Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Cele mai frumoase flori in nuante de toamna

Toamna este anotimpul schimbării ce îmbracă pomii într-un veșmânt de aramă, umple grădinile cu roadele anului, acoperă pământul cu frunze aurii și scoate la iveală flori în cele mai frumoase nuanțe. Deși mulți consideră acest sezon unul static, cuprins de liniște, culorile buchetelor de toamnă spun cu totul altceva, fiind pline de viață. 

Cele mai frumoase flori în nuanțe de toamnă

Toamna este definită de culorile roșu, portocaliu, galben, maro și orice combinație dintre acestea, iar cele mai frumoase flori de toamnă, din perspectiva artiștilor FlorideLux, sunt renumiții trandafiri, clasicele crizanteme (“margarete de toamnă”), voioasele gerbera și chiar hortensiile ce continuă să înflorească până în septembrie. 

buchet_toamna_trandafiri_portocalii

Credem că trandafirii au fost și vor rămâne cele mai iubite flori, indiferent de anotimp, care, sub frumusețea estetică, ascund mesaje profunde. Pentru a vă ajuta să alegeți buchetul perfect pentru cei dragi, ne dorim să vă prezentăm semnificația florilor iubirii în nuanțele toamnei.

Trandafirii roșii

Această floare este apreciată și răspândită în toată lumea, având multiple legende. În mitologia greacă, trandafirii au fost asociați cu Afrodita, Zeița Iubirii și a Frumuseții, în cea romană cu Venus, fiind mai apoi sursă de inspirație pentru numeroase scrieri literare. Din cele mai vechi timpuri și până acum, trandafirul roșu întruchipează dragostea adevărată și romantismul, având o delicatețe aparte. Se spune că roșul este culoarea ce emană putere, încredere, iar buchetele cu trandafiri roșii spun “Te iubesc!” într-un mod profund, fiind vorba de acea dragoste matură, serioasă, adevărată. 

buchet_trandafiri_rosii_amour

Trandafirii portocalii

Cu siguranță, trandafirii portocalii sunt în prim-plan în buchetele de toamnă. Primul trandafir de această culoare a fost obținut în anii 1950, când au fost hibridizați un trandafir roșu cu unul galben. Asemenea acestui proces este și simbolistica buchetelor de toamnă cu trandafiri portocalii, ei emană puterea și pasiunea trandafirilor roșii, însă, datorită galbenului, au și o căldură, calmitate, fericire aparte. Sunt perfecți pentru a felicita pe cineva drag, pentru a demonstra atașamentul, atracția sau pentru a mulțumi. 


buchet-trandafiri-portocalii

Trandafirii galbeni

Galbenul este numit și culoarea optimismului, iar trandafirii galbeni transmit mesaje de bucurie, prietenie și atașament. Deși sunt asociați cu razele soarelui, aceștia nu pot lipsi din buchetele toamnei, aducând o căldura sufletească într-o zi ploioasă de septembrie. De asemenea, trandafirii galbeni pot fi dăruiți pentru a felicita un prieten sau pentru a mulțumi unui membru al familiei.

buchet-trandafiri-galbeni-sun-power

 

Buchete cu flori de toamnă

Așa cum ne-am propus întotdeauna, ne dorim să fim alături de voi în toate momentele vieții, ajutându-vă să aduceți bucurie celor dragi, indiferent de anotimp. De aceea, profesioniștii FlorideLux au creat o întreagă colecție cu cele mai frumoase flori de toamnă. Iată câteva recomandări de buchete ce vor impresiona pe oricine în acest sezon! 

 

Buchet de trandafiri roșii Fall in Love

Dragostea pentru ea rămâne la fel de mare și toamna aceasta! Spune "Te iubesc!" cu un buchet de trandafiri roșii ce o va face sa se reîndragostească de tine! Despre trandafirii roșii este cunoscut că sunt un simbol clasic al iubirii eterne, iar alăturarea Cortaderiei pufoase îmbracă tot buchetul într-o atmosferă specială de toamnă. 

buchet-toamna-trandafiri-rosii-fall-in-love

Buchet de trandafiri și hortensii Autumn Fantasy

Autumn Fantasy este un buchet de toamnă cu totul special ! Acesta este format din romanticii trandafiri roșii, alături de cei portocalii, simbolizând o iubire profundă. Hortensia albă spune un sincer "Mulțumesc", iar tot buchetul este cadoul ideal pentru a amplifica dragostea dintre două persoane.

buchet-toamna-trandafiri-hortensii-autumn

Buchet de toamnă cu trandafiri albi și solidago

Demonstrează cât de mult o iubești și toamna aceasta! Buchetul realizat de specialiștii FlorideLux unește trandafirii albi, numiți și florile luminii, spiritualității, iubirii sincere, cu luminosul solidago, formând un simbol al bucuriei și dragostei infinite. 

buchet-toamna-trandafiri-albi-solidago

Buchet de toamnă cu gerbera, crini și hortensii

Artiștii noștri au îmbinat crinii, numiți și florile regalității, cu gerbera portocalie și hortensiile burgundy pentru a crea un simbol al bucuriei, al energiei pozitive si al admiratiei. Buchetul de toamnă este potrivit pentru mamă, iubită sau o prietenă apropiată. 
buchet-toamna-gerbera-crini-hortensii

Buchet de toamnă cu trandafiri galbeni și portocalii

Cauți cadoul perfect pentru a mulțumi persoanei iubite? Buchetul de toamnă cu trandafiri galbeni și portocalii este alegerea perfectă! Puțini știu că alăturarea trandafirilor galbeni cu cei portocalii creează un simbol puternic al recunoștinței, reușind să impresioneze orice destinatar, într-un mod elegant, unic. 

buchet-toamna-trandafiri-galbeni-trandafiri-portocalii

Sperăm că te-am ajutat și de această dată să descoperi cele mai frumoase flori de toamnă pentru a-i face fericiți pe cei dragi și în acest sezon!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere SEP5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK