Buchete irisi albi

Buchete irisi albi, atat de delicati si atat de incantatori pentru orice femeie. Comanda doar aici, in florarie online, buchete irisi albi proaspeti - la preturi accesibile si corecte - livrare irisi albi oriunde in Romania.

Cu o experienta de peste 14 ani de zile, floraria noastra online ofera irisi albi atent selectionati, de calitate superioara, in buchete cu design floral special.

Alege de aici cele mai frumoase Buchete irisi albi, cu livrare de luni pana duminica: 

19 Produs(e)

pe pagina

19 Produs(e)

pe pagina

Buchete irisi albi - flori primavaratice si pline de prospetime. Alege acum cele mai frumoase buchete de irisi albi pentru livrare gratuita, de luni pana duminica in peste 12500 localitati din Romania. Buchete cu flori proaspete, irisi albi, floare primavaratica si speciala. Comanda acum cele mai frumoase flori de primavara, flori proaspete si disponibile in floraria noastra tot timpul anului. Alege acum cele mai frumoase buchete de irisi albi pentru un cadou de neuitat.

Buchete irisi albi - semnificatie iris alb

In Grecia antica, irisul era un simbol al ideii si al mesajelor. Cele trei frunze ale irisului semnifica credinta , intelepciunea si valoarea. Irisul a fost o reprezentare a regalitatii si protectiei divine pe parcursul secolelor , in intreaga lume.

 

Irisul alb semnifica puritatea. Astfel buchetele de irisi albi sunt recomandate pentru a fi daruite catre mame, sotii, persoane mai in varsta sau persoane foarte apropiate. Prin daruirea unui buchet de iris alb, se poate arata recunostinta pentru acea persoana.

 

Pentru orice buchet de iris alb comandat, beneficiezi de cele mai bune servicii si cele mai proaspete flori. Pentru orice comanda plasata beneficiezi de felicitare gratuita cu mesajul tau, sms de confirmare a livrarii si poza martor a comenzii. Comanda cu incredere cele mai frumoase buchete cu irisi, buchete speciale, realizate cu cea mai mare grija de catre specialistii FlorideLux.ro.

 

Buchete irisi albi pentru mama sau pentru sotia ta, pentru cele mai dragi persoane din viata ta. Comanda flori la preturi competitive, beneficiezi de servicii de calitate si avem grija de comanda ta pana la cel mai mic detaliu. Livrare de luni pana duminica buchete irisi albi in peste 12500 de localitati, livrare chiar si in sate si catune indepartate pentru un cadou cat mai frumos pentru cele mai dragi persoane din viata ta. Buchete irisi albi, buchete speciale de flori, pline de cele mai calde sentimente de dor, recunostinta si puritate!