Flori de 1 martie, sa stiti ca am pregatit pentru voi cele mai frumoase flori de 1 martie si nu suntem nici un moment modesti legat de aceste noi modele disponibile deja online in floraria Flori de Lux. Ne-a luat 3 luni sa gandim si sa fotografiem aceste noi modele si deja sunt foarte bine primite de catre toti clientii nostri, anuntandu-se deja best seller-uri de 1 martie si 8 martie.

 

Tocmai am trecut de 14 februarie si 24 februarie, dar deja ne apropiem cu pasi repezi de alta sarbatoare importanta pentru florari, cand trebuie sa livram in intreaga Romanie cele mai frumoase flori de 1 martie. Suntem extrem de entuziasmati de tot ce ne asteapta si ne bucura sa vedem ca deja multi dintre voi ati inceput sa plasati comenzile din timp. Acest lucru ne ajuta foarte mult sa ne organizam cat mai bine, sa previzionam stocurile necesare si sa ne asiguram ca vom livra cele mai frumoase flori de 1 martie special pentru voi, acolo unde vreti sa ajungem cu ele :).

 

flori de 1 martie

 

Toate florile de 1 martie vor fi insotite de un martisor gratuit, felicitare gratuita si hrana florala pentru ingrijirea corecta a buchetului sau aranjamentului primit in dar. Buchetele de flori de 1 martie sunt insotite de vaze de sticla, daca acestea apar in poza de prezentare, aranjamentele florale sunt livrate in cosuletele din poze sau in recipientele speciale pe care le veti regasi pe website (stropitori metalice, cani cu mesaje, cutii, triciclete).

 

flori de 1 martie

 

Preturile produselor noastre pentru 1-8 martie incep de la 39 RON si ai livrare gratuita in peste 12000 de localitati, practic oriunde in Romania! Suntem cu adevarat floraria online cu cea mai mare acoperire nationala cu cost 0 de livrare! YEEYYYY! :)

 

Flori de 1 martie

 

Florile noastre pentru 1 martie sunt aranjate in floraria online in mai multe categorii, pentru ca tu sa te poti descurca mai usor, sa poti alege exact ce ai nevoie imediat, in functie de florile preferate si de buget. Iata ce vei gasi in sectiunea de flori 1-8 martie 2016:

 

 

Va asteptam pe toti cu mare drag in florariile noastre sau online, pentru ca ne facem treaba cu multa pasiune, clientii nu ne obosesc niciodata si ii primim pe toti cu bratele deschise. Asta inseamna ca nu va vom refuza daca faceti comenzi chiar in aceeasi zi, pentru ca avem capacitate suficienta de productie si livrare oriunde in Romania.

 

Pentru noi cele mai importante sunt zambetele femeilor din viata voastra si sentimentul cald / calm / dragastos de inceput de primavara pe care il purtam in fiecare buchet, catre destinatar. In continuare puteti viziona un video pe care l-a facut pentru voi fondatorul florariilor FlorideLux, Marius Dosinescu. Acesta povesteste in cateva cuvinte ce inseamna 1 martie pentru noi, despre catalogul corporate, despre preturile practicate in aceasta perioada, cum facem fata volumelor si cum stam cu stocurile. Multumim pentru toata sustinerea voastra! :)