Este luna August si copiii sunt in vacanta. Stim cat de mult iti place sa ai activitati distractive cu ei in aceasta perioada linistita, asa ca am creat pentru tine si copiii tai un proiect DIY simplu si de mare efect decorativ. Aceasta vaza pentru flori personalizata poate deveni si un cadou senzational pentru mama, bunica sau profesoara favorita, mai ales ca se apropie Sf. Maria, pe 15 august (daca ai sarbatoriti in familie).

 

vaza personalizata flori

 

Frumusetea acestui proiect DIY este faptul ca atat tu, cat si copilul tau, veti putea sa va puneti amprenta propriei personalitati asupra produsului final. In functie de varsta copilului, iti recomandam sa pregatesti dinainte formele taiate din hastie tip servetel, intrucat copiii mai mici ar putea avea probleme in taierea hartiei oate subtiri. De asemenea, este foarte important sa pregatesti pentru acest proiect o masa acoperita cu folie sau ziare, intrucat proiectul implica lucrul cu adeziv lichid.

 

De ce ai nevoie pentru a crea vaza personalizata

 

vaza personalizata pentru flori

 

  • O vaza din sticla
  • Adeziv lichid
  • O pensula mica
  • Hartie servetel/Hartie creponata
  • Fotografia preferata
  • O foarfeca

Cum faci vaza personalizata

Spala vaza din sticla cu sapun si un burete curat. Sterge cu un servetel si lasa 1/2 ora pentru a se usca complet.

 

vaza personalizata pentru flori

 

Taie formele dorite din hartie. Noi am ales stele, dar tu poti taia stelute, flori, masinute etc. Pune formele deoparte, intr-un recipient curat si uscat. 

Pune adeziv putin intr-un bol curat. Ia cu pensula un pic de adeziv si ia o forma taiata anterior cu pensula, dand cu adeziv peste aceasta si peste vaza.  Este suficient un strat oarte subtire de adeziv. Repeta acest pas cu toate formele de hartie pe care le-ai acut, acoperind vaza. O data ce esti multumit de rezultat, este timpul pentru fotografie!!! Pune adeziv pe spatele fotografiei (un strat subtire pe intreaga suprafata) si lipeste-o pe vaza, tinand cu degetele 5-10 secunde. O data finalizat proiectul, adauga apa cu grija in vaza si pune florile. Felicitari! Vaza pentru flori personalizata este gata!


vaza personalizata pentru flori


Acum poti darui aceasta vaza minunata unei femei foarte dragi sau o puteti pastra drept amintire in casa!