Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Idei flori si cadouri pentru Ziua Mamei

Idei flori si cadouri pentru Ziua Mamei pentru că în zilele speciale avem nevoie de mai mult decât un simplu cadou pentru cei dragi. 

Cei mai mulți dintre noi asociem 8 Martie cu femeia, spunând că este ziua internațională a sexului frumos, a mamei, soției și nu numai. Ce nu știu, o mare parte dintre noi, este că Ziua Internațională a Mamei se sărbătorește de fapt în duminica primei săptămâni din luna Mai, iar ziua Tatălui la o săptămână după.

Ziua Mamei

Ziua Mamei este o sărbătoare care onorează pe cele mai importante ființe din viața noastră, respectul și iubirea față de acestea. Indiferent dacă o sărbătorim pe 8 martie sau în prima duminică a lunii mai, mamele merită tot ce e mai frumos și pur pe acest pământ pentru că, în primul rând, fără ele nu am fi existat. 

Serbarea mamelor are loc încă de pe timpul grecilor și romanilor care țineau festivaluri impresionante în cinstea zeițelor-mamă Rea și Cybele. Cel mai apropiat și modern festival este "Duminica Mamelor", o tradiție a Regatului Unit. Acesta avea loc în a patra dumincă a Postului Mare și era considerat un moment de "întoarcere la biserica mamă", cea mai apropiată biserică pentru o slujba specială.

Idei flori si cadouri pentru Ziua Mamei

 

Cutie roz cu trandafiri si eustoma

Florile au fost și vor fi întotdeauna cadoul potrivit pentru o femeie, iar mama ta nu este exclusă. Dacă vrei să faci o surpriză unică de Ziua Mamei, comandă o cutie cu trandafiri roz și eustoma, un cadou delicat și elegant pentru toate vârstele. La Flori de Lux poți comanda flori online înainte de ziua sărbătoritei și nu va trebui să îți faci griji în privirea cadoului. Flori de Lux livrează flori oriunde în România în mai puțin de 24 de ore. 

Buchet lalele roz

Poți oferi, de asemenea, un buchet imens cu lalele roz mamei tale. Poți opta pentru clasicele buchete cu 101 lalele sau 101 trandafiri, dar noi recomandăm ca de Ziua Mamei să oferi orice ar aduce fericire pe chipul ei. Acest buchet lalele roz ar putea impresiona pe oricine: simplu, delicat, elegant. 

Orhidee phalaenopsis

De asemenea, un alt cadou pentru Ziua Mamei ar putea fi chiar această orhidee phalaenopsis galbenă la ghiveci, care îi oferă o durată de viață mai mare. Femeile iubesc florile și unele dintre ele preferă plantele la ghiveci pentru avantajele pe care le oferă. Flori de Lux îți pune la dispoziție buchete cu flori de senzație, dar pe această orhidee phalaenopsis galbenă cu nuanțe intense de portocaliu nu o egalează nimic. 

Cos de lux cu flori, trufe și prosecco

Tot la Flori de Lux vei găsi și acest coș de lux cu flori, trufe și prosecco, un cadou combo care îmbină utilul cu frumosul. Acest coș este oferit în general în perioada sărbătorilor pascale, dar ținând cont că ne aflăm aici în momentul de față, nu vei da greș cu un asemenea cadou. Coșul conține accesorii de sezon, o cutie cu trufe delicioase și un spumant de lux pe placul oricui. Florile vin cu un efect waw! Roz, elegante și de impact, lalelele dau un plus de finețe coșului, transformându-l într-un coș cu adevărat impresionant!

Cadouri dulci 

Praline Velvet elegance

Un buchet cu flori este mai impresionant dacă vine la pachet cu un cadou dulce, o ciocolată sofisticată care ți se va topi în gură. Intră pe site și asociază cadoului tău o cutie cu praline delicioase. Flori de Lux ți le va livra de îndată!

Sampanie Moet & Chandon Brut Imperial

Să nu uităm de iubitorii de vin! Oferă un altfel de cadou dulce: o șampanie Moet de cea mai înaltă calitate. Această șampanie va completa perfect atmosfera elegantă, fiind un produs destinat iubitorilor de savoare și exclusivitate. Intră pe FlorideLux.ro și comandă cadouri de Ziua Mamei!

De unde cumpăr cadouri pentru Ziua Mamei

Cele mai frumoase cadouri pentru evenimentele speciale și cele din viața de zi cu zi le vei găsi la Flori de Lux. De mai bine de 18 ani aceștia au încercat să ofere produse și servicii de cea mai înaltă calitate, investind constant resurse financiare, timp și energie pentru companie. Dacă vrei să comanzi un buchet cu flori unic, special și deosebit, comandă de la Flori de Lux. Ai de ales între flori deosebite în buchet, la ghiveci, aranjamente florale speciale, coșuri cu cadouri și toate te vor lăsa fără cuvinte. Nu ești curios? Intră pe site și alege produsul preferat pentru că Flori de Lux livrează oriunde în România prompt și în siguranță!

Nu uita de beneficiile Flori de Lux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106, 0722560914
Whatsapp:0722394904
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

 

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK