infrumuseteze decorul cu aranjamente florale impunatoare, de la intrarea in hotel, frumos aranjate o o masa sau direct pe receptie. Alte aranjamente florale sunt alese si pentru infrumusetarea camerelor. In camere sunt alese flori in vaza, frumos decorate cu verdeata speciala pentru un plus de eleganta. Se mai pot decora si mesele restaurantelor pentru un plus de culoare si eleganta.

 

Florile utilizate in aceste aranjamente sunt flori exotice precum : anthurium, cale, orhidee, leucadendrom, leucospermum, hortensie, celosia, allium. Culorile aranjamentelor sunt in ton cu decoratiunile si nuantele deja existente in locatie. O alta varianta, des aleasa de catre hoteluri este realizarea aranjamentelor din mixuri de flori naturale si flori artificiale sau din flori uscate pentru un plus de rezistenta in timp si o investitie controlata.

 

 Citeste totul despre servicii livrare flori pentru companii

Aranjamente corporate - livrare flori companii

Comanda aranjamente florale pentru companii

Preturi speciale aranjamente pentru birou

Servicii pentru companii – aranjamente mediul business

 

Pentru cele mai bune servicii, puteti apela cu incredere la floraria noastra. Serviciile noastre de calitate ne recomanda inca din anul 2003, experienta vasta si floristii de prima clasa FlorideLux iti garanteaza succes pe toate planurile! Ce beneficii ai daca alegi aranjamente corporate hoteluri de la floraria noastra:  

 • livrare in locatie si montaj gratuit - putem livra fara probleme comenzi de volum, asiguram livrare gratuita in locatie si montaj gratuit pentru produsele comandate;
 • debarasare gratuita, periodica - in functie de termenul agreat de comun acord, vom debarasa periodic aranjamentele si aranjamentele vor fi inlocuite cu flori proaspete, de cea mai buna calitate;
 • consultanta design si adaptare idei floristice in functie de necesitati - specialistii FlorideLux.ro sunt la curent cu trend-urile intrenationale in materie de floristica; dorim sa aducem pe piata din Romania cele mai frumoase si cele mai elegante aranjamente corporate hoteluri;
 • contract cu preturi preferentiale, de volume - bugetele se pot discuta in functie de necesitati;
 • plata la termen, conform contractului
 • BONUS! catalog special pentru receptie, cu modele buchete si aranjamente florale la preturi speciale pentru invitatii si oaspetii hotelului, cu livrare gratuita oriunde in Romania si in lume; operator dedicat pentru comenzile hotelului, posibilitate comanda pe email/telefon sau direct online.

  Vezi aici cele mai frumoase aranjamente corporate hoteluri:    

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

Aranjamente corporate hoteluri

 

Te asteptam cu drag cu cele mai frumoase flori si cadouri, buchete, cutii cu flori si aranjamente florale speciale pentru orice ocazie:

 • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
 • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
 • Numar telefon : +40372.740.106
 • E-mail : contact@floridelux.ro

 

Nu uita de beneficiile pe care doar #floridelux ti le ofera in Romania, cea mai buna florarie online!

 

 1. flori disponibile in stoc, pastrate in camere frigorifice profesionale si ingrijite adecvat, zilnic
 2. plic hrana florala si instructiuni profesionale ingrijire flori, sfaturi de la profesionistii FlorideLux
 3. poza martor pe email inainte de livrare, direct din atelierul de productie
 4. livrare GRATUITA oriunde in Romania, inclusiv in sate, in aceeasi zi sau in 24 de ore de la comanda si plata, de luni pana duminica
 5. consultanta gratuita in call center pentru alegerea buchetului potrivit si compunerea mesajului cadou
 6. felicitare de lux oferita gratuit pentru orice comanda, imprimata cu mesajul sau urarea ta