Flori pentru Sf. Petru si Pavel - cadouri si flori pregatite special pentru Sf. Petru si Pavel de catre echipa noastra de floristi sunt acum in florarie online, la super oferte! Pentru ca peste doar 2 zile sarbatorim peste 600.000 de romania cu ocazia Sf Petru si Pavel (29 iunie), am facut pentru voi un ghid cu cele mai frumoase flori si cadouri pe care le puteti darui celor dragi, alaturi de un sincer La multi ani!


Pe data de 29 iunie sarbatorim an de an, in calendarul ortodox, Sfintii Petru si Pavel. Persoane pe care le iubim, cu care suntem prieteni, parteneri de afaceri sau pe care doar le cunoastem, care poarta numele de: Pavel, Petru, Petre, Petrica, Petrisor, Petronel, Paul, Paula, Petronela, Petruta, Petrita, Paulina, Paulica, Pauliana si alte derivatii,isi sarbatoresc in aceasta zi speciala onomastica.

 

Este momentul perfect sa le trimitem un buchet sau un aranjament floral superb, alaturi de urari speciale. Florile sunt potrivite a fi oferite atat barbatilor, cat si femeilor. In florarie online Flori de Lux puteti adauga acestor flori, pentru un cadou complet, si sampanii, vinuri, ciocolata, ursuleti de plus, baloane cu heliu, torturi aniversare sau parfumuri. Oferta noastra cuprinde peste 5000 de produse perfecte pentru astfel de ocazii!

 

Flori pentru Sf. Petru si Pavel

 

Oferta completa pentru Sf. Petru si Pavel poate fi gasita aici: flori Sfintii Petru si Pavel, iar mai jos am facut o selectie de 3 produse PERFECTE pentru aceasta ocazie, colorate, parfumate, proaspete si vesele, ideale pentru a fi oferite in mijlocul unei veri toride.

 

Primul produs este un cufar cartonat negru, cu inscriptii moderne si pozitive: Do more of what makes you happy! :D Cufarul este decorat cu flori colorate de frezii, hortensii, trandafiri si craspedia si costa doar 179 RON.

 

Flori pentru Sf. Petru si Pavel

 

 Flori pentru Sf. Petru si Pavel

 

Al doilea produs este o inghetata din flori, realizata intr-un cornet plasticat, colorat si foarte util in casa dupa ofilirea florilor. Cornetul este umplut cu inghetata florala din fructe de padure (lisianthus roz) si lamai racoritoare (felii de lamai decorative), putand fi achizitionat la pretul de doar 109 RON.

 

Flori pentru Sf. Petru si Pavel

 

Flori pentru Sf. Petru si Pavel

 

Al treilea produs este o oferta BONUS, speciala pentru clientii Flori de Lux: o poseta eleganta pliiina cu irisi, trandafiri si floarea-soarelui. Este extrem de vesela si emana prospetime si vitalitate. Intra online acum si comand-o! Este doar 79 RON!

 

Flori pentru Sf. Petru si Pavel