Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Cati trandafiri se daruiesc iubitei, in functie de ocazie

De-a lungul secolelor, limbajul florilor a devenit din ce în ce mai popular, iar trandafirii au fost consacrați drept simbolul iubirii adevărate și pasionale. Dacă nu știi ce să îi oferi iubitei tale de aniversarea voastră, de ziua ei de naștere sau onomastică sau pur și simplu pentru a-i reaminti cât de importantă este pentru tine, buchetul de trandafiri este cadoul ideal. Află de ce trandafirul este floarea perfectă de dăruit, câți trandafiri se dăruiesc iubitei, în funcție de ocazie și ce idei de cadouri și buchete de trandafiri pentru partenera ta. 

De ce trandafirul este floarea perfectă de dăruit iubitei tale

Încă din epoca victoriană, trandafirul semnifică iubirea durabilă și romantismul, fiind, de asemenea, asociat cu Afrodita, Zeița Iubirii și a Frumuseții. Iată care sunt cele 5 motive pentru care trandafirul este floarea perfectă de dăruit partenerei tale. 
buchet trandafiri rosii deep feeling

  1. Trandafirul exprimă iubirea 

De-a lungul secolelor, oferirea trandafirilor a rămas cea mai frumoasă metodă de a-ți exprima sentimentele, în special iubirea. Pentru îndrăgostiți, un buchet din trandafiri roșii poate însemna dragoste la prima vedere, iubire veșnică sau chiar căsătorie. 

  1. Trandafirul este o sursă de fericire

În general, florile au capacitatea de aduce zâmbetul pe chipul fiecărui destinatar. Trandafirii o pot înveseli pe iubita ta, aducând casei voastre culoarea și parfumul specifice. De asemenea, dacă treceți printr-o perioadă dificilă în relație, un buchet de trandafiri poate îmbunătăți atmosfera. 

  1. Trandafirul îi amintește de tine

Dăruiește-i trandafiri fără vreo ocazie specială și acest lucru îi va aminti mereu de tine. Mai mult, femeile iubesc să păstreze petalele de trandafiri pentru a păstra veșnic momentele speciale.

  1. Trandafirul o face să se simtă specială

Faptul că îți dedici atenție și timp pentru a alege un buchetul de trandafiri pentru ea, o va face să se simtă importantă și cu adevărat o persoană specială în viața ta.

  1. Trandafirul se potrivește pentru orice ocazie

Fie că este ziua ei de naștere, de nume, aniversarea voastră sau o zi normală, trandafirii sunt perfecți pentru a marca un moment special și a-i aminti cât de mult o iubești.

Cati trandafiri se daruiesc iubitei, în funcție de ocazie

Cu siguranță, trandafirii sunt cadoul perfect pentru partenera ta, însă acordă atenție numărului de flori din buchet, fiecare având o semnificație aparte. Iată câți trandafiri se dăruiesc iubitei, în funcție de ocazie. 

Un trandafir la prima întâlnire

Prima întâlnire este despre cunoaștere și consolidarea încrederii, iar romanticul trandafir îi va transmite că este unică pentru tine și că îți dorești o relație durabilă cu ea.

Trei trandafiri pentru a o surprinde fără niciun motiv

Trei trandafiri semnifică iubirea împărtășită și nu ai nevoie de un motiv anume să îi dăruiești. Pentru a o face să zâmbească și mai tare, surprinde-o la finalul unei zile pline și stresante, când se așteaptă cel mai puțin. 

Șapte trandafiri pentru onomastica ei

Ziua ei de nume este o ocazie perfectă de a-i aminti cât de importantă este în viața ta, iar un buchet din 7 trandafiri este cadoul ideal. În luna noiembrie, creștinii sărbătoresc Sfinții Mihail și Gavriil, iar profesioniștii FlorideLux au creat o întreagă colecție pentru cei dragi ție. 

buchet 7 trandafiri rosii

Nouă trandafiri pentru aniversarea voastră

Aniversarea voastră este un moment special, care va rămâne în memorie foarte mult timp. De cele mai multe ori, 9 trandafiri simbolizează iubirea veșnică și dorința de a-ți petrece tot restul vieții cu partenera ta. 

15 trandafiri pentru a-i mulțumi

Partenera ta de viață merită toată aprecierea și recunoștința, fiind alături de tine în orice moment. Un buchet din 15 trandafiri va spune cel mai frumos “Mulțumesc!” și îi va demonstra cât de mult o prețuiești. 

buchet 15 trandafiri roz

19 trandafiri pentru a-ți cere iertare

Florile sunt calea perfectă de a-ți cere iertare atunci când greșești. Buchetul din 19 trandafiri, mai ales roșii, va demonstra iubirea ta profundă și o va face să se îndrăgostească din nou de tine. 

21 la aniversarea căsătoriei

Căsătoria este cel mai important eveniment din viața unui cuplu, iar aniversările vă vor face să vă simțiți la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Pentru această ocazie plină de emoții, recomandăm dăruirea a 21 trandafiri ce demonstrează că îți dorești să îmbătrâniți împreună. 

buchet romantic 21 trandafiri rosii

Vârsta ei în trandafiri de ziua de naștere

Ziua de naștere este ocazia cu care oferi cel mai des flori, iar pentru iubita ta este recomandat un buchet personalizat. Oferă atâți trandafiri câți ani împlinește frumoasa femeie din viața ta. Ea se va simți apreciată și va fi convinsă că ai acordat atenție cadoului ei.

101 trandafiri pentru cerere în căsătorie

Dacă plănuiești o cerere în căsătorie, fii atent la detalii deoarece vă veți aminti acest moment pentru tot restul vieții. Buchetul special de 101 trandafiri nu trebuie să lipsească de la acest eveniment unic, în care destinele voastre se vor uni pentru totdeauna. 

buchet 101 trandafiri rosii cerere casatorie

Acestea au fost sfaturile specialiștilor FlorideLux pentru a-ți surprinde partenera în fiecare moment . Sperăm că acest articol te-a convins că trandafirul este floarea perfectă de oferit și te-a ajutat să decizi câți trandafiri se dăruiesc iubitei, în funcție de ocazie.

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere NOV5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro



Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK