Atunci este momentul cand ma simt cu adevarat speciala si simt nevoia de a impartasi aceste sentimente cu toate persoanele dragi din viata mea si adesea nu pierd ocazia de a o face. In ziua respectiva, indiferent cat suntem de ocupati, curierul care face livrarea de flori ne capteaza imediat intreaga atentie. Fie ca il observi mergand pe coridor, in curtea cladirii de birouri sau cand coboara din masina, instinctual te opresti din orice activitate si astepti cu sufletul la gura sa vezi daca florile sunt pentru tine. Studiile internationale dovedesc faptul ca florile ii fac pe oameni fericiti.

De curand am avut o intalnire cu un director de spital pentru a determina cele mai potrivite locuri pentru a plasa florile comandate in cadrul institutiei de sanatate publica. In timp ce discutam, ne-am oprit la biroul receptionerei, incercand sa determinam impreuna cele mai frumoase puncte unde ar trebui sa asezam aranjamentele florale. Receptionera imediat a reactionat, spunand ca adora florile si a inceput sa ne impartaseasca diverse impresii personale despre cum ar trebui sa arate florile si aranjamentele florale. Asadar, florile sunt un motiv de fericire si de conversatie, o ocazie sa iti faci noi prieteni.

Livrarea de flori este o modalitate sigura de a face o impresie puternica asupra cuiva, poti comunica prin ele sentimente care adeseori par a fi greu de comunicat personal. Cu totii avem persoane importante in viata noastra si cum oare le poti arata cat de mult inseamna pentru tine daca nu prin flori colorate si proaspete? In ocazii speciale precum aniversari, onomastici, sarbatori, sau in zile proaste, pur si simplu, cand vrei sa multumesti cuiva... Trimite flori. Iata mai jos motivele mele preferate pentru care sa trimiti flori:

  • Cand cineva e mai "suparacios" decat de obicei - florile sunt un motiv bun pentru a zambi
  • Pentru a incuraja pe cineva in momentele grele, ca atunci cand e la dieta sau cand isi cauta un job mai bun. Florile pot spune: Mult succes! Sunt alaturi de tine!
  • Pentru a insenina ziua cuiva drag: "Am vrut sa iti trimit o raza de soare!"
  • Pentru a reintra in contact cu prieteni mai vechi: ”Mi-e dor de tine, hai sa ne vedem la o cafea.”
  • Pentru a multumi: “Ce m-as face eu fara tine?”.