FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat colecția de toamnă Fashion Autumn, care va conține 24 de buchete și aranjamente florale. Odată cu noua colecție, compania a lansat și serviciul FlorideLux MyAccount, prin intermediul căruia toți clienții înregistrați beneficiază de reducere permanentă de 20%.

 

"Am introdus cardurile de fidelitate asociate contului online, care sunt valabile și în florăriile offline. Practic, un client posesor de card de fidelitate FlorideLux beneficiază de reducere permanentă atât online, cât și în toate magazinele noastre", a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

 

Datele FlorideLux arată că, în această perioadă, în topul preferințelor românilor care cumpără flori sunt crizantemele, crinii, trandafirii, gerbera și hortensiile, incluse în aranjamente florale complexe. Bugetul mediu alocat de români pentru flori toamna aceasta este de 290 lei, bucureștenii cheltuind cu până la 30% mai mult decât locuitorii celorlalte orașe.

 

Reprezentanții florăriei preconizează că noua colecţie va contribui la creșterea până la 20.000 euro a vânzărilor pe întreg sezonul de toamnă, sumă cu 30% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Potrivit reprezentanților FlorideLux, conceptul colecției mizează pe integrarea preferințelor cromatice și florale ale clienților cu utilizarea inedită a materialelor la modă în acest sezon. Astfel, ambalajele buchetelor sunt realizate manual de către echipa FlorideLux, din denim, piele sau materiale tip camuflaj și army.

 

"Am observat în rândul clienților noștri preferința pentru buchete voluminoase, care îmbină plantele decorative cu flori în culori care simbolizează toamna. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor acestora, am lansat colecția Fashion Autumn, in care folosim, în premieră la nivel mondial, materiale ca pielea sau denimul pentru a ambala aranjamentele florale", a explicat Marius Dosinescu.

 

Colecția de toamnă conține 24 de buchete și aranjamente florale. Fiecare dintre acestea va beneficia atât de prezentare foto, cât și video, facilitate oferită în premieră clienților FlorideLux. Definitivarea colecției, la nivel de concept, pregătire și manufacturare a ambalajelor a durat o lună.

 

"În realizarea colecției Fashion Autumn am folosit flori ca trandafirii, crizantemele de grădină sau dahliile, dar și flori de umplere, ca eucalypt berry și solidago. Deși nu putem reinventa florile, prin tehnica noastră de realizare a buchetelor și prin ambalajele complet neașteptate folosite în această colecție știm că am creat, cu adevărat, elementul wow, care le face de neuitat", a adăugat Marius Dosinescu.

 

buchet de toamna

 

buchet de toamna imbracat in piele

 

buchete de flori, florarie