Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Ce flori oferim partenerilor de business?

În ceea ce privește mediul afacerilor, oferirea cadourilor nu mai reprezintă un subiect sensibil, ci  o etapă importantă ce simbolizează încrederea reciprocă, respectul și atenția la detalii. Recomandăm ca florile pentru partenerii de business să fie dăruite după o perioadă de cunoaștere, pentru a se potrivi personalității, marcând evenimente importante, precum încheierea unui contract, lansarea unui proiect comun, aniversarea colaborării dintre companiile sau zilele de naștere.

Dar ce flori putem oferi pentru a păstra o relație profesională plină de respect?

Florile galbene

Galbenul este o culoare cu multe semnificații, însă în domeniul afacerilor simbolizează admirația pentru munca depusă și oferă încredere pentru viitoare colaborări. De asemenea, sunt perfecte pentru zilele de naștere ale colegilor, fiind și un semn al prieteniei. 

Crinul

În Antichitate, această floare era simbolul regalității, fiind adusă nobililor ca semn al respectului și loialității. Deși aceste vremuri s-au încheiat, semnificația crinului a rămas aceeași, reprezentând alegerea ideală pentru un cadou pentru un partener de afaceri.

Trandafirii portocalii

Deși trandafirul este simbolul iubirii, acesta capătă diferite semnificații, în funcție de cromatică. Buchetele cu trandafiri portocalii sunt perfecte pentru a transmite mulțumiri unui parteneri de afaceri, marcând, de obicei, încheierea unui contract sau lansarea unui proiect comun de succes.

Mai mult, Flori de Lux vă pune la dispoziție o întreagă categorie de cadouri de lux, unde puteți alege vinuri rafinate, praline dulci sau șampanii elegante, perfecte pentru partenerii de afaceri.

Acestea sunt doar câteva dintre semnificațiile generale, însă recomandăm ca florile pentru partenerii de business să fie alese în funcție de personalitate și preferințe, iar oferta noastră de buchete și aranjamente de lux este perfectă pentru un cadou plin de eleganță și profesionalism.

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Poză martor pe e-mail

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere AUGUST5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK