Livrare flori online prin FloriDeLux.ro - florarie online Bucuresti. Flori cadou cu livrare in aceeasi zi
Semnificatii trandafiri albastri

Trandafirii albaștri sunt flori emblematice în întreaga lume, aceștia apar în artă, literatură sau tradiții culturale. Culoarea misterioasă a permis, de-a lungul timpului, asocierea acestor flori rare cu povești interesante, căpătând diferite semnficații.

 

Există trandafiri albaștri naturali?

Această întrebare ne este adresată foarte des și am ales să răspundem într-un articol dedicat unicelor flori. Din păcate, trandafirii albaștri nu sunt găsiți în mod natural, insă maeștrii pot produce flori cu nuanțe albastre prin vopsire. Vopsirea se face în două moduri, fie prin injectarea pigmentului în tulpină, frunze și apoi floare (un proces de hidratare prin culoare), fie prin aerosol, direct pe floare.

Pentru o calitate superioară, prezentă la toate articolele FlorideLux, și pentru a nu deteriora în niciun fel florile delicate, tehnica pe care o utlizăm este cea prin injectare, trandafirii căpătând o nuanță naturală, impresionantă.

Din punct de vedere al științei avansate, într-un efort minuțios de 20 de ani, biotehnologii au realizat un „trandafir albastru” printr-o combinație de inginerie genetică și reproducere selectivă. Cu toate acestea, trandafirul rezultat este mai de grabă mov decât albastru.

 

Ce semnifică buchetele de trandafiri albaștri?

Datorită nuanței inedite, trandafirii albaștri sunt asociați cu semnificații diferite. În general, trandafirii reprezintă dragostea, iar albastrul este asociat cu calmul, serenitatea si spiritualitatea. Trandafirii albaștri cu o nuanță mai deschisă simbolizează sensibilitatea și profunzimea sentimentelor, iar trandafirii de un albastru închis reflectă misterul și imaginația.

În general, trandafirii albaștri sunt oferiți pentru a demonstra persoanelor dragi cât de mult ne lipsesc, cât de tare îi iubim și cât de speciali sunt pentru noi.

 

Colecția noastră de trandafiri albaștri

Pentru că ne dorim să fim alături de voi în toate momentele vieții, am creat o categorie specială cu buchete și aranjamente din trandafiri albaștri.

Dorești să spui „Te iubesc!” într-un mod inedit? Îți recomandăm Blue Perfection, un buchet realizat exclusiv din trandafiri albaștri, fiind simbolul dragostei nemărginite ce face destinatarul să se simtă unic!

Cauți cadoul perfect pentru o persoană rafinată, ce iubește luxul? Buchetul Blue Elegance este alegerea potrivită, intensitatea unicilor trandafiri albaștri este armonizată de Tracheliumul alb, delicat, totul fiind învelit de un ambalaj fin, negru.

Vrei să spui un sincer „Îmi lipsești!” ? Aranjamentul din trandafiri albaștri și crini albi transmite mesaje de dor, respect și apreciere, cutia roz în formă de inimă demonstrând intensitatea sentimentelor.

 

“Ești specială pentru mine!” sunt cuvintele ce definesc buchetul cu trandafiri albaștri și portocalii, un simbol atât al dragostei profunde, cât și al admirației, prieteniei.

Sperăm ca noua noastră categorie dedicată celor mai speciale flori să vă ajute să aduceți zâmbetul pe buze persoanelor dragi vouă!

 

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

Flori proaspete

Cadouri deosebite

Poză martor pe e-mail

Livrare oriunde în România de luni pana duminica

Felicitari elegante pentru orice comandă

Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat

SMS și e-mail confirmare livrare în timp real

Nu uita să folosești codul de reducere SEP5

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106, 0722560914

Whatsapp 0722394904

contact@floridelux.ro

www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde

www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

 

Urmărește-ne și pe social media:

https://www.facebook.com/florariafloridelux

https://www.youtube.com/user/floridelux

http://instagram.com/floridelux.ro

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Aflați mai multe.

OK