Floraria FlorideLux Cluj a fost relocata din luna mai intr-o zona mult mai aglomerata, circulata si vizibila din Cluj Napoca, respectiv pe bd. 1 Decembrie 1989. De asemenea, am schimbat si imbunatatit s \i echipa din spatele acestei florarii care acum are un succes rasunator. Mergem foarte mult pe ideea ca "omul sfinteste locul" iar aceasta florarie din Cluj subliniaza si sustine aceasta idee. 

 

Diana Gadalean, managerul florariei, este o persoana foarte pasionata de frumos, de arta si creativitate. Este o persoana activa si implicata care se regaseste perfect in filosofia brandului FlorideLux. Este un om care intampina clientul, care merge catre el cu recomandari si know-how valoros. Este un om care stie sa creeze in magazin, alaturi de echipa sa de florari, cele mai atractive buchete si aranjamente florale, customizate pe cerintele clientilor clujeni.

 

Diana si floristele ei, Atena si Corina, au experienta necesara pentru a creste si a impune pe piata clujeana brandul FlorideLux, fiind cu siguranta reflexia reala a acestuia: eleganta, profesionalism, proactivitate, ingrijirea impecabila a florilor, curatenia florariei, creativitate fara limite in produse, preturi corecte si multe zambete, deschidere catre client. Te invitam sa vezi mai jos pozele pe care le-au facut in florarie Cluj, intr-o zi oarecare de lucru si te lasam pe tine sa tragi mai departe concluziile. Dar trebuie sa vii si in magazin sa ne vizitezi pe bd. 1 Decembrie 1989 nr 19 - Cluj Napoca, bineinteles!

florarie Cluj

 

florarie cluj napoca

 

floridelux cluj, flori in cluj

 

buchete in cluj

 

florarie in cluj, bd.1 decembrie 1989

 

florari cluj