Tendintele in nunti 2015 se pastreaza si in sezonul de nunti 2016. Astazi incepem o serie de articole care detaliaza in cuvinte si poze cele mai cautate modele de aranjamente de nunta / flori de nunta si buchete de mireasa.

 

tendinte nunti 2015-2016

 

Primul trend despre care vom discuta este ROMANTISM LUXURIANT, un trend destul de costisitor, insa rezultatul final merita fiecare banut si tot efortul.

 

Aceasta tendinta este inspirata de nuntile de top ale Holywood-ului, cea mai recenta si foarte intens mediatizata fiind cea dintre Kim Kardashian si Kanye West.  Acest look tine doar de multitudinea de flori folosita. Vorbim de o abundenta florala, o bogatie acaparanta si mai ales stilul floare langa floare, nu se foloseste deloc verdeata, iar buretele floral este acoperit in totalitate de flori.

 

Aranjamentele florale de acest gen se fac pe forma rotunda, in nuante de roz, portocaliu pal si crem sau alb in combinatie cu verde pal. Florile sunt trandafirii, orhideea phalaenopsis sau wanda, nerinele, hortensia, trandafirii, bujorii si dahliile albe. Dar in nici un aranjament din acest stil nu trebuie sa lipseasca orhideea pretioasa.

 

tendinte nunti 2015-2016

 

Ca si recipient se folosesc candelabrele cu un aspect vintage, cu picior sau vazele din sticla transparenta, foarte inalte. Se folosesc foarte multe flori, de diverse dimensiuni si texturi, in nuante foarte apropiate, este un stil care necesita un buget foarte mare.

 

Exemple de aranjamente si buchete romantism luxuriant din oferta Florariilor FlorideLux (pret si poza):

 

tendinte nunti 2015, buchet de mireasa orhidee si trandafiribuchet de mireasa in tendintele de nunti 2015

 

nunti 2015 tendinte, trenduri

 

ce se poarta in materie de nunti 2015