Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Idei de buchete ce o vor impresiona toamna aceasta

Toamna este anotimpul schimbărilor, pomii devin aurii, oamenii culeg roadele din grădinile pline de culoare și florile impresionează persoanele speciale cu cele mai frumoase nuanțe. Așa cum ne place nouă să spunem, toamna vremea se răcește, dar nu și iubirea pentru ea. Află cu ce buchete o poți face să se îndrăgostească de tine și în acest sezon!

 

Cele mai frumoase flori de toamnă

La fel ca orice anotimp, toamna are culori și flori specifice, precum crizantemele, trandafirii, gerbere sau chiar hortensiile, în nuanțe de roșu, portocaliu, burgundy, galben, maro. 

Crizantemele sunt numite și tufănele, dumitrițe sau margarete de toamnă, aceste plante perene au fost cultivate prima dată în China, unul dintre orașele antice fiind numit după frumoasele flori. De asemenea, în Japonia se desfășoară Festivalul Fericirii, dedicat crizantemelor. Din secolul al XVII-lea, crizantemele au apărut în Europa și, de atunci, impresionează în fiecare toamnă în buchete simple sau mixte. 

Trandafirii sunt cele mai iubite flori la nivel mondial, pe toată perioada anului, însă trandafirii portocalii sunt vedetele acestui sezon. Primul trandafir din acest soi a fost obținut în anii ‘50 prin hibridizarea unui trandafir roșu cu un trandafir galben. În zilele noastre, trandafirii portocalii se găsesc în diferite forme și transmit mesaje de atașament, pasiune, recunoștință. 

Gerbera și-a primit numele științific, Gerbera Jamsonii, după descoperitorul său, Robert Jameson, în 1884, în Africa de Sud. Însă, abia 6 ani mai târziu, a început cultivarea frumoasei flori în Anglia, de atunci ajungând la inimile tuturor. Aceasta semnifică bucuria, vitalitatea și energia. 

 

Idei de buchete cu flori de toamnă

În fiecare zi, ea merită să fie impresionată cu cele mai frumoase buchete și aranjamente de flori. De aceea, în acest sezon am lansat colecția de toamnă cu idei unice de buchete, ce o vor emoționa imediat. De asemenea, prin serviciul de livrări flori la domiciliu, ne asigurăm că bucuria toamnei ajunge direct la ea acasă, în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții. Află ce buchete îți recomandă profesioniștii FlorideLux pentru a o face să se simtă iubită și specială! 

Buchet de toamnă cu trandafiri galbeni și portocalii

Cauți cadoul perfect pentru a mulțumi persoanei iubite? Buchetul de toamnă cu trandafiri galbeni și portocalii este alegerea perfectă! Puțini știu că alăturarea trandafirilor galbeni cu cei portocalii creează un simbol puternic al recunoștinței, reușind să impresioneze orice destinatar, într-un mod elegant, unic. 

Buchet trandafiri galbeni Autumn Love 

Îți dorești să spui "Te iubesc!" într-un mod unic? Am creat un buchet special ce combină elemente exotice cu trandafirii galbeni, un simbol clasic al iubirii, dar și al armoniei și admirației, fiind perfect pentru iubită sau soție. Alege să aduci căldura în sufletul celei dragi! 

Buchet de trandafiri roșii Fall in Love

Dragostea pentru ea rămâne la fel de mare și toamna aceasta! Spune "Te iubesc!" cu un buchet de trandafiri roșii ce o va face sa se reîndragostească de tine! Despre trandafirii roșii este cunoscut că sunt un simbol clasic al iubirii eterne, iar alăturarea Cortaderiei pufoase îmbracă tot buchetul într-o atmosferă specială de toamnă. 

Buchet colorat de trandafiri și hortensii

Umple-i casa de culoare și parfum toamna aceasta! Trandafirii roșii, galbeni și portocalii demonstrează dragostea profundă, admirație sinceră și delicatețe aparte, iar alăturarea hortensiilor burgundy aduce o notă de eleganță și rafinament. Ne dorim să fim alături de voi în toate momentele, așa că alege să spui "Te iubesc!", "Felicitări!" sau "Ești importantă pentru mine!" cu FlorideLux.

Buchet exotic în nuanțe de toamnă

Dorești să impresionezi o persoană specială și creativă? Profesioniștii FlorideLux au creat un buchet inedit, cu flori tropicale în nuanțe de toamnă. Calele sunt elegante, regale, denumirea lor în limba greacă însemnând frumusețe. De asemenea, comandă acest buchet exotic pentru florile de Leucospermum ce aduc un aer tropical unei zile de toamnă.

Sperăm că te-am ajutat și de această dată să descoperi idei de buchete unice pentru a o impresiona și în această de toamnă!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere SEP5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro



 

 

 

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK