Flori 1 si 8 martie, o perioada foarte aglomerata pentru toti floristii din intreaga Romanie si o perioada prolifica + plina de provocari si pentru echipa FlorideLux. Vanzarile de flori 1 si 8 martie atat catre persoane fizice, cat si pentru companii / firme reprezinta aproximativ 30% din cifra de afaceri anuala pentru noi, asa ca sunt destul de importante modalitatile in care ne prezentam, ofertele publicate si beneficiile clientilor. Oferta de flori 1 si 8 martie are in acest an 2 componente:


buchete, cosulete de flori, aranjamente business si flori in ghiveci disponibile in floraria online FlorideLux cu livrare gratuita in 12000 de localitati din Romania

- catalogul corporate cu peste 150 de oferte speciale pentru companii / firme / agentii de publicitate, cu preturi speciale in functie de volume, termene de plata extinse, livrare la mai multe adrese si posibilitate atasare carte de vizita

 
flori 1 si 8 martie
 

Cele 2 expuneri de produse tip flori 1 si 8 martie sunt diferentiate prin preturi, respectiv discount-uri de volum si facilitate de comanda rapida la volum. In ambele cazuri clientii nostri primesc un martisor gratuit pentru fiecare unitate comandata si felicitare cadou. Este foarte important pentru noi ca toti clientii SA STIE ca suntem floraria cu cea mai mare acoperire nationala cu LIVRARE GRATUITA, respectiv livram cele mai frumoase flori GRATUIT in peste 12000 de localitati.

 

Vom accepta comenzi si in aceeasi zi, de 1 sau 8 martie, daca nu v-ati gandit pana atunci sa comandati, in judete precum:

 

Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Vrancea, Buzau, Timisoara, Hunedoara, Botosani, Suceava, Calarasi, Ilfov si multe alte judete. Poti vedea intreaga lista aici: Livrare flori nationala.

 

Special pentru cei care vor sa se pregateasca foarte bine pentru aceste zile extrem de aglomerate, am facut un video ca un indrumar pentru 1-8 martie. Acest video este sub forma unui Q&A (intrebare:raspuns) cu Marius Dosinescu, fondatorul florariilor FlorideLux. El vorbeste pe indelete despre ce se comanda in aceasta perioada, care este scopul catalogului nostru corporate, stocurile disponibile si multe alte informatii valoroase.

Flori 1 si 8 martie video

 

Download catalog corporate flori 1-8 martie