Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Ce flori se daruiesc la nunta. 5 sugestii de la specialistii nostri

Nunta este un moment special din viața oricui. Este o zi plină de dragoste și bucurie, când doi oameni promit să-și petreacă restul vieții împreună. Deși există multe tradiții asociate cu nunțile, una care iese în evidență este gestul de a oferi flori. În continuare, vei afla de ce oferim flori la nuntă, ce flori se dăruiesc la nuntă și ce buchete de flori recomandă specialiștii noștri. 

De ce oferim flori la nuntă

Florile au făcut parte din tradițiile nunților de secole. Sunt folosite pentru a decora locația, părul sau rochia miresei. Dar de ce se dăruiesc flori la nunta? Iată câteva dintre motivele din spatele acestei frumoase tradiții.

Simbolism

Florile sunt un simbol al iubirii, frumuseții și purității. Diferitele flori au și ele propriile lor semnificații. De exemplu, trandafirii roșii simbolizează dragostea, în timp ce crinii albi reprezintă puritatea și inocența. Oferind flori, ne exprimăm dragostea și sprijinul pentru cuplu în ziua lor specială.

Decor

Florile sunt, de asemenea, folosite pentru a decora locul nunții. Ele adaugă culoare, frumusețe și parfum evenimentului. Ele creează o atmosferă romantică și veselă, dând tonul întregului eveniment. 

Tradiţie

Oferirea de flori la nunți este o tradiție care s-a transmis de generații. Este o modalitate de a sărbători cuplul și de a le arăta dragostea și sprijinul nostru. Este o tradiție care este bine înrădăcinată în multe culturi, păstrându-se și astăzi.

Daruri

Florile sunt, de asemenea, un cadou popular pentru tinerii căsătoriți. Sunt o modalitate de a felicita cuplul și de a le ura o viață fericită și prosperă împreună. Mulți invitați aleg să aducă un buchet sau un aranjament cadou la nuntă. 

Ce flori se dăruiesc la nuntă

Florile adaugă o notă de eleganță, farmec și frumusețe oricărui eveniment. Florile au fost folosite la nunți de secole pentru a simboliza dragostea, fericirea și noile începuturi. Iată câteva exemple cu ce flori se dăruiesc la nuntă. 

Trandafiri

Trandafirii sunt simbolul romantismului și al iubirii. Trandafirii roșii sunt adesea asociați cu pasiunea și dragostea profundă, în timp ce trandafirii roz reprezintă grația și admirația. Trandafirii albi, pe de altă parte, sunt asociați cu puritatea și inocența. Indiferent de culoare, trandafirii sunt o alegere clasică pentru florile de nuntă.

Bujori

Bujorii sunt o altă floare de nuntă populară. Sunt flori delicate și adaugă o notă de eleganță oricărui buchet sau aranjament floral. Aceștia vin într-o gamă largă de nuanțe, de la paste până la culori vibrante.

Crini

Crinii sunt un simbol al purității și frumuseții, fiind o alegere populară pentru nunți. Vin într-o varietate de culori, de la alb și crem până la roz și galben. Crinii sunt adesea folosiți în buchetele de mireasă, dar și chiar ca accesorii pentru păr.

Lalele

Lalelele sunt o alegere perfectă de nuntă datorită florilor lor delicate și aspectul lor luxuriant. Ele sunt adesea folosite în aranjamentele și buchetele de nuntă și pot fi, de asemenea, folosite și în decorul nunții.

Orhidee

Orhideele sunt o floare luxoasă și exotică care adaugă o notă de eleganță oricărei nunți. Ele vin într-o gamă de culori și pot fi folosite atât în decorurile de nuntă tradiționale, cât și moderne.

Buchete de flori recomandate de specialiștii noștri

Specialiștii noștri, cu multă pasiune și îndemânare, au creat buchete și aranjamente perfecte pentru a fi dăruite la nuntă. Fie că mergi la nunta unui membru al familiei, a unor prieteni sau chiar pentru nunta ta, aceste creații sunt alegerile ideale. 

Buchet trandafiri albi

Trandafirii albi simbolizează bucuria noilor începuturi și sunt perfecți pentru a le ura tinerilor căsătoriți o viață frumoasă împreună. Aceștia au un aspect simplu, dar elegant, care se potrivește bine cu orice temă de nuntă.

Buchetul cu trandafiri albi Elegance este un cadou potrivit unei femei cu gusturi rafinate, potrivit pentru a câștiga zâmbetul ei într-o zi specială.