Vrei sa trimiti flori de Sfantul Andrei si inca nu stii ce sa alegi? Noi iti descriem mai jos in detaliu sarbatoarea de Sfantul Andrei, alaturi de numele sarbatoritilor, dar si flori si cadouri recomandate de Sfantul Andrei, cu livrare gratuita la domiciliu.


Sarbatoarea de Sfantul Andrei este pe data de 30 noiembrie. Ziua de Sfantul Andrei este un fel de Halloween al romanilor, fiind cunoscuta si sub numele de Noaptea Strigoilor. In aceasta noapte se spune ca fetele isi pot visa alesul si pot face diverse farmece pentru a ghici cine le iubeste cel mai mult si daca vor avea noroc in dragoste.  In aceasta zi ii sarbatorim pe cei care poarta numele de Andrei sau Andreea ori derivatii ale acestora.

 

In Romania aproximativ 720.000 de romani isi serbeaza de Sfantul Andrei onomastica, dintre care 368.523 barbati si 349.079 femei. Numele vehiculate intr-un studiu al Ministerului Administratiei si Internelor sunt: Andreea, Andra, Andrea, Andreia, Andruta, Andrusa, Andrei, Andras, Andreas sau Endre. 

 

Flori pentru Sfantul Andrei:

 

  • https://www.floridelux.ro/buchet-de-sfantul-andrei.html
  • https://www.floridelux.ro/sfantul-andrei-flori-minunate.html
  • https://www.floridelux.ro/buchet-pentru-andreea-sfantul-andrei.html
  • https://www.floridelux.ro/sfantul-andrei-buchet-cadou.html
 

 

Pentru sarbatoarea Sfantului Andrei noi recomandam in mod special florile de anemone. Acestea sunt in plin sezon in aceasta perioada, sunt disponibile in culori patrunzatoare si elegante de mov intens si rosu catifelat, iar forma florii de anemone este una cu totul speciala. Are petale fine si dinamice precum aripile de fluture, cu un interior negru. Iata mai jos 2 buchete cu anemone pe care noi ti le recomandam pentru Sfantul Andrei:


flori sfantul andrei


flori de sfantul andrei