Continuam seria de tendinte in nunti 2015-2016. Tendintele pe care le descriem, le detaliem si le exemplificam sunt, desigur, in materie de flori de nunta, buchete de mireasa si aranjamente de nunta. Astazi vom intra in detaliu pentru trend-ul numit Gradina salbatica. Este un trend inedit si care este un pic respins in Romania de catre familiile mai conservatoare, insa miresele nonconformiste sunt absolut innebunite dupa acest stil de decor floral.

 

stil nunti 2015-2016

 

Gradina salbatica are o denumire destul de descriptiva deja. Trendul este definit de un stil floral relaxat, fara o forma anume, buchetul de mireasa si aranjamentele de masa avand un aspect aparent dezordonat, parca florile acum au fost culese din gradina si pur si simplu puse in recipientul decorativ. 

 

Este un trend de inspiratie rustica, insa nu va lasati pacaliti de aspectul dezordonat al aranjamentelor. Este un stil care necesita o indemanare foarte buna a floristului si multe cunostinte la nivel de tehnica. Florile folosite sunt de obicei in nuante pale, cu texturi diferite si cupe de floare foarte mari, dar si olfactiv de neuitat, adica foarte parfumate.

 

buchet mireasa stil gradina

 

In acest stil discutam despre bujori, ochiul boului, dalii, hortensii, trandafiri David Austin, verdeata cu un aspect vintage si curgator, cum ar fi amaranthus, iedera, eucalypt, diverse ferigi salbatice si muschi natural.